Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaFec
aktív tag
válasz bajusz66 #155 üzenetére
Ezt értem. be is állítottam. Ott is van a zárolt képernyőn. Csak amikor felhúzom, azt írja nincs megjelenítendő adat. Raktál fel facebook app-on kívül valamit?
Hgy lehet eltüntetni a zárképernyőn, hogy ne legyen kiírva símítsa végig szöveg? Egyszer már láttam, de most nem találom.
(#157) bajusz66: Már azon is túl vagyok. semmi...
[ Szerkesztve ]
PaFec
-
pzstm
titán
válasz bajusz66 #2188 üzenetére
ez twitteren??? mert kajak nem találom De nem is érdekel, várom a linket
Viszont:
SamMobile @SamMobiles
Android 4.1.2 update for Galaxy S II is ready for XEO and TGY. Question is how much time Samsung will give other countries to follow up?
XEO jó lesz nekem.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
mandju
senior tag
válasz bajusz66 #2724 üzenetére
köszi. Már láttam a megoldást, de én személy szerint nem próbáltam... többeknél nem hozott változást, amikor olvastam a fórumát...
[ Szerkesztve ]
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
zoleeno1
veterán
válasz bajusz66 #2751 üzenetére
tegyük fel, hogy mégis erőt veszel magadon, és romolni akarsz a hegesztés után... mobil odin?
Asmodeus01: A maják egy szóval sem mondtak ilyet, csak kiforgatták a szavaikat. De amúgy is, mégis jobb azzal a tudattal megdögleni, hogy JB van az S2-mön
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
Gloob
addikt
válasz bajusz66 #2764 üzenetére
Sziasztok
Nézd meg csak ezt a linket? Nem is annyira warez ez, mivel az XDA-ra a készítője rakta ki.Samsung Galaxy A52S
-
-
conanabarbár
aktív tag
válasz bajusz66 #6287 üzenetére
köszönöm
hát még nem nagyon tesztelgettem,de a kijelzője nagyon bitang!!! a zenelejátszás (hang) az űberbrutál!fényévekkel jobb mint a kistesó!!
mondjuk az S2 szögletessége hiányozni fog,mert azt szebbnek tartottam,de megpróbálok együtt élni vele!
úgy gondolom,nem fogod megbánni Te sem!!![ Szerkesztve ]
Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz,megölöm őket!!!!Sok csicska aki válaszolni sem tud...
-
kano
nagyúr
válasz bajusz66 #7173 üzenetére
WP8, ha jól emlékszem.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest