- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klarsa
tag
Pár napja olvastam hogy a spanyol JB-re felrakták OTA-n az LDD-s romot. Gondoltam akkor már én is ezt teszem, de nekem valamiért nem megy fel. Letölti a frissítést, a teló űjraindul, bejön a recovery és elkezd telepíteni és épp hogy elindul a csík elsötétedik a képernyő és bekapcsol a telefon. És miután beadom a Sim jelszóm megadása után azt írja hogy nem sikerűlt a frissítés. Mi lehet a probléma, nálam miért nem működik?
Eddig ezt csináltam a telómmal:
Spanyol LS8-ra feldobtam egy philz kernelt, utánna CWM-ből telepítettem ezeket: ripple effect, CRT-off, 4-LST. És végül visszaraktam a gyári kernelt amikor olvastam, hogy van OTA frissítés.Odinozni még nem akarok. Azt majd akkor használnám amikor kijött a saját telefonomhoz illő rom (ATO) egy gyári visszaállítás melett.
-
hr2
őstag
válasz
norbert999 #11097 üzenetére
Nálam is csinálta egyszer-kétszer, de rájöttem nálam csak akkor csinálja a elmegy a NET és visszajön.
(szolgáltató hülyéskedik mostanában) -
norbert999
aktív tag
Mindenkinek jó a wifije 4.1.2-nél?(gyári)
Az első spanyolnál már csinálta, felraktam az olaszt, ennél is rossz.
Olyan mintha nem lenne net.
Wifi ki-be aztán egy darabig jó.Van megoldás?
Tegyem vissza az ICS-t? -
eFeMeR74
senior tag
válasz
zoleeno1 #11014 üzenetére
Persze sőt van droidos változat azt kell feltenni a telcsire és már tudsz is kommcsizni wifin keresztűl
Play videoval: Play SnapPea
-
Szelley
senior tag
kapacitív gombokat hogy lehet beállítani hogy rezegjen a készülék mikor megérintem őket?!
Beállításokban találtam olyat hogy érintés visszajelzés, de semmit nem csinál ha bepipálom...
-
zso73
veterán
válasz
zoleeno1 #11007 üzenetére
Csak azért ragaszkodom hozzá, mert az a gyár romot teszi fel tuti. És a szervizben nem görcsölnek majd vele.
Vagy nem lehet kiszúrni sehogy az Odinos rom felrakást ? Mondjuk egy már megjelent hivatalos rommal összefosa magát a telefon. A szervizben ki tudják deríteni, hogy én rontottam el ?
-
-
balu333
tag
Sziasztok! Felraktam Kungzi által linkelt XWLSD 3+1 fájlos romot tökéletesen felment gond nélkül, azonban nem tudott felmenni a hálozatra (sim hálózati feloldó kódot kért) szerencsére kis olvasás után itt megtaláltam a választ rá, ez segített (Ga..xSim Unl..k), pedig gyárilag kártyafüggetlenül vettem a készüléket anno xxl gsmtől. PhilZ rootolás is sikerült cwm-ből. Előjött egy hiba android os 100%-on pörgött folyamatosan, wipe data/factory reset, wipe cache partition megoldotta a problémát, úgyhogy köszönöm az eddig leírtakat mindenkinek!
Viszont egy dolgot nem tudok és nem találtam rá választ (lehet átsiklottam felette) 480x800as képet, hogy lehet kirakni kezdőképernyőre, folyton meg akarja vágni, válasz előre is köszi Balázs!
-
AlmaZoli
tag
Sziasztok, miután sikeresen életet leheltem az S2-be (miután sajna alaplapot kellett cserélni benne), most már a gyári 4.1.2 van fenn, PhilZ-cwm6-XWLSD-OXX-4.22-signed kernellel (hatalmas köszönet hr2-nek a sok segítségért
) Nagyon szépen, "smooth"-ol fut, viszont van egy kis probléma: random időközönként leáll / újraindul. Kb. 3-4 óránként jön elő a jelenség, ami korábban nem volt. Megnéztem, sajna "insane chip" van benne, ill. a régi belső memóriából valamennyi doksit átmentették az újba.
Ennyi info ismeretében szerintetek mi lehet a probléma? A régi doksik miatt összeakadnak a dolgok? Vagy elég vmi wipe-ot / kernel újrafelrakást csinálni? Előre is köszönöm a segítséget!
-
Szelley
senior tag
Mi alapján szűri egy rom, hogy az előző romban használt alkalmazásokat egytől-egyik visszatelepíti wipe után Playből, vagy nem?!
Simplistic V, Wanam12.3, CM10.1 gond nélkül visszatelepítette, most meg Wanam14.1-el pakolgathatok mindent egyesével vissza..
-
hr2
őstag
válasz
eladogeppc #11065 üzenetére
Nem!
(még a JB-hez se)
-
Szelley
senior tag
válasz
kungzi #11056 üzenetére
Ez ni!
Választásnál!
System/app mappában LatinIME.apk programként található.
K*rva képet miért nem enged belőni linkből?!
(#11064) kungzi: Szomorú.Simplistic-be se volt, de miután belebányásztam minden rebootnál "Az android oprendszer frissítése" fogadott. Hiába wipeoltam szénné utána.
-
slimshady
senior tag
válasz
fagyalllo #9750 üzenetére
A felrakással eddig nem volt bajom. 2x tettem rá és elsőre is több mint jó volt, a második cserekor meg már tökéletesre sikerült. Ez a fólia, amit ajánlottál mennyire bírja a karcolásokat? Ezek a 100 Ft-osak 2-3 hét zsebben hordás után (szerintem magától a ruhától) nem túl mélyen de annál szétterjedtebben összekarcolódnak. A kép pedig valóban szemcsés velük, bár már megszoktam.
-
kungzi
veterán
válasz
Szelley #11049 üzenetére
gyári android? és gyári samsung billentyűt használok
NeatRom Lite 4.3 Multiwindow Fix
Az ablakok méretezése nem működik alapból, de ezzel már ok! -
Thomeee
tag
Sziasztok! Lehet hülye kérdés de visszaálltam a 4.0.3-ról visszatértem a GB 2.3.6-ra és jelenleg a Gyári XWKK5-ös romot használom (meg vagyok vele elégedve) de ahogy olvasgattam nem ez a legujabb 2.3.6 ami official kijött rá.... Találtam egy XXKL1-et is ami nem sokkal utána jött ki de a fórum első oldalán még mindig az XWKK5 van linkelve. (lehet nem véletlenül)
A kérdésem az lenne hogy XWKK5 vs XXKL1 között melyik a jobb és miben különböznek nagyjából?
Nem kérek regényeket meg,hogy ne azt tedd fel hanem 4.0.4-et meg 4.1.2 öt....
Majd ha kijön egy végleges teljes XEH-s 4.1.2-ö akkor majd felrakom azt, addig elleszek a GB 2.3.6al!
A segítséget előre is megköszönöm!
Üdv! -
kungzi
veterán
válasz
eladogeppc #11045 üzenetére
Galaxy Note cucc alatt mit értesz?
-
eladogeppc
veterán
Melyik az a Stock-ra épülő ROM, amiben a Galaxy Note-ot cuccok vannak benne, és Lite verzió, tehát nincsenek HUB-ok meg ilyenek ?
Mert nekem egy csomó kényelmi funkció kell a JB-ből...
Köszi ! -
slimshady
senior tag
válasz
perge666 #10124 üzenetére
Én ezt a tokot tudom ajánlani hozzá. Igazából filléres tétel. Akár 1 hónap alatt is le lehet nullázni, mert a sok zsebbe tevés és kivétel nem tesz jót neki nálam, mivel mindig csak gyorsan zsebre vágom és sokszor elakad a szűk hely miatt, de ennyit simán megér. Érdemes mindjárt többet is rendelni. A gyári, ilyen Samsung meg több ezerbe kerül. Ettől a telefon is megőrzi kecses vékonyságát és még jól is néz ki benne. Igaz nem véd annyit, mint egy Case-Mate gumitok, de azok annyira védeni akarják a telefon elejét is, hogy mindig összevesznek a fóliával és tönkreteszik, felgyűrik a szélét, Ebben meg bárhová le merem tenni, mert nem karcolódik a hátlapja, még kijelzővel lefelé fordítva sem karcolódik össze sík felületen.
-
futor
aktív tag
válasz
Szelley #11030 üzenetére
Megnyugtatót irtál. Már-már kezdtem itt kalkulálni..
Erpy lelépett Hunctub lelépett..Zack lelépett, Rotáte lélépett..stb.. akkor még szenvedek egy kicsit evvel.
Mindenesetre a szar GB-vel 4 napot birt a teló, ICS-vel 2 napot, JB vel már a 12 óra is valami az 1650 -es aksival. (ezek a mérések kimondottan csak nálam ! ) -
zoleeno1
veterán
Semmi, eltünt, nemisvót, készvége, kéremkapcsójaki
Hála az égnek, meg persze a Samu fejlesztőknek, a hivatalos JB-el megoldották a dolgot. Már a múltkor is megtettem, de akkor ezúton küldök nekik még egy virtuális sört
(#11041) Szelley: Igen, én is ettől tartok, ezt szerintem kb borítékolhatjuk is
-
szemesi69
addikt
válasz
Szelley #11036 üzenetére
Köszönöm de legalább kulturáltan szóltál hozzám. Nem ez az első eset, hogy kérdeztem valamit, általában nem kérek bonyolult dolgokat, de még soha nem kaptam választ. Többnyire csak olvasok, sgs-ről váltottam és ott is minden romnál olyan csc-t használtam amiben volt xeh ez nálam alap. Hsz. gyűjtésre nincs szükségem, engem nem zavar, hogy újonc vagyok. Köszönöm, hogy megtiszteltél válaszoddal. /egyébként ota miatt érdekelt/
-
zoleeno1
veterán
válasz
eladogeppc #11034 üzenetére
Amiket most linkeltem, az a JB-k és a leak alá valók, de létezik 4.0.4-hez passzoló PhilZ is.
(#11037) Nimda: Én is kezdem sajnálni azt a napi 2 percet az életemből
De még mindig jobb, hogy próbálja tökéletesíteni, mint ha lekakálná
-
Szelley
senior tag
válasz
szemesi69 #11031 üzenetére
Ne haragudj, de tényleg semmi értelme hsz gyűjtésen kívül ha félóránként felteszed a kérdésed. Ha napi 2szer felteszed a kérdésed, és 2-3 nap után sem kapsz választ, az valszeg azért van mert senki nem tudja a megoldást rá! Most mi értelme lenne ha mindenki beírosgatná egyesével, hogy "bocsi de ezt nem tudom!" ?!
Akik meg régebb óta itt vannak, nekik is ugyanannyiba kerül beírnia a keresőbe vagy kibogarászni az első hsz-ből egyes dolgokat, mint az újabbaknak.
Pontosabban miért is kéne neked XEH product kód? Ez csak akkor számít ha később OTA vagy (neadjisten!) Kiessel frissíteni szeretné az illető!
(#11037) Nimda :Mióta vagy itt?! Valszeg nem voltál itt mikor Wanam és a többi rommer naponta 2 romot is kiadott GB végefelé
-
Muffi
aktív tag
válasz
eladogeppc #11032 üzenetére
Better battery stats appal xda-n fenn van
-
eladogeppc
veterán
válasz
zoleeno1 #11029 üzenetére
Ez világos is lenne, ha nem LS8-ról jöttem volna. De mivel nem módosult a két verzió között lényeges különbség, ezért nem is értem miért kellene Wipe-olni ?
A másik dolog, hogy nekem szükségem van a google helymeghatározásra.
Eddig is be volt kapcsolva, és eddig sem ébresztgette fel a telefont.Mivel is tudom megnézni azt, hogy mi ébresztgeti fel szerencsétlent ?
-
szemesi69
addikt
válasz
zoleeno1 #11026 üzenetére
Talán lehetne udvariasabban is nem? Ezután meg többet nem fogok kérdezni semmit, mert ahogy látom nagyon jól elvagytok egymás között. Ezután majd megoldom a kis problémáimat egyedül, ahogy eddig is. Vannak más fórumok is ahol segitő kész tagok vannak. Semmi jogod nincs felszólítani semmire, ugyan is nem sértettem meg a fórum szabályait. És ha ki is zárnak érte de: azzal beszélj így amivel egy idős vagy.
-
Szelley
senior tag
-
zoleeno1
veterán
válasz
eladogeppc #11027 üzenetére
Wipe nélküli romcserénél ne csodálkozz, ha nincs stabil működés... Pont most írtuk sokan, hogy teljesen jó akkuidőket produkál a hivatalos JB (mármint JB-hez képest).
-
hr2
őstag
válasz
eladogeppc #11027 üzenetére
Helymeghatározást stb. kapcsold ki, + amiket nem használsz fagyaszd le. (alkalmazáskezelő/letiltás)
Vagy próbáld ki a XWLSD Neat Lite-ot, frankó, nem merül.
-
eladogeppc
veterán
Új 4.1.2 LSD azaz NEE tapasztalatok:
Akkumulátor éjféltől reggel 9-ig, 23% merülés, ébresztgeti valami a telefont.
Nem volt full wipe, minden adatom megmaradt.
Így úgy hiszem hogy legalább az előző ROM szintjét kellett volna hoznia, ami a Spanyol változat volt.Katasztrófa. ICS óta csak merülünk.
-
Gloob
addikt
válasz
zoleeno1 #11020 üzenetére
Sziasztok
Nálam hasonlóan viselkedik az Omega. 1 nap 4 óra 30 perc aksin, 3 óra 28 perc kijelző, kis megszakításokkal szinte folyamatosan wifi-n, este 22:30-tól 06:00-ig rep. mód, és most szólt, hogy 15% az aksi szint. Közben voltak kernelcserék, és a hozzá szükséges wipe-ok! -
szemesi69
addikt
#11016 erre senki? vagy túl nehéz a kérdésem?
-
minderbinder
csendes tag
Köszi.
-
Weeman1
veterán
válasz
minderbinder #11019 üzenetére
Igen.
Az 1.hsz-ben leírtak szerint rakd fel. -
zoleeno1
veterán
válasz
laszlolczka #11018 üzenetére
Ő arra gondolt szerintem, hogy hány óra hány perc
Nálam még az S8-as Omega van fent, 1nap3ó40p akkuhasználat, 2ó20p kijelzőidő, 28%-on vagyok. Nálam sokkal jobb, mint a leak volt.
(#11019) minderbinder: wipe-ok után mehet
-
minderbinder
csendes tag
Sziasztok. Tudna valaki segíteni, hogy rootolt T-mobile 4.0.3.-ra egyből Odinnal mehet fel valamelyik stock JB? Köszi.
-
Muffi
aktív tag
válasz
laszlolczka #11015 üzenetére
Mennyi a kijelző időd?
amúgy en is full stock es stock kernelel tolom!
3ora keszenlet egyfolytaba wifivel es 92% on vagyok
-
szemesi69
addikt
XWLSD 3+1 a csc multi? vagyis van benne XEH? Vagy esetleg linkelne valaki egy hozzá való csc-t amiben van?
-
busman
veterán
Nagyon jól bánik az akksival a stock rom...
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
zoleeno1 #11007 üzenetére
Igen majd rájönnek
Szerintem sokkal jobb párosítás az Odin + Snappea a kies helyett
Rootolt gyári JB4.1.2 Odinnal mehet
és nem kell rootolni utána: XWLS8_FOPLS3_Root
SnapPea az adatok mentésére PCre,videoval: snappea
Jó ez a zöldborsó
-
zso73
veterán
Az LSD rom felrakása után a KIES azt írta ki, hogy a frissítés le van tiltva, vagy nem lehetséges. Most akkor ha kijön a Magyar rom, nem fogja frissíteni a program ?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-roller topik
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- ELADÓ Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB - Space Black!
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó