- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
zoleeno1 #46168 üzenetére
Nekem tegnap azt csinálta, hogy rátettem töltőre. Ekkor jött egy kis üzenet, hogy töröljem a memóriából a progikat, mert az lassíthatja a töltést. Már nem emlékszem pontosan mi volt az üzenet, de ez volt a lényege.
Dehogy töröltem, csak leokéztam, aztán töltött. Semmivel sem töltött fel lassabban mint máskor.Ma azt csinálta, hogy home gombbal felélesztettem, de az érintőképernyő nem volt aktív (befagyott), így nem tudtam kioldani. Párszor nyomogattam, semmi. Majd egyszer csak észbe kapott, és kitudtam oldani, működött is minden. Nem kellett kikapcs, akkuki, semmi.
Most mikor home gombbal felélesztettem, kb egy mikrosecundum alatt azt láttam, hogy az idő felfrissült a mostani időpontra arról az időpontról, mikor legutóbb hagytam. Tehát gyanítom megint "titkon" be volt fagyva, vagy hasonló. De működik most is.
Kb több mint 1 hete nem volt újraindítva. Kezd lehalni a rendszer (jó gyorsan akkor, kb 1,5...2 hónap után), vagy ezek ilyen normális bugok?
Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest