Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZGO
tag
válasz Baliszoft #12525 üzenetére
Hát, sajnálom hogy így jártál.
Én úgy tudom 3.-ik alkalommal adnak ilyen jegyzőkönyves "blöff" indokot, hogy hibásan is használható.
Szerintem is hívj házhoz szerelőt, DE abban is mi a biztosíték, hogy "jó kijelzőt" fog-e neked belerakni. Avagy addig cserélgeti a nála lévőket, amíg "egy" jó bele nem kerül?! -
Feenyx
aktív tag
válasz Baliszoft #14546 üzenetére
Sajnos a reklamációs levélen kívül amit javasoltak, nem tudsz mit tenni. Ha nem ismerték el a szervizben a hibát nem is fogják, ha csak drasztikusan nem változik. Nekem ez volt a kamera lilás foltjával, kétszer is volt szervizben emiatt, képeket is küldtem amin látszik, de azt mondták a többi is ilyen ez normális.
-
eengir
tag
válasz Baliszoft #14546 üzenetére
Szerintem ök csak azt irtak le, hogy a mukodésben nincs hiba. Ami sajnos igaz is.
Ezzel jo tisztaban lenni, ha hivatalos utra terelödik a dolog, de mindenképpen tegyél hivatalos panaszt, ne hagyd magad, mert a képek tanulsága szerint egy prémium kategorias telefon kijelzöjenek, nem igy kellene kinéznie!update: feltettem az XWLSE-t és.. valahogy.. láttam akdozást. De csak mintha. Utána felraktam XWLSD-t és már nem látom azt az akadozást. Mindent ugyan ugy csinaltam. Ettöl függetlenül, nem mernék rá esküdni..
-
nggabi
félisten
-
Feenyx
aktív tag
válasz Baliszoft #14555 üzenetére
Itt a fórumban olvastam még régebben, hogy gondok voltak a kicserélt kijelzőkkel. Nem olyan minőségűek voltak, mint amivel az s2 legördült a gyártó szalagról. Én is tapasztaltam ilyet az előző s2-nél kijelző csere után, nekem a képernyő alsó fele hajlamos volt bebarnásodni, hosszabb használat után, billentyűzet használatakor vettem észre inkább. Valószínűleg más a gyártástechnológiájuk mint régen, költségcsökkentésen eshetett át.
-
Szelley
senior tag
válasz Baliszoft #14562 üzenetére
Kérj helyszíni javítást! Leírod hogy be van égve a kijelződ, kijönnek azt kicserélik! És akkor nem kell ez a huzavona heteken keresztül. Anno 'agabe' kollégának is cserélték beégés miatt, majd a cserekijelző foltos volt. Kicserélték azt is szó nélkül. Légy rámenős, plusz kerüld ki azt hogy te ugrálj értük. Ha már van prémium szolgáltatásuk, ugráljanak ők érted!
-
rootkiller
őstag
válasz Baliszoft #14742 üzenetére
Jogos!
Sajnos minél prémiumabb valami annál több a hibalehetőség.Egy VW Touareg vagy Phaeton lényegesen többet tölt szervizben mint egy Polo vagy egy Golf, és az sem véletlen hogy a Logitech MX Revolution / Performance MX egerekben lévő kapcsolók kilágyulnak.
[ Szerkesztve ]
Artengo TR 990 Pro
-
pinnacle
nagyúr
válasz Baliszoft #20541 üzenetére
Be tudnád rakni a képet, amit elküldtél a Samsungnak? Itt az email is, lehet, hogy másnak is jól jön majd. Lehet, hogy mégis más kijelzővel forgalmazzák a telefont, mivel régebben jó volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest