- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Kerio
őstag
válasz
barnaki #48430 üzenetére
Tedd fel a cwm-el telepíthetőt. Azzal lesz csak root.
Vagyis tedd fel az SD-re ezt: PhilZ.
Majd kikapcs. Kapcsolt be úgy, hogy nyomod a hang+ és a Home gombot, meg persze a bekapcs gombot. Amikor megjelenik a kép, akkor engedd el a bekapcs gombot. A másik kettőt tartsd nyomva, míg be nem jön a CWM. És innen tedd fel SD-őr a linkelt zip fájlt. -
zack
nagyúr
válasz
barnaki #40238 üzenetére
Mehet rá.
(#40240) Technoman
Amíg van torrentes progid ne agyalj ezen, és másokat se kérj erre.
Nálam van hogy 110db Marketes app van fent, és a közel 1 év alatt még 1 progi se akadt össze a másikkal.
Az instabilitás egyik fő forrása a nem legális úton beszerzett és crackelt alkalmazások. Sokszor veszélyes kódokat is tartalmaznak, az mellett, hogy instabillá teszik az egyébként stabil telefont. -
Rotate
veterán
válasz
barnaki #34304 üzenetére
hát LQ7 nem volt fenn, de ha abból indulunk ki, hogy 1 hónap alatt sok mindent ki lehet javítani, akkor szerintem jobban megéri felrakni az LPT-t, a NEE CSC-set... ez biztosan jó, LQ7-ről meg semmit nem hallottam... szokás szerint az akkor jött ki, amikor már nála sokkal újabbak eleve kinn voltak...
nem tudom mi van ezekkel a lengyelekkel, de sokszor már 2 hete a szerveren van a fájl, és csak akkor engedik ki OTA-ra meg Kies-re... ennek nem tudom mi értelme...
-
C.Brigante
veterán
válasz
barnaki #33545 üzenetére
ezt, h érted, h eltűnik??? felteszed a romot + adsz neki egy LQ5 cf root-ot. Bár LQ7hez, h jó e az LQ5 root-ja nem vagyok benne 100%-ig biztos, de én kipróbálnám vele és sztem jó lenne!
(#33543) HardRic: Egyébként tőled ha kérdeznek valamit hajlamos vagy nem válaszolni??? Eddig az jön le...
(#33546) TOZ: copy! (fénymásolom)
Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Viccrovat
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest