Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz conanabarbár #3599 üzenetére
Töltőt nem húzod le, és úgy nyomj a calibration gombra. Majd miután kiírta, hogy "kalibrálva", lehúzhatod.
Az első két funkció csak kényelmi. Bár én sima töltésnél is használom. Nagyon hasznos a hangjelzés feltöltéskör.Boldog karácsonyt mindenkinek!
Nem tudom mikorra lesz ebből hivatalos Jelly Bean S2-re... Note 2-re még csak most kezdték kiszórni a 4.1.2 ROM-okat régió szerint. Eddig volt a lengyel, majd jött 2 napja a France, és most india...Itt tartunk december végén. És még hol a vége...
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
TheBomberman
tag
-
seger
addikt
Ez a beta siyah felrakható leak jb-hez gyári kernelhez odinból?
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
válasz TheBomberman #3603 üzenetére
Én még azt sem találom, hol van külön a bejövő, meg a kimenő üzenetek, meg ilyen apróságok.
-
nagyn80
csendes tag
sziasztok! lenne egy kérdésem, vagy inkább egy kérésem. szeretném az s2-emre vmilyen módon feltenni az android 4.1.2-őt...lecserélve a jelenlegi 4.0.3-at, de lehet naív vagyok hozzá, mert nemtom hogyan kell. ha a frissítést alkalmazom az s2-emen, akkor kiír olyat, h nincs frissítés, vagy nem talált. tudna esetleg vki segíteni nekem ebben? olvasgattam fórumokat, de mindenhol csak expert emberkékkel futottam össze, akik kenik vágják ezt a témát, de sehol se találtam olyat, ahol normálisan, lépésről lépésre le lenne írva a folyamat, h az ilyen naív emberek is, mint én sikeresen legyenek 4.1.2-es tulajok
előre is köszönöm a válasz(oka)t -
Varszegig
veterán
Ilyen kimenő, bejövőre nincs igazából szükség. De akinek kell, annak ott a handcent, vagy a go sms.
TheBomberman: Mennyi az a több ember, akinek küldenél? Mert én szoktam 4-5-nek, abból nem lesz mms.
(Mellesleg ha a kérdésedre 1 óra múlva még nem kapsz választ nem kéne upolni, gondolom mindenki a fát díszíti )[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
válasz logarithm #3602 üzenetére
megy a videó felvétel siyah kernel alatt? mert valahol azt olvastam nem megy
mobil odin-t melyiket használod? megvetted, vagy xda-ról a lite verziót?
aki a lite verziót, akkor segítsen már abban, hogy felraktam a telóra és le akar tölteni vmit hozzá. de visszadob az xda oldalára
-
TheBomberman
tag
válasz Varszegig #3610 üzenetére
igen, igen gondolom, mindenki karácsonyi lázban ég, én is épp az üdvözlő smseket küldeném, csak hát így kellemetlen... kb 30 számra küldenék sms-t, de csak 10esével engedi olvastam több helyen, hogy 4-5-nél többnek már MMS-re konvertálja, na de hát kérem, az ősrégi Nokiámmal nem okozott ez gondot, nehogy már egy ilyen csillivilli, állítólag "okostelefon" mondjon csődöt
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
-
maggi1886076
addikt
ehhez az uj siyah kernelhez tudnatok dobni egy linket.vk rommal is megy?
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
logarithm
őstag
Nem megy a video felvétel, sem a gyári kamerával, sem a camera jb-vel Gondolom hamarosan meg lesz oldva, mivel béta státuszban van a kernel.
Mobile odin pro-val raktam fel, igen leszed egy kiegészítő csomagot, nekem simán lerántotta wifiről.
(#3613) busman
Egyelőre jók a tapasztalataim, ugye van hozzá az stweaks testre lehet szabni a dolgokat.
Mivel béta ezért amit írtam kamera videó rögzítés nem megy, de hát jó lesz ez[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
válasz maggi1886076 #3616 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
kiskacz
senior tag
válasz TheBomberman #3589 üzenetére
Mindenre EGYSZERŰ megoldás az ingyenes Handcent Sms - Playról. Tud 160 karaktert és mindeféle küldést (is) egyebek mellett.
Huawei Mate 8
-
pezo00
tag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne hogy a telefon bekapcsolásakor a kezdőképernyőn van egy sárga felkiátòjel ez mitől van? A másik pedig hogy a telefon kiírja hogy van ùj frissítés le is tölt egy 135mb-os filet és a telepítés közben újraindúl kiírja hofy a telepítés sikertelen volt...
Előre is köszönöm a segítséget!!!
-
kungzi
veterán
válasz laszlolczka #3624 üzenetére
d-re frissült
-
kiskacz
senior tag
válasz TheBomberman #3625 üzenetére
Úgy tudom nem. De a Handcent nem eszik sem sok helyet/sem memóriát, amióta androidos gépem van mindíg csak ezt használom - csak javasolni tudom.
Huawei Mate 8
-
kungzi
veterán
most rootolva van a telód, tedd fel a root explorert, vagy ES file explorer-t google playről és a telefon gyökér könyvtárában van egy ilyen mappa, hogy EFS(ez tartalmazza az imei-d, stb.)
ezt másold ki minél több helyre, gmail fiók, dropbox, pc-dre stb...
írd be ezt a tárcsázóba:
*#272*imei számod#
felül kapsz 3 betűt a szürke téglalapba, az a product code-d
ide beírod, és adok neked hozzá egy gyári romot, és azzal csinálsz egy gyári visszaállítást így[ Szerkesztve ]
-
Ádám16
addikt
Békés Karácsonyt Kívánok Nektek!
-
kiskacz
senior tag
-
Varszegig
veterán
Igen, ez tipikus "nokiáról jöttem" betegség, pedig a beszélgetésnézetnél egyszerűbbet nem lehet elképzelni. Majd megszokja a jót
TheBomberman: Én 4-5 embernek egyszerre biztosan küldtem sms-t. Nézd meg az üzenetbeállításokban mi van a szöveges üzenet korlátja illetve a multimedia üzenet korlátja alatt. Nem tudom mi az, de lehet az az
Különben volt már erről szó, de nem emlékszem, mi volt a megoldás[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
Xiaomi 11T Pro
-
mivan80
aktív tag
Sziasztok, sajnos így 1 év használat után az én telefonom kijelzőjét is utolérte a beégés problémája...
Az értesítősáv frankón látszik, már fehér hátterű weblapoknál is....
Lefuttattam a *#0*# alatt látható színteszteket, főleg a piros alatt látható az izmos beégés...Ha jól emlékszem itt a fórumon már többen gariztattátok ezért a telefont.
A kérdésem az lenne, hogy volt e köztetetek olyan akinek többször is előjött ez, és esetleg többször is gariztatott?
Valamint miinden S2-t érint az AMOLED miatt, vagy ez egy olyan probléma ami csak egy bizonyos gyártási sorozatot érint? És esetlege csere után nyugodt lehetek?A kijelző cseréjét helyben el tudja-e végezni a garanciafutár, vagy ezért már elviszi magával a telót egy hosszabb körre?
Még egy másik gondom is van, ami mostanában egyre sűrűbben előfordul, a homegomb egyszeri megnyomás után sokszor nem a home képernyőre visz vissza, hanem kettős nyomásnak érzékelve, a "Voice talk" hangutasításos felület tölt be, előfordul, hogy többször is egymás után... Volt-e már másnál ilyen?
Köszi a válaszokat!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Minden S2 tulajnak!
[ Szerkesztve ]
-
nagyj74
senior tag
Békés, Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
skylinelaca
senior tag
válasz mivan80 #3642 üzenetére
nekem több mint 1 éves és semmi beégés nincsen, viszont a dupla home érzékelés nálam is megvan , ezt úgy oldottam meg rootolt telcsivel felraktam a Titanium backupot marketből, és egyszerűen letöröltem a hangvezérlő programját a telefonról... sosem használtam és már kezdett idegesítő lenni egymás után háromszor a "What would you like to do?"
Üdv: Laca
-
dbilas
tag
Sziasztok!
Ma annyira belemerültem a romolásba, hogy vmit nagyon elrontottam...
VK 6.4 volt fent wipeoltam feltoltam ezt a XXLSJ_power_profile_fix-et... oké teló újraindít.. királyság... nyomkodom és rájövök, hogy nem érzékel a bekapcsoló gomb vagyis ha hosszan nyomom nem jön elő a menü... hosszan nyomás után újraindul a teló... én hülye így ahogy van rádugtam odinnal a gépre, hogy egy gyári romot tegyek fel ez mondhatni sikerült is csak ahogy bekapcsol a teló ez fogad! " bocsánat! ez és ez váratlanul leállt kérjük próbálja újra... nem enged tovább a nyelvkiválasztás után...
Valakinek valami ötlet?
Remélem nem csináltam téglát belőle...
Előre is köszönöm!Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!
-
dbilas
tag
Én hülye Vk 6.4-re akartam wipeolás nélkül feltenni ezt!
I9100XWKI4_I9100OXXKI2_I9100XXKI1_HOME.tar.md5
Odinnal bűvészkedtem aztán ez jött össze... , hogy gyakorlatilag semmit se csinál a készülék...
download mod jön be csak... nagy nehezen ha kicsit tovább okoskodok vagyis odinnal feldobom az említett romot plusz eztCF-Root-SGS2_XW_XEN_LP7-v5.4-CWM5
Akkor addig eljutok, hogy bootol a rendszer de sajnáljuk ez az leállt és gyakorlatilag a nyelv kiválasztást se tudom megcsinálni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest