Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
törölt tag
válasz Favilla #7013 üzenetére
Nekem ezzel GB-n sem volt probléma, pedig 10.000+ emailes fiókomat kezeltem vele. Ment mint a villám azzal is. Ami nekem ebben tetszik, az az átméretezhető, fiókváltós widget. Ez nekem fontos.
Gergőkee:
Megnéztem mik azok, amiket nem ismertem, de nem leszel okosabb tőle:
- AOS bugra semmit nem tudok mondani, soha meg sem néztem az akkurészletezést, mert az enyém valami ufo darab, ami a legrosszabb napjaiban is 2.5 napot megy el, de volt már 3d9h-s uptime-om is, átlagos levelezés, böngészés, telefonálás mellet is (és mivel egy rakat s2 van körülöttem, mindenki a csodájára jár, ámde senki nem érti). Érdektelen, hogy mi(nem) fogyaszt.
- ezek az sms szolgáltatások nekem ismeretlenek, parkoláson kívül nem dobtam sms-t szerintem legalább 3 éve.[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz Favilla #8033 üzenetére
Egyszer már válaszoltam neked:
(#7989) zseko
Az sose mutatott jól. És szerintem azért nem, mert ezeket az értékeket mutatja (legalábbis én ezeket találtam a framework-ben):
0-10-15-20-28-40-43-57-60-71-80-85-100De ez már haladás, Spica-nál 5 értéket ismert : 0-25-50-75-100
HR24.hu
-
srq
tag
válasz Favilla #12203 üzenetére
Úgy tudom FullHD-ben alapból nincs zoom, ez gyári feature, nem hiba.
Elvileg ezért: "A peculiarity is that when shooting FullHD videos you have a narrower field of view than that of the still camera. Perhaps Samsung are using the same trick as Apple in the iPhone 4: the camcorder uses only the center of the 8MP sensor instead of shooting with the whole surface and then scale it down to 1080p. In 720p video capture mode however they use the whole sensor and as a result, the field of view is close to that of the still camera."
Google fordítás az egyszerűség kedvéért (nekem így egyszerűbb: "A különlegessége az, hogy ha a felvételt FullHD videókat van egy szűkebb látómezeje, mint a fényképezőgép. Talán Samsung használja ugyanazt a trükköt, mint az Apple az iPhone 4: a kamkorder használja csak a középső a 8 megapixeles érzékelő helyett a felvételt az egész felületet, majd átméretezni le 1080. A 720p videó rögzítési mód azonban használják az egész érzékelőt, és ennek eredményeként, a látómező közel áll a fényképezőgépben."
Mondjuk vmelyik unofficial cm9 romon ment 1080p-ben is a zoom, de azon valamit áthegesztettek, mert az előnézeti képnél felvétel közben olyan volt mintha nem lett volna rajta az a jellegzetes SII-s 1080p-s zoom, viszont visszajátszásnál már közelebb volt minden
-
Bilux
veterán
válasz Favilla #15517 üzenetére
Igen, ezt a részét én sem értem. Eléggé frusztráló tud lenni mikor nyilván jóval drágábban megveszi valaki a világban a független telefonját majd utolsóként kapja meg a régóta várt új fw-t. Vagy jelen helyzetben mi elsőként megkaptuk a mondhatni béta romot és nem frissítik le lp7-re.
Mert ahogy ömlenek ki ezek az lp7 romok úgy tűnik ezt tekinti kiforrottnak a Samsung csapata.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Milyen routert?
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5 Pro teszt
- Ukrajnai háború
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs