- droidic: A fapados NAS tuningolása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Arageus
tag
Legyen kéznél izopropyl alkohol, ha mégis belemegy, akkor alkohol + fogpiszkáló + fülpiszka kombókkal szépen ki lehet tisztítani.
Én is leragasztottam, de maga kijelző üveg és fémkeret közötti pici rés, csak bevezetett némi ragasztót, pedig teljesen le volt ragasztva a hangszoró.
(lehet le kellett volna a teljes felső 1-2mm-t is? talán, már sose tudom meg)
a többi nyílás mint hangszoró, usb, hangerő azokat szépen telibe tudtam ragasztani, ott nem is volt gond. gombokra különösen figyelj, ha oda bejut, onnan már macerásabb kiszedni.
Azthiszem ilyen készleteseknél nem csak ragasztó de kis vatta darabok is vannak, a felesleg "felitatására". -
gjoco1
addikt
Tapasztalatom nincs , de készülök makd és több YT videót néztem róla . Jobb üvegekhez a készlet tartalmazza a szükséges hozzávalókat . Úgy a hangszóróhoz és az USB aljzathoz is .
Ha esetleg valahol megcsurran , azt rögtön letörölve nem lehet gond .
Bár magam nem látnék hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest