- Fórumok
- Okostelefonok
- Samsung Galaxy S2 Archivum I.
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
sippet
senior tag
muszáj?

-
zack
nagyúr
Azt hiszem a freemail beállításai között kell kersned a "továbbítási" funkciót, és azt hogy ne hagyja meg a leveleket az eredeti helyen másolatként.
-
Rotate
veterán
azt hiszem a freemail csak fizetősen támogatja a pop elérést... az egy ritka nagy hányadék mail szolgáltató, nem is értem miért használja egyáltalán valaki...
-
zseko
veterán
Nekem KK5 romra tett KL1 modem van, eddig ez a legjobb nálam. Igaz, hogy a spica-mat nem éri utol, de nem sokban marad el.
-
Sógi
addikt
Ezen akár segíthet egy modem csere, ahogy azt írták többen is...
Ha nem akkor meg el kell fogadd, h ennyit tud a wifije, mást nem tudsz tenni
Nekem speciel nincs problémám vele...Sajnos már nem emlékszem, h az előző telefonjaim meddig kapcsolódtak távolságban ehhez képest... -
Sógi
addikt
Lassú is a neted wifivel?
Nekem 1-es wifi jelzéssel is nagyon gyors a netem otthon... -
Szelley
senior tag
cserélj modemet. én XXKI1 romot lecseréltem XXLPB-re, ez jelenleg erősebbnek tűnik, és nem zabál többet

-
kali
legenda
egyrészt firmware/modem verziójának a függvénye, másrészt ellenoldali kérdés is, másik wifi router/hálózat esetén fordítva is lehetséges!
-
Piwi
veterán
Modem függő a dolog..
-
kali
legenda
mihez képest?

-
Varszegig
veterán
ezzel működik a superoneklick, az a legegyszerűbb.
-
Rotate
veterán
superuser app nélkül nem fog menni, ha nem kér root jogot hiába indul el a titanium...
-
rankesz
veterán
Superuser app lesz a programok kozt
-
Varszegig
veterán
ha ennél hosszabbat szeretnél, akkor azt is tudnunk kéne, milyen firmed van most.
-
Szelley
senior tag
SuperOneClick-et feltolod, USB Debugging funkciót bekapcsolod, ráböksz a root-ra és csókolom.
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Okostelefonok
- Samsung Galaxy S2 Archivum I.
- (téma lezárva)
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB gyári független új akku új alaplap Alza jótállás
- iPhone 13 Pro max 256GB gyári független megkímélt ajándék tok és fólia! 3 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S24+ Plus 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HP omen 17-w131ng bontva
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest