- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
Noda10 #11796 üzenetére
Én a PhilZ kernellel kezdtem a mókát. Odinnal (1.85) fel, aztán cwmből még1x. Lett így cwm és root is.
Innen már cwmből mehetnek a wipeok, formatok.
De vigyázz, mindenből a megfelelőt kell leszedni! Ebben még én sem érzem a biztos talajtzoleeno1 : gyári recoveryben van minden wipe funkció?
Noda10 : ezt nem beírni kell, hanem kikapcsolt telefonnál hangerő gomb fel + az a menü vagy mi alul (
) és + bekapcs. Ekkor jön be a recovery, ezeket ott találod meg.
-
Noda10
tag
válasz
Noda10 #11794 üzenetére
szétnéztem az első hozzászólásban, rákerestem erre full wipe, de ez csak annyit dobott ki, hogy emberek megcsinálták, megnéztem az archivált fórum témákat, de egyértelműen erről szóló leírást, vagy legalábbis, ami ezt a szókapcsolatot használja, nem találtam.
Ez a full wipe a factory resetet jelenti?
Titanium Bakcupot javasolnak a leírásban elsőként, de ahhoz meg root kell. Akkor most nyomjam le azt is... Elég ingoványos talaj ez az egész.
De ha van egy leírás az olyan analfabétáknak, mint én, ami az általad említett tevékenységen visz végig, akkor azt megköszönném.
-
havri1
félisten
válasz
Noda10 #11789 üzenetére
Én egy sim csereberét javasolnék első körben, és a foglalatot nézd meg, hogy a lábak épek e.
Hogyne lenne, erről szól a topic kb
Full wipe, format, és egy alap stock jb felrakása. Nálam ez a befutó. (Még nem találtam 1 főzött romot sem, ami felvenné a versenyt a jelenleg általam használt spanyol jb-vel) -
belashx
senior tag
Ha scrollozok egy listában, vagy egy oldalon csinálom ugyanezt, vagy csak egy helyen tartom az ujjam, akkor izeg-mozog a lista/oldal/akármi. Erre a túlérzékenységre van megoldás? Kernel csere segít? Valamelyikkel jó volt, de fogalmam sincs melyik ROM/Kernel volt az.
Ötlet?(#11793) bAtt001: Köszi, de olvasva a válaszod, beugrott, hogy levehetném a töltőről, és voila...Jó!
Hogy én milyen hülye vagyok. -
Noda10
tag
válasz
Noda10 #11788 üzenetére
de egyébként teljesen meg van hülyülve a telefon. Annyira fogy az aksi, hogy az nem normális. VAn ezekre az okostelefonokra is olyasmi, mint gépeken a formattálás és újratelepítés? lehet nem ártana neki, függetlenül ettől a hibától.
Gondolom ilyesmit már ecsteltek itt a fórumon, nem is kérem, hogy írjátok le újra, csak annyit, hogy mire keressek.
-
Noda10
tag
Írtam pár napja, hogy rakoncátlankodik a telefon, és nem ismeri fel a sim kártyát. Azt is írtam, hogy tisztogatástól stb megjavult. De sajnos elkiabáltam, ugyanis jó volt kb másfél napig. Tegnap teljesen lemerült, és mikor újra töltőre dugtam, megint fellépett a korábbi probléma: Azt írja nincs szolgáltatás, annak elenére, hogy benne van a sim kártya.
Most semmi nem használ neki, ki-be kapcsolás, tisztogatás, fújkálás, repülő mód be-ki, sim kártya nélkül be-ki, semmi...
Ami még aggasztóbb, hogy most már ugyanazt írja akkor is, ha nincs benne sim kártya. Pedig elvileg ezt érzékelnie kéne. A múltkor mikor meg sikerült csinálnom és előtte sim nélkül kapcsoltam be, akkor érzékelte, hogy nincs benne sim és ennek megfelelően írta ki a dolgait. Kezdek félni, hogy valami hardveres hiba.
Elképzelhető, hogy a pára stb úgy rakódott le, hogy CSAK ezt a részét vágta haza a telefonnak? De akkor miért sikerült másfél napra életet lehelni bele, és lemerülésig jó volt. Minden más most is működik
Vagy lehet, hogy szoftveres a probléma? ez esetben mi a teendőm? Nagyon köszönöm előre is a segítséget.
(A telefon superuserrel függetlenítve van.)
-
>Deego..
senior tag
Szeretnék segítséget kérni.
S II vel rendelkezem már jó pár hónapja.
Visszaraktam a 4.0.3 gyári TMH (T-Mobil) romot, de a CSC KOR írt ki TMH helyett.
Ez miért van? Hogy lehet visszaállítani TMH ra?
Esetleg egy új kernel kéne? -
dbilas
tag
válasz
eladogeppc #11629 üzenetére
Hozzávaló Root?
-
porse
őstag
válasz
belashx #11774 üzenetére
quickpic.
__
Feltettem már én is az lsd t h lássam mi van
.. speedmodot rá, de akármit csináltam bootloop. csak fr után volt hajlandó elindulni, nyomtam egy rebootot bootloop. megint fr nyomkodás reboot, ugyan az. hiába wipeolgattam..
szóval mobile odinnal raktam újra, h legyen root. Hát ics után felüdülés, nagyon vajas. Kipucoltam, most már csak hozzon olyan üzemidőt, hogy... -
belashx
senior tag
Tudja valaki, hogy hogyan lehet bekapcsolni az automatikus forgatást képek nézegetése közben? Van rá külön gomb, ami aktívvá válik, mikor elfordítom a telót, de ez nem az igazi.
-
eengir
tag
Mi a tapasztalat? Van különbség a spanyol és a nordic JB között? Elvileg a spanyol kapott már egy frissitést is (kb mikor kijött a NEE, szoval lehet hogy pont ugyanaz)
-
tucsok.
senior tag
valaki linkelne nekem egy magyar független 4.0.3 wlp7 3+1 fájlos gyári romot?
-
zoleeno1
veterán
Nos az Omega v20 felrakva, belakva, másodjára is. Eddig tetszik, néhány apróságot eltekintve (több notification panel) olyan, mint a v19.2 volt, csak LSD alapon. Amit viszont nem szeret! (ezért kellett újra húzzam), az az AC!D Sound mod... Miután felraktam az összes rendszerhang "üvöltött", minimális hangerő beállításon is.
-
st3
csendes tag
-
busman
veterán
Nem találok semmilyen török verziót,kijött egyátalán?
-
Doosa
aktív tag
válasz
havri1 #11760 üzenetére
Amúgy emlékeim szerint 4.0.4 stock rom-nál is csinált ilyet, de ott sokkal szolidabb volt heti 1-2. Ma meg már vagy harmadszor tapasztalom. Nem merem kijelenteni határozottan, de valami olyasmi lehet a gond, hogy mikor 2g-ről 3g-re vált átmegyek egy aluljárón, vagy az egyetemen vannak olyan helyek ahol nagyon rossz a térerő, szóval a lényeg, hogy bevált rövid ideig 2g-re akkor meghal a produkció, hiába lesz elérhető újra a 3g. Ha csatlakozok wifi-re akkor megjavul. Elég fura.
-
koxos:8]
senior tag
válasz
bulikavagyok #11753 üzenetére
Ok, akkor lehúzom sammobileról és felrakom odinban.
Kösz a segítséget. -
havri1
félisten
válasz
bulikavagyok #11753 üzenetére
Hát, én magyar HEX-t még nem láttam. OTA-n jött? Mert ő Sztem a hivatalos magyarra gondolt, nem innen onnan lopkodottra
vadalma : És te csak az alap autós módot használod, vagy többre is kényszeríted?
Mert én szopok vele keményen.. -
-
koxos:8]
senior tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy új S2-t.
ICS van rajta, van már rá gyári jelly bean?
Mert a kies nálam nem ajánl fel semmit sem. -
vadalma65
tag
JB alatt melyik kernellel működik a BLN, esetleg valami alternatíva, ami szintén nem a kijelzőt használja?
-
Istyu74
aktív tag
Üdv,
Jb 4.1.2 ben be lehet valahogy állítani hogy a hívásnapló az összes hívást mutassa ne csak az utólsó 500 at. ? -
zoleeno1
veterán
Aki feltette az omega v20-at, annak nem iszonyat hangos a hangszórója? Nekem minimál hangra véve is ordít pl. a képernyőzár, ráadásul torz is. Másnál jelentkezik ilyen?
A többi hangnál is detto, minimálon van a csengőhang is, de üvölt mint állat, ha hív valaki... -
Doosa
aktív tag
JB alatt a gtalk, hálózati dobálására, van már megoldás?
-
isco00
csendes tag
Reggel felraktam az omega v20-at. Az első tapasztalatok alapján elképesztően jó! Olyan szinten meg van csinálva, amivel ritkán találkozni. A telepítés (már ott testreszabható, mit rakjon fel), a kiegészítők (a bootanimációtól kezdve a fontokig, stb)...kőprofi!
Akkuidőről még nem tudok nyilatkozni, mert nyilván szétnyomkodtam, de ha hozza az XWLSD idejét, akkor érdemes kipróbálni.
Egy dolog volt amit nem sikerült valamiért megcsinálnom, az a belső tárhely gyalulása gyári visszaállítással. Se a beállítások menüből, se recoveryből. Visszaraktam egy stock-ot, abból gyalultam és arra rá a v20. -
busman
veterán
válasz
laszlolczka #11730 üzenetére
Mobil odinnal is felmegy? Linket hol találok?
-
busman
veterán
válasz
laszlolczka #11725 üzenetére
Mit szedhettek ki? Nordic-ra simán rá lehet tolni?
-
csvinkler
csendes tag
Ti használtok pótakkut? Ha veszek még egy aksit, amit magammal hordok feltöltött állapotban, és mondjuk 1-2 hétig nem használom, attól nem károsodhat? Illetve nem veszít a töltésből?
-
Khelben
nagyúr
Gyorskérdés: nekem még a leaked 4.1.2 van fenn, az alatt lehet wipe-olni?
-
busman
veterán
válasz
laszlolczka #11722 üzenetére
Mit változtattak egy Nordic-hez képest?Szerintem semmit.
-
laszlolczka
őstag
[ROM] [2013/02/13] Turkbey csapat V2.2 ROM [TurkbeyTheme].kint van a török LSD.No ez simaságra mindent visz.
-
hr2
őstag
válasz
eladogeppc #11718 üzenetére
Nekem meg pont az LS8 merült, a LSJ az bírta jól nálam.
Neat Lite-nál, meg nekem mindegy, hogy LS8 vagy LSD, jól bírja az akku. -
eladogeppc
veterán
Nem értem miért pakoljátok fel még a 4.1.2 változatokat, mivel nagyon nyúzza az akkut.
Főleg az NEE változatokat.. Nekem 4.1.2-ből az LS8 volt jó. -
Oldman2
nagyúr
Feltettem az éjjel egy XWLSD NEE gyári ROM-ot.
Hogyan lehet ebben kikapcsolni a gyári Lockscreen -en alapból megjelenő állapotsort?
Nem találok sehol ilyen beállítást.
-
eengir
tag
Auto-ra. Pobaltam már ugy is hogy csak GSM vagy csak WCDMA. Ugyanaz.
Az mondjuk igaz, hogy egyik modemet sem hasznaltam egy napnal tovább. Máshol olvastam hogy hasznaljuk 4-5 napig mig kiderül hogy jo e. De gondolom az a sebességre illetve akku használatra vonatkozik nem a stabilitására. Ugy értem nehezen tudok elképzelni olyat, hogy pár nap mulva hirtelem megjavul. Megszokja a hálozat vagy mi?
-
Kleroo
veterán
Hejhó!
Na hogy állunk JB-vel?
Mit alkottak a fiúk a korábbi gyári ICS-hez mérve?
(Esetleg ha valaki próbálta,akkor a CM10.1-hez képest) -
csabám
addikt
válasz
Mr.Mercury #11706 üzenetére
Itt.
kano: Én is. Megkérdeztem, hogy van-e különbség a két szín között. Fehéret akarok, de a fekete sokkal szebb képen. . .
-
Mr.Mercury
aktív tag
Helló!
Tudnátok segíteni, hogy melyik topikban tudnám megkérdezni, hogy az eladandó S2-m kb. mennyit érhet? Hirdetést emiatt nem akarok felrakni és ezzel szabályt sem szegni.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Fotó állvány eladó
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!