Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hr2
őstag
Tedd fel a System Panel-t, éjjelre kapcsold be a monitorozást, ne nyúlj hozzá majd csak reggel és majd mutatni fogja mi mennyire használja a procit.
(#208) PaFec
Tedd fel Te is.[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
még külföldről is olcsóbban megúszod és ez eredeti
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
zack
nagyúr
Feltöltöd 100% majd battery calibration progival kalibrálod amíg rajta van a töltő. utána már lehúzhatod.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zoleeno1
veterán
Remeg? Mi remeg? Nálam semmi remegés nincs... nem véletlenül valami fodrozódó effektes élő háttérkép van fent?
(#10877) hr2: Arról már 12 évesen leszoktam Egyébként várok belőle valami főzetre, mondjuk omegára Jelenleg csak egy 5gigás, digifosos mobilnetem van, nem tehetem meg azt a luxust, hogy minden romot letöltök/felpakolok
(#10881) Gloob: köszi az infót
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
zoleeno1
veterán
Akkor bajban vagy, mert adatvesztés nélkül valszeg nem fogod megúszni... próba-cseresznyeként még vedd ki az aksit, várj vagy 5 percet, vissza és restart, hátha...
Ha ez se, rakd rá újra a kernelt, hátha... szerk: ha a speedmoddal nem nyer, akkor próbáld ki a PhilZ-vel is
Ha ez se, rakd újra a romot, wipe nélkül, hátha
Ha ez esetleg bejön, akkor én lementeném ami kell, full wipe, újra a rom, kernel
Ha ez mind nem, akkor mehet a fullwipe és újra fel a rom, kernel - szerk: ezzel persze bukod az adatokat[ Szerkesztve ]
-
-
janos666
nagyúr
Próbálj még ki párat, mert a húgom i9100-esén is CM van, mióta megvettem és beüzemeltem neki a telót (kb. havonta egyszer frissítem neki), és rendszeresen játszikál rajta.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
-
Sprite75
tag
Ez is raktáron van Csak kínába. De csak 1190Ft
-
zoleeno1
veterán
Tegyél fel egy 3+1 fájlost, hátha megoldja. Mikor fagy ki? Nem valami alkalmazás hülyíti meg? Wipe cache+wipe dalvik cache nem elég? Muszáj a factory reset is?
wee: nálam most 5 fokos, de pittel rotolás előtt 7 volt
[ Szerkesztve ]
-
lacam
aktív tag
Csak piszok drága...német íbéjen láttam cakkumpakk (szállítással) ~17000HUF-ért...ez egy kicsit sok..de ha felfújom a pof.mat, lehet beleugrok egy ilyennek a beszerzésébe
Napi ~2órát utazok a munkahely távolsága miatt, olykor jól jön (lassan kifogyok azokból a filmsorozatokból, amiket még nem láttam...természetesen saját magam vettem fel a TVről és biztonsági mentettem )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest