Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalanceR
addikt
válasz bAtt001 #14499 üzenetére
Az sem rossz a kapacitáskülönbséghez képest...
Végszükség esetén van még nálam egy napelemes töltő, ami két ceruzaelemről is sud tölteni, meg napelemről is...
Szóval, ha beüt a Walking Dead - világkatasztrófa, akkor is elérhető vagyok...#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Bobyenter
csendes tag
Sziasztok!
Nem jövök azzal, hogy kezdő vagyok, szájbarágósan magyarázzátok el nekem, ezt, vagy azt... Mert elvileg feltelepítettem az első romom-at, hála az oldalnak, hála nektek...
Szuper, hogy ennyien értetek hozzá, hogy mi a dörgés...
Nos... Ott tartottam, hogy az első romom megvolt...I9100XWLSE_I9100OXELS6_I9100XXLS8_HOME.tar
Ő lenne az..
Előtte Kiessel frissítgettem, aztán meguntam hogy beragad a wifi állandóan.
Romolás előtt, az EFS mappát elmentettem pc-re...
Engedelmetekkel, itt most rögtön lenne egy kérdésem... (próbáltam beírni a keresőbe, hátha kapok választ rá, a hozzászólásokba, de az is lehet hogy elkerülte a figyelmemet, ezért elnézést kérek ha már lerágott csont)Nos...1. Az EFS mappát minden egyes rom frissítés előtt le kell menteni? Vagy elég egyszer?
2.. Említettem, hogy az első Rom-om amit felraktam...
Bevállalom, Blőd kérdést fogok feltenni... Amit telepítettem, az ISC...?
Honnan tudom hogy Isc?Én hard resetet nem csináltam előtte,egyszerűen Odinnal feltoltam és kész...
Tökéletesen működik, nincs semmi panaszom rá.
3. A következő rom-frissítésnél ez elengedhetetlen,hogy hard resetet csináljak?4. Ha kell csinálnom, akkor úgy csinálnám, hogy Titanium backuppal az összes file-tkimentem pc-re, majd az új romnál visszatelepítem...
Ez a rész, számomra homály... Ezt jól gondolom...?5. Amit felraktam romot: I9100XWLSE_I9100OXELS6_I9100XXLS8_HOME.tar
ajánlatok még valamit (gondolok itt programra, bármire, véleményt ha írtok, megköszönném)Uraim...! Várom a válaszotokat, amit előre is nagyon köszönök!
-
nfsu17
veterán
válasz Eclips21 #14505 üzenetére
bocs, de ebből az egy képből hogy tudsz messzemenő statisztikát készíteni arra vonatkozóan, hogy én mennyit használtam az elmúlt fél évben?
és ha ez alatt a 6 nap alatt mondjuk folyton szgép mellett ültem, akkor mit bügyörésszem még mellé a telefont is? "szabadsága" a telefonnak sem lehet? -
mycso
veterán
válasz Bobyenter #14507 üzenetére
Szia,
1 - egyszer, méghozzá a legelső romolás előtt kell lementened, hiszen az EREDETI EFS mappa mentésére van szükség2 - ICS és nem isc --> beállításokban, az eszköz névjegyénél láthatod az android verziószámát, ehhez egy kis segítség: Android fejlődéstörténet
3 - mint többen több helyen is említjük, nem elengedhetetlenül szükséges, csak javasolt
4 - lementened, backupot készítened arról/azokról a fájlokról, beállításokról kell, amik számodra, fontosak/nélkülözhetetlenek. (a backup is, csak opcionális lehetőség)
5 - ez elég egyéni és felhasználás függő, hogy ki milyen programot használ, esetleg ha 1-2 konkrétabb irányt/témakört megjelölnél, akkor tudnánk rá példákat írni.
(pl. zene lejátszó --> poweramp, player pro)“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
bakos1
tag
Esetleg tud vki linket a ripple effect-hez LSD stock romra? Köszi.Üdv.
Samsung Galaxy S 2 _JB LSJ, Galaxy S 4
-
eengir
tag
Sokan itt a NEE verziot ajanljak stock JB-böl. Az ugye XWLSD. De elérhetö egy XWLSE (pl ukran), szerrintetek ez egy frissebb verzio a D-hez képest? Javithattak benne valamit? Valakinek van tapasztalata?
-
havri1
félisten
válasz eengir #14512 üzenetére
Du óta az van fent, ide beírtam, senki nem reagált rá, gyanítom senki se próbálta
Semmit nem vettem észre még benne változást, kivéve 1-2 game, könyv ami a másikban is benne van, csak le vagy tiltva ahogy láttam titanium backuppal.(#14514) eengir.: A benne lévő játékok, meg pár program. Most fejből nem tudom, de titanium backuppal láttam, hogy eleve jegelve vannak.
bakos1 : RippleEffect
[ Szerkesztve ]
havri
-
kano
nagyúr
válasz havri1 #14513 üzenetére
Milyen számú kernel van benne?
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
szerzol
senior tag
válasz eengir #14512 üzenetére
Én feltettem az MSG változatot, de ugyan az mint a többi csak benne van az a tehenes játék, valami Farm Frenzy vagy mi a bánat.
A gyári beállítások visszaállítása után oroszul jelentkezik be, az NEE ellenben angolul.
Meg ha kilistáztatod a *#1234# kóddal, a CSC-nél OXXLS6-ot ír, nem MSG-t, vagy FOP-ot mint a Spanyolnál.
Szerintem nincs más eltérés a stock ROM-oknál csak egy két alkalmazással több vagy kevesebb.
Az NEE szerintem országfüggetlen mint a Leak JB volt, mert az is OXX volt. -
nexusking
aktív tag
Ha ez szerinte a videó szerint rootolom a telefont, akkor nem lesz semmi fennakadás?
[link] -
vtommy
aktív tag
Na, a kicsikét leváltotta egy limitált fekete nagy tesó S3 .. Öröm volt ennek a topicnak a részese lenni, további jó tevékenykedést és mihamarabbi jb relase-t nektek
-
eengir
tag
válasz havri1 #14527 üzenetére
eh, igen neki
Kérdés: Ha csak recovery-re akarom használni a kernelt, ROM telepites elött, akkor kb mindegy milyen kernelt használok, nem? Van fent egy stock ICS. Felratkom a JB-hez valo kernelt, megcsinalom recovery mode-bol a wipe-okat. A telefon el sem lesz inditva. Majd még mindig recovery-böl felrakom a stock JB-t és kész.
A lényeg, hogy mindegy milyen ROM van milyen kernelen mindaddig, amig nem akarunk boot-olni is. A recovery-nek teljesen mindegy milyen ROM van felette. Ugye?[ Szerkesztve ]
-
-
havri1
félisten
válasz eengir #14530 üzenetére
Először sztem is odinnal philz, majd ha nincs még root, akkor cwmből philz. Aztán Root Explorerel valóban EFS mappa, és lehet gyalulni ahogy jólesik
Én mindig így kezdem, ha nulláról jövökhavri
-
hr2
őstag
válasz eengir #14528 üzenetére
Végülis, igen.
EFS mentésre pedig ezt.
(az ezzel készült EFS mentést, könnyebb visszaállítani mint a simán valamelyik file kezelővel lementettet.)(#14535) nexusking
Miért így akarod? ICS-d van?
Miért nem a legegyszerűbb megoldással root-olod?
(kernelednek megfelelő PhilZ kernelt felteszed a gyári recovery-vel)[ Szerkesztve ]
-
nexusking
aktív tag
Erre válasz?
-
eengir
tag
Hát lementettem siman copy-zva meg egy HC-kTool-lal. Ez lementette kétféleképpen, .img és.tar file-ba is. Szerinted kell még ezzel az EFS professional-el is?
update: Ráadásul rögtön virust jelez a virusirtom. Két éve nem láttam ilyethavri1: sima recovery-bol is felmegy a philz és egyböl lesz root meg CWM. Ehhez még nem kell Odin.
[ Szerkesztve ]
-
Baliszoft
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis update a sárga kijelzős telefonommal kapcsolatban. Emlékeztetőül: kb egy hónapja térerő hibával beadtam garis javításra az S2-met. A térerő problémát elvileg megoldották (még nem teszteltem, mert a telefon nem volt használatban azóta), de mivel kijelzőt is cseréltek benne (nem tudom miért?), az új kijelző sárga lett. Kétszer küldtem vissza a szervízbe a sárga kijelző miatt, kétszer küldték vissza, hogy a telefon hibátlan! Második alkalommal nem kaptam SMS értesítést sem a telefon "elkészültéről", gondoltam ma már felhívom őket (így három hét távlatában), hogy mégis mi a helyzet. Azt mondták, hogy a telefon ott van (ahol leadtam), de nem történt vele semmi. Beszéltem a 0680-SAMSUNG-al is, akik azt mondták, hogy ők nem bírálhatják felül a szervíz ítéletét, tehát ha ők azt mondták, hogy a telefon rendben van akkor ők nem tudnak semmit csinálni. A kisasszonynak azt mondtam, hogy pedig én ezt így nem vagyok hajlandó használni, jogorvoslatért fogok fordulni a megfelelő szervekhez. A szervízben ahol leadtam azt tanácsolták, hogy tegyek panaszt a samsungnál emailben, először ezt fogom tenni (mondjuk hétfőn). Készítettem képeket is a telóról, élőben egyébként még rosszabb a helyzet a képeken annyira nem jön "elő" az effekt. Beszkenneltem a jegyzőkönyvüket is amiből már kettőm is van, gyakorlatilag megegyező tartalommal.
Várom a véleményeket.
-
Feenyx
aktív tag
válasz Baliszoft #14546 üzenetére
Sajnos a reklamációs levélen kívül amit javasoltak, nem tudsz mit tenni. Ha nem ismerték el a szervizben a hibát nem is fogják, ha csak drasztikusan nem változik. Nekem ez volt a kamera lilás foltjával, kétszer is volt szervizben emiatt, képeket is küldtem amin látszik, de azt mondták a többi is ilyen ez normális.
-
eengir
tag
válasz Baliszoft #14546 üzenetére
Szerintem ök csak azt irtak le, hogy a mukodésben nincs hiba. Ami sajnos igaz is.
Ezzel jo tisztaban lenni, ha hivatalos utra terelödik a dolog, de mindenképpen tegyél hivatalos panaszt, ne hagyd magad, mert a képek tanulsága szerint egy prémium kategorias telefon kijelzöjenek, nem igy kellene kinéznie!update: feltettem az XWLSE-t és.. valahogy.. láttam akdozást. De csak mintha. Utána felraktam XWLSD-t és már nem látom azt az akadozást. Mindent ugyan ugy csinaltam. Ettöl függetlenül, nem mernék rá esküdni..
-
Baliszoft
csendes tag
Köszi a válaszokat! Nekem ezzel az a bajom, hogy odavittem tökéletes kijelzővel és kaptam egy sápadt vackot. Annak idején (többek között) azért döntöttem az S2 mellett, mert nagyon tetszett az amoled kijelzője. Ház ez a mostani egyáltalán nem tetsztik. Ezzel együtt 3 S2-nk van, én (nem vagyok hülye) tudom, hogy milyen volt . Nem ilyen. Milyen jogon cserélték ki az amúgy jól működő kijelzőt egy hibásra? ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest