Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecsetihunor
aktív tag
Találkoztatok már olyan jelenséggel, hogy bármilyen gyári JB romra rátesztek bármilyen Customot bootloop a vége? Lassan megveszek már tőle... Ott forog körbe a Samsung felirat... (VK, Wanam, Biftor...)
If you want to do something with Windows, reboot. If you want to do something with Linux, be root.
-
Klarsa
tag
Üdv mindenkinek,
nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy hol lehet beállítani a telefonon a letöltések helyét Mert amit letőltök azt valamiért a memóriakártyámra tőlti le a downloads mappába és én azt szeretném, hogy a telefon a saját belső tárhelyén lévő downloads mappába töltse le a fájlokat.[ Szerkesztve ]
-
Szelley
senior tag
válasz kecsetihunor #14806 üzenetére
wipe előtte és utána is megvolt?!
-
nexusking
aktív tag
A *#9900# and disable Fast dormacy-t érdemes alkalmazni? Mennyire kíméli jobban az akkut mint amikor enabled-en van?
-
Rison77
senior tag
Az mennyire normális, hogy egy frissen feltelepített 20.1 omega 500-520 Mb ramot eszik, úgy hogy összesen a futó alkalmazásokban 4-5 2,8 mb-os tétel van? Eddig GB rom volt fent ami nagy terhelésen se ment 200 fölé.
-
Rebell
senior tag
Szép estét,
háát nem is tudom, mit szóljak ehhez a JB-hez . Telefonom OTA -n keresztül szépen (Német JB) frissítette magát, telepített és most használom.
Viszont lehet, hogy korai következtetéseket levonni, de mintha a 4.0.4 ICS-em valahogy fürgébb lett volna.Ramot is zabálja, (nincs szabad 200MB-om) hiába takarítom le a telefont a felesleges App-tól.
Más is használ gyári JB-t , nem piszkált telefonon? akadás nálatok is jelen van?
üdv.
Laca[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz Szelley #14808 üzenetére
Nem mai motoros vagyok... csak igen régóta read-onlyban
Az, hogy wipe vol-t az 1 dolog (használom azt a GS2NokeScript-et plusz a biztos kézi wipe ), de hogy egy 3+1 fájlos rendszer felhúzása után is bootloopom legyen... na még olyan nem volt.Ma este lesz időm, vissza KK5-re, és onnan. Az megoldja a problémát, de mindenképp meglepett nálam most a jelenség.
If you want to do something with Windows, reboot. If you want to do something with Linux, be root.
-
havri1
félisten
Na, nekiállok én is a miui-nak.
havri
-
edgelaszlo
senior tag
válasz havri1 #14814 üzenetére
segíts már pls...káprázik a szemem tán vagy jól látom hogy nincs magyar nyelv a Miui V5-ben? pedig esküdni mertem volna rá hogy tegnap este amikor linkelted láttam benne magyar nyelv támogatást...
(amúgy felraktam, már egyszer újraindult csak úgy váratlanba...)(#14817) kungzi: nem is értem mit láttam tegnap...: thx
amúgy nagyon pofás, már untam/unom a klasszik kinézetet, de akkor vissza vmelyik JB, megvárom míg tud magyarul is...[ Szerkesztve ]
telefonok, tabok, gitárok, erősítők
-
havri1
félisten
válasz edgelaszlo #14816 üzenetére
Nem, ez egy német mókolt, nem igazi V5. Ebben csan német és angol nyelv van.
AOSP alap. De fórumtárs azt írta smooth, hát kipróbálom
Lassan amúgy már lesz "hivatalos" v5 miui is nekünk, több helyen írták már. De szerintem magyar nyelv, csak lang file-al leszhavri
-
Weeman1
veterán
-
havri1
félisten
Felment a MIUi germany, hááát, nem vagyok hasraesve tőle sajnos
Ez a theme (v5) nekem kicsit olyan nem is tudom..mintha a 12 éves lányom telefonja lenne
De sebességben sem látok nagy előrelépést.
Akiknek smooth, náluk van valami extra tweak, vagy beállítás? Vagy minden alap?
A lapozgatás, a programok indítása, olyan, mintha akadozgatna.[ Szerkesztve ]
havri
-
kano
nagyúr
válasz Rebell #14827 üzenetére
Nekem 388MB is szokott lenni MEMÓRIA ürítés után.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz Weeman1 #14829 üzenetére
Javítottam.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Feenyx
aktív tag
Még egy kérdésem lenne. Hogy tudom a hangtárcsázót kikapcsolni, hogy dupla home gombra ne történjen semmi? A hangvezérlőt már letiltottam sikeresen, de ezt a hangtárcsázót nem találom sehol sem. Lengyel jb van most rajta.
-
-
gabe96
aktív tag
mi lehet ez az AudioOut_2 ami folyamatosan megy? (better battery stats)
volt már restart és clear memory is de nem akar leállni -
maggi1886076
addikt
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
futor
aktív tag
válasz maggi1886076 #14838 üzenetére
igen
-
AlmaZoli
tag
"Korán keltem, hol az arany?"
-
SsPL711
őstag
Gyári Nordic JB-ben másnak is van olyan, hogy akkumulátorfigyelő?
Ahol a RAM-ot lehet kipucolni, ott a legutolsó fülön ("Tárhely") találtam a lista alján.
Úgy emlékszem a korábbi stock JB romokban ilyen nem volt.
Mire való ez, tudja valaki?
Illetve van másnak is?Gyári Nordic JB van fent PhilZ kernellel + root, minden más gyári.
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
SsPL711
őstag
válasz SsPL711 #14846 üzenetére
Közben rájöttem mi ez.
Cpu_[aktuális dátum, idő].txt és Batt_[aktuális dátum, idő].txt trace állományokat gyárt a belső SD-re.
Ami gondolom fejlesztési célokra vagy monitorozásra szolgálhat.[ Szerkesztve ]
Honor M6P, NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honda topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest