Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az újkori csalók...
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacam
aktív tag
Csak piszok drága...német íbéjen láttam cakkumpakk (szállítással) ~17000HUF-ért...ez egy kicsit sok..de ha felfújom a pof.mat, lehet beleugrok egy ilyennek a beszerzésébe
Napi ~2órát utazok a munkahely távolsága miatt, olykor jól jön
(lassan kifogyok azokból a filmsorozatokból, amiket még nem láttam...természetesen saját magam vettem fel a TVről és biztonsági mentettem
)
-
Sprite75
tag
Ez is raktáron van Csak kínába.
De csak 1190Ft
-
-
zoleeno1
veterán
Akkor bajban vagy, mert adatvesztés nélkül valszeg nem fogod megúszni... próba-cseresznyeként még vedd ki az aksit, várj vagy 5 percet, vissza és restart, hátha...
Ha ez se, rakd rá újra a kernelt, hátha... szerk: ha a speedmoddal nem nyer, akkor próbáld ki a PhilZ-vel is
Ha ez se, rakd újra a romot, wipe nélkül, hátha
Ha ez esetleg bejön, akkor én lementeném ami kell, full wipe, újra a rom, kernel
Ha ez mind nem, akkor mehet a fullwipe és újra fel a rom, kernel - szerk: ezzel persze bukod az adatokat -
zoleeno1
veterán
Remeg? Mi remeg? Nálam semmi remegés nincs... nem véletlenül valami fodrozódó effektes élő háttérkép van fent?
(#10877) hr2: Arról már 12 évesen leszoktam
Egyébként várok belőle valami főzetre, mondjuk omegára
Jelenleg csak egy 5gigás, digifosos mobilnetem van, nem tehetem meg azt a luxust, hogy minden romot letöltök/felpakolok
(#10881) Gloob: köszi az infót
-
GrooveHero
addikt
még külföldről is olcsóbban megúszod
és ez eredeti
-
hr2
őstag
Tedd fel a System Panel-t, éjjelre kapcsold be a monitorozást, ne nyúlj hozzá majd csak reggel és majd mutatni fogja mi mennyire használja a procit.
(#208) PaFec
Tedd fel Te is.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest