Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
Törölni kell azt a programot, ami spammeli a telódat. Azt, hogy melyik teszi, ezzel a programmal tudod megnézni: Addons Detector
Honor Magic5 Pro
-
logarithm
őstag
válasz Kleroo #30754 üzenetére
Alternatíva: Chameleon v3.0.3
Frissített verzió aminek az alapja a fentebb linkelt rom 3.0.3 -> Google Edition_signed_by_Sesme -> (changelog)[ Szerkesztve ]
-
logarithm
őstag
válasz Kleroo #30758 üzenetére
Ha nincsen recovery csinálsz egyet, pl: odinnal fel"tar"ozzol egy kernelt PhilZ-cwm6-XWLSW-OXX-5.11.2.tar.md5 pda-hoz csapod download mod-ban stb.
Majd ez később kelleni fog az odin móka miatt -> TriangleAway v3.01
[ Szerkesztve ]
-
logarithm
őstag
válasz Kleroo #30933 üzenetére
Camera JB+ videora ,Camera FV-5 fotora
-
logarithm
őstag
válasz Kleroo #35639 üzenetére
Ha van efs mappa mentésed másold vissza majd telefon restart, ha nincsen akkor cserélj egy modemet (xxms2,nelp4 vagy amelyik szimpi), hát ha vissza adja és ha igen ellenőrizd le, hogy azt kaptad aminek lennie kell.
Végső megoldás, odinnal 3+1 file-os gyári rom feltétele.(#35640) maggi1886076
A linkelt oldalon lejjebb a leírásban ott van a link de,: [link]
mindegyik működik vele, én a core-t raktam anno.[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz Kleroo #39806 üzenetére
Szerintem érdemes.
A legújabb NeatROM Lite nagyon testre szabható (light és extra light választható a full mellett), stabil és az Apolo kernellel tovább fokozható a gyorsasága és az aku kímélő sajátsága. Az Apolo kernel eleve a PhilZel együtt benne van és telepítéskor kiválasztható.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
törölt tag
válasz Kleroo #41513 üzenetére
Nekem kevés a ram, a kijelző mérete és felbontása. Dual SIM is jól jönne a VOIP miatt (is). Lecserélném az S2 -t, de tartok a csalódástól. Pl. mi lesz, ha majd nem tudom csatolni a NAS -t? S2 -n nem az a kérdés, hogy van -e kernel CIFS támogatással, hanem az, hogy melyiket válasszam. Hogy őszinte legyek, nekem ez a BLN is sokkal szimpatikusabb, mint egy notiled. Egyetlen rápillantással észreveszem, ha lemaradtam valamiről. Sztem ilyen sem lesz az új telóban. Szóval főképp a közösségi támogatásnak köszönhetően az S2 olyan funkciókkal kényeztet, amikről más készüléken nem is álmodhatok.
[ Szerkesztve ]
-
odorgg
addikt
válasz Kleroo #41513 üzenetére
Én is tel vásárlás elött állok.
Bár még csak félig vagyok tulaj, (mert ismerőstől vettem 5k-ért egy törött kijelzős példányt, még gondolkodom mi legyen vele) de ugyan ezen dilemmázom, hogy megéri e egy frisebb modellért többet fizetni, ami tudásban alig, vagy semmivel sem tud többet? (S5 nem az én tárcámnak való, max 50k-ig meg nem nagyon van semmi épkézláb alternatíva szerintem)Nagyobb telt nem szeretnék. Ez sem kicsi, de ennél nagyobbat már nem tudnék a zsebben/kezemben elképzelni.
Xperia Ray volt elötte, azzal is elvoltam, de a sorozatos térerő problémái miatt, egy gyenge pillanatban földhöz vágtam. Nincsenek nagy igényeim, lőjön használható fotókat, legyen wifi net miatt, meg gps alkalom adtán.
Erősen hajlok arra, hogy veszek egy használtat 30k körül, a törött meg jó lesz donornak, ha valami esetleg beadná a kulcsot a másikon.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
törölt tag
válasz Kleroo #41518 üzenetére
Azért ott tudnék csemegézni. AC -s wifi, multitouch-multiwindow (kellő ram támogatással), 60fps videó (nagyon tetszik, amikor lassításnál is folyamatos a mozgás), stb. Az spen sztem nálam bukó lenne, mert velem ellentétben, ragaszkodik a TW -hez. Meg aztán nem tudom, hogy most épp hogy áll ez a root - knox - gari -ügy.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
porse
őstag
válasz Kleroo #41543 üzenetére
En a google kamera miatt próbálok mindig újabb romokat leginkabb, az jo kepet lő, meg a panorámája, az végre... De egy éve már en is a chameleonon vagyok... 1-2 hétig volt max más, de tényleg jo a ram kezelése. Az fv-5 meg régen teljes felbontásban tudta hosszú exponalast, most csak 480x800ba hajlandó....
[ Szerkesztve ]
... szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kupon kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest