Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz conanabarbár #4848 üzenetére
igen!
-
conanabarbár
aktív tag
válasz vrgkrisztian #4851 üzenetére
az jó
még annyi,hogy ez a szervízfutáros dolog ez "csak" a neten regisztrált telefonra él,vagy mindegyikre? merthogy az előző tulaja regisztrálta már a készüléket,így nekem erről nincs papírom! mennyi idő alatt csinálják meg kb? cserekészüléket adnak valamilyet?Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz,megölöm őket!!!!Sok csicska aki válaszolni sem tud...
-
degec
senior tag
Szakik !!
Tisztelet és ÜDV !
Kérdezni szeretném trollllolozás nélkül, hogy mekkora öngyilkosság egy S2-es beszerzése a jövőhéten, T-s vadi friss... hogy van a piacon mindenféle jó, jobb telefon.. valaki fejtse már ki pro kontra szívesen venném.. főleg aki minden nap használja !
Mondom miért is kérdezem:
aPszolult nem értek az androidhoz fapad nokiáról váltanék erre, és eddig ez tetszett meg felületében és méretében is...
-baromira tetszik a gyári 4.0* android felület érdekes módón mindent megtaláltam nyomtam
-sony xperia S felülete nem teCCett
-htc akarmi valami nagy tepsi senseje sem..
-bővithető tárhely
-elég jó fotócucc
-NEKEM elegendő és szép kijelző
-fizikai gomb
(nem játszok rajta,99% telefon sms 1% web, 0% navi)+1 kérdés van e olyan program ami a nem fogadott hívásokat jelezné mondjuk úgy hogy felvillan a képernyő vagy rezegne eggyett vagy sípolna 4 percenként akármi..
+2 uff.. hogy erre is jön még 4.1* frissítés is ???Nagyon köszi választ, válaszokat...
[ Szerkesztve ]
-
conanabarbár
aktív tag
szia! igen jön a frissítés rá! remélem "holnap"
a noLED ilyen sms hívás stb jelzőprogi.
ilyen árban jobb nincs!!!!!tölthető a [ROM] -03/01/2013- OlloS2 Armageddon RoM 4.1.2 AED !!!
Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz,megölöm őket!!!!Sok csicska aki válaszolni sem tud...
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz conanabarbár #4852 üzenetére
hát,azthiszem regisztrálva kell lenni...hát,csak úgy tudod megszerezni a szervizfutárt akkor,ha felveszed a kapcsolatot az előző tulajjal,akitől vetted,és elkéred a felhasználónevét,meg a jelszavát,vagy valami hasonló... asszem egy imei-vel csak egyszer lehet regisztrálni...sőt,ez szinte biztos,mert ha több ugyanolyan imeijű teló lenne,akkor lenne a gond egyébként a sima szervíz is tök korrekt...beviszed,mutatot,ők megrendelik a kijelzőt(pár nap múlva hívnak)aztnán beviszed és kb 20perc alatt kész,ha a szervizes azonnal ráér...ha nem ér rá,akkor benthagyod pár napig,és adnak ingyen cserekészüléket(asszem galaxy ace-t)is.
persze a garipapír azért remélem megvan mert nem árt,ha azzal viszed be,bár gondolom ez nyilvánvaló volt számodra
sok sikert az új kijelzőhöz...(mert bizony ezeknek a kijelzőknek szerintem a 99,9%-a hibás )[ Szerkesztve ]
-
conanabarbár
aktív tag
válasz vrgkrisztian #4855 üzenetére
igen garipapír megvan! a beviszemmel az a bajom,hogy 70km a legközelebbi szervíz! majd akkor emailban elkérem a regisztrálós kódot!(bár lehet át tudom azt is íratni a nevemre,valami ilyet írtak a samsung honlapon)
a kijelzőcsere leginkább a keretcsere miatt érdekel,mert az kopott,repedt
[ Szerkesztve ]
Istenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz,megölöm őket!!!!Sok csicska aki válaszolni sem tud...
-
Szelley
senior tag
válasz conanabarbár #4856 üzenetére
Ha az ex tulaj belép a my.samsung-ba és törli a regisztrált készülékei közül a telefonod, akkor be tudod regisztrálni újra! Vedd fel vele a kapcsolatot!
-
fpatrik17
senior tag
S2-nek esetleg valami típushiba, amire ügyelni kellene vásárlás előtt?
• Honor Magic5 Pro •
-
chipi-85
senior tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom:
Siyah 5.0.1es kernelem van és Sensation 4 (1st ROM)
Dual Bootban CWM-ből fel akartam rakni 2nd ROM-nak az OlloS2 Armageddont, de CWM reboot után csak újraindulgat a Dual boot számláló hiába engedem 1st ROM-ra, vagy nyomom a 2nd ROM-ra, ugyan úgy újraindul!
csak ha visszamegyek CWM-be, és formázom a 2nd ROM-ot, akkor tud betölteni a 1st!
A kernel nem tetszik neki? -
vtommy
aktív tag
válasz fpatrik17 #4863 üzenetére
Teljesen megbízható, csak egyesek eléggé el tudják túlozni a problémákat, és kevés hangsúlyt fektetnek arra, hogy gyakorlatilag bármi baja van a telefonnak, a "házhoz megyünk" futár 5perc alatt profin cseréli.
Am beégésre annyi, hogy 1évig használtam gyári rommal, akkor semmilyen beégés nem volt látható rajta, utánna 4hónapra feltettem a cm9-et és az alatt a 4hónap alatt tökéletesen látszott, hogy a gyári android rendszer kék színei be vannak égve, szval a kékekre tényleg oda kell figyelni.
[ Szerkesztve ]
-
Soound
tag
[APK] Seeder entropy generator to provide significant lag reduction
Nem tudom néztétek-e már? Elég faszántos ez a "mod" gyak. akadásmentessé teszi a telefont, minden app azonnal megnyílik. Technikai részletekbe nem megyek bele, a postban elég jól le van írva.
CM10.1 + ez =
Nekem olyan gondjaim voltak, hogy ha elindítottad az appot, és bekapcsoltad a mod-t, akkor újra megnyitva az appot OFF-on volt ismételten. De nem kell parázni, a cucc valószínűleg fut. Ezt tesztelni úgy tudod, hogy Terminál Emulátorba beírod:
watch -n 1 cat /proc/sys/kernel/random/entropy_avail
de én inkább adb shell-t ajánlom, mert ott szépen látszik, ahogy elindítasz egy progit és a ~3700-as entropy leesik 600-2000ig. Ahogy írtam is, érezhető különbséget programok indításakor lehet tapasztalni, hogy semmi nem akad.
[ Szerkesztve ]
-
degec
senior tag
válasz conanabarbár #4854 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod !
VISZONT !!!!
meséljetek már erről a kijelző beégésről érdekelne !!! nagyon gáz?? mitől mennyi idő után ég be..??még 4 kérdés: Valaki még help PLS !!
-van e ilyen profil rajta hogy rezgő néma stb mint régen a nokiákon ? vagy mivel lehet ilyet csinálni?
-kapható e hozzá nagyobb akksi gyári hátlap nagyobbítás nélkül mittom én pl polimer akksi..stb..
-T-s függő telefonra frisitéssek menynivel lassabbak mintha független lenne?
-miben nyilvánul meg hogy függő? simkáryta csak T-s ez oké de más? hüje T-s indulo logo telepitet programok eltávolithatatlan tartalmak ??Nagyon köszönöm szépen !
[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
Xiaomi 11T Pro
-
baluka26
nagyúr
Hello!
Tudtok dobni egy linket egy gyári leaked Jelly Bean-hez+ennek rootolásához?
Egyszerűen Odin-nal felrakom? Kutyát sem érdekli, hogy milyen ROM van rajta jelenleg?
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
zoleeno1
veterán
válasz baluka26 #4877 üzenetére
megelőztek
Full wipe a telón, aztán Válogass
Roothoz ami tetszik, pl a megfelelő PhilZ vagy Jeboo kernelekkel. A legtöbben ezeket használjuk itt a fórumon.
Hogy mi van rajta előtte abból a szempontból nem mind1, hogy ha 4.0.4, akkor az alatt NE wipe-olj, hacsak nincs rajta cserélve valamilyen biztonságos kernel. Ugyanis Brick bugos a 4.0.4, téglát csinálhat a telódból. Ha ez van rajta, gyári kernellel, akkor lökjél rá egy PhilZ-t (az előbbi linken megtalálod az ehhez megfelelőt is) és csak azután wipeolj.degec: T-s telón nincs logó, se a telefonon, se a bootban. Telepített alkalmazás van 1 valami (nem emlékszem már mi, mer' kb 10 percig se volt a telómon, rögtön romot cseréltem és rootoltam ). A frissítést valamivel később kapjuk meg hivatalosan, (de odinnal bármikor feltehető másik, 1. hsz többszöri olvasása, emésztése!) hogy mennyivel, passz, kb 1-2 hónap.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
Gabbana
aktív tag
Segítsen nekem vki légyszi mert már megőrülök...
Szeretnék venni S2-höz összecsukható vezeték nélküli billentyűzetet, Magyarországon, lehetőleg minél olcsóbban. De itthon nem találok sehol, külföldről meg nem tudok rendelni. Valaki nem vett már ilyet? Ötlet, forgalmazó, link, bármi hasznos?
Az életben nincs felesleges tapasztalat...
-
kungzi
veterán
válasz Gabbana #4883 üzenetére
Ilyen dokkolos kell? Mert vannak bluetooth billentyuk androidos kutyukhoz
tessek itt van egy -
baluka26
nagyúr
Titanium Backup-ot csináltam előző ROM-on, Jelly Bean-re egyből rárakhatom ezt a mentést?
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
goom
senior tag
Furcsa problémám van a készülékemmel: zenét szerettem volna hallgatni, de a jetAudio újra meg újra leállt (egész pontosan pause-módba került). Többedik próbálkozás után mérgemben feltettem a Marketről a PowerAmp Free-t. Azzal is ugyanez a helyzet: kb. két percenként pause-ra áll. Ha rányomok, folytatja - újabb két percig...
Van tippetek?
-
zoleeno1
veterán
-
baluka26
nagyúr
-
zoleeno1
veterán
igen
-
Ha valamikor jönni fog az új gyári rom,és frissíteni akarok,akkor az egész teló leformázódik majd?
Jelenleg a gyári 4.0.3-as verzió van fent.
Nincs vele különösebb bajom,csak azt vettem észre hogy néha bevillan esténként a kijelző 2-3 másodpercre,de az akksit nem meríti különösebben.Ha nem játszok rajta akkor 3 napot simán kibír. -
baluka26
nagyúr
Felraktam a rootolt kernelt, van is sárga háromszög bekapcsolásnál, még sem tudok superuser jogot adni alkalmazásnak.
Mit rontottam el?They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Senser87
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy Dualboot képes 4.0.3-as romra, amit CWM-ből fel tudok tenni a jelenlegi mellé.
Ebben tudna valaki segíteni?
Egy ilyen leírást ismerek, viszont 4.0.3ból csak agyári Odinos verziót.
Ezért lenne szükségem egy .zip-es romra, ilyenkor a telepítés nem írja felül a kernelt?SAM GS23U
-
zoleeno1
veterán
válasz baluka26 #4897 üzenetére
Gondolom odinból tetted fel a PhilZ-t, abban nincs supersu, recoveryből tedd fel a .zip-es philz-t is, akkor már lesz.
perge666: Tudomásom szerint hivatalos OTA/Kies frissítésnél nem törlődik, megmaradnak a felhasználói adatok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra