Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Aktív témák
-
Csillagkuty
tag
Sziasztok!
Még új vagyok, tegnap én is előrendeltem a T-nél, már nagyon várom. Jövök gyakrabban, ez lesz az elős Androidos telómQE55QN90BATXXH, S20+, Canon 70D + 18-55 IS STM, 55-250 IS II, 28-135 IS USM
-
Csillagkuty
tag
Köszi! Olvasgattam az utóbbi hetekben, de még1x nekifutok az elejétől, h valamennyire képben legyek.
Ezt a könyolvasó progit láttam az android marketen, amit írtál, az ugyanaz lehet, mint ami az SGS-n is volt? Ha igen, az nekem is kelleni fog Van free és premium változata is.QE55QN90BATXXH, S20+, Canon 70D + 18-55 IS STM, 55-250 IS II, 28-135 IS USM
-
Csillagkuty
tag
válasz kopasz79 #1887 üzenetére
Én is hétfőn rendeltem, délután 6 órakor Bízom benne, hamarosan jön az e-mail, h a rendelés státusza változott, most épp szállításra vár, de láttam, h mindenkinek.
Közben most látom, DarkChild postját, május 30? Ne máááár..
QE55QN90BATXXH, S20+, Canon 70D + 18-55 IS STM, 55-250 IS II, 28-135 IS USM
-
Csillagkuty
tag
válasz DarkChild #1894 üzenetére
Ez jó hír, őskövület vagyok a T-nél
Amúgy micro sd kártya nem jár a telefonhoz? Még jó régen, hetekkel ezelőtt olvastam, h lesz hozzá, most nem látok ilyen infókat, ezek szerint nem került a dobozba mégsem? Az adatkábelt meg sem merem kérdezni.
-
Csillagkuty
tag
válasz FrosTiii #1914 üzenetére
De, azt mondom. Másfél éves a mostani telefonom, ami szintén Samsung, de nem androidos. Értelmét nem látom, h kezdésnek egy alsó kategóriás androidossal kezdjek, majd utána ezzel, mikor nekem ez tetszik, na meg milliomos sem vagyok sajnos, h havonta váltsam.
[ Szerkesztve ]
-
Csillagkuty
tag
Nincs benne alapból a FB?? OMG
Majd akkor le kell töltenem hozzá, de tudja vki, h van olyan facebook apps ami ugyanúgy mutatja az oldalt, mintha számítógépen nézném, szóval nincs lebutítva kicsit sem?A zárhangokat alapból nem szeretem, majd kikapcsolom
-
Csillagkuty
tag
Nekem a böngészős is tökéletesen jó, ha a normál oldalon is meg lehet nyitni A nem androidos telefonomon csak a mobilos jelent meg, ha itt lehet normál, akkor egy szavam sem lesz Na de előbb legyen a kezemben, és majd kitapasztalom
Pzstm: Ugye?
[ Szerkesztve ]
-
-
Csillagkuty
tag
Nekem is megjött a mail hajnali 3-kor, h holnap 8-ig jön a teló, remélem is
Itthon ki is alakult egy "kis vita", h kell e formázni az akksit első töltésnél 16 óráig, vagy nem? Sztem nem, mert ha feltöltődött lekapcsol, meg mintha olvastam volna ebben a topicban, h ezeket már nem kell. Viszont állítólag van az úgynevezett csepptöltés, a feltöltődés után, ezért kell rajt hagyni mindenképp.
Mi az igazság?(Ettől függ, h pénteken vihetem e már magammal a telót dolgozni )A fém v műanyag keret problémához: Mi lenne, ha hűvösebbre tennétek a telefont és utána meg lehet nézni, ha hozzáértek, h hideg e az anyag vagy nem? Nem kell mindjárt ütvefúróval nekimenni
[ Szerkesztve ]
-
Csillagkuty
tag
válasz jajistenem #2680 üzenetére
Én is így gondolom. Viszont jó pár telót vettem már, amiben Lítium akku volt, és a T-s eladó mindig elmondta, h formázni kell őket így, meg úgy. Sőt első 3 töltésnél... de sztem tényleg felesleges. A T-s eladóknak meg már nem is mer hinni az ember, hiszen mindegyik mást mond
-
Csillagkuty
tag
válasz jajistenem #2685 üzenetére
Nem ragaszkodom hozzá, max rajthagyom éjszakára, de pénteken akkor is jön velem dolgozni
-
Csillagkuty
tag
válasz ForRedGlory #2691 üzenetére
Nem várta sztem senki hajnalban, reggel láttuk, h jött mail, vagy ha vkinek be volt állítva az sms, akkor az ébresztette
-
Csillagkuty
tag
válasz kopasz79 #2784 üzenetére
A DHL nem hív mindig telefonon, vagy csak nekem felejtenek el szólni általában. Mostanában csak ideállítanak, ha rendelek vmit.
A rendelésnél ki lehetett választani a napszakot, külön nem kérdezik meg.
-
Csillagkuty
tag
Nekem is megérkezett a telefon!
Viszont csak du. 5 körül érek haza, addig nem láthatom, de megnyugtat, h otthon vár.Knyitogato:
Nekem MédiMánia XS van (150 MB) Főleg wifin fogom használni, a 3g meg elég lesz ha nem wifi közelben vagyok. Majd meglátom mire lesz elég, de a 3g-t alapból kikapcsolom, h ne szívja az adatforgalmat.[ Szerkesztve ]
-
Csillagkuty
tag
Na sziasztok!
Tegnap ugye megkaptam a telefont és annyira de annyira szeretem! Az első jajdehülyevagyokhozzá óra után már nem volt semmi gond
Jó, h van ez a fórum, sok mindent tanulok itt folyamatosan, főleg, h nagyon sokaknak tegnap érkezett meg, így jól pörög a topic is
Folyamatsos wifi használatban van otthon, állandó nyomkodás és próbálgatás közben is csak langyos volt. Ha hazaértem letöltök egy töltöttség kijelző widgetet is, az adatszámláló már megvan
Vannak kérdéseim, de ha végképp nem sikerül megfejteni őket, akkor majd jövökQE55QN90BATXXH, S20+, Canon 70D + 18-55 IS STM, 55-250 IS II, 28-135 IS USM
-
Csillagkuty
tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem
A telefonban alapból vannak programok, és én is telepítettem már pár dolgot fel. Így a progiknál már négy oldalnyi ikon van, alapból is majdnem 3 volt. Az lenne a kérdésem, h ezeket a programokat lehet szelektálni mappákba, h ne foglaljanak ennyi helyet és amit nem akarok kirakni mondjuk a kezdő oldalakra, ne kelljen milliót lapozni idővel? Szóval ha mappákba rakom, az elérési útjuk nem változik, és ezzel nem módosítok semmit? (lehet pakolgatni őket, mintha parancsikonok lennének?)
A másik, h van egy olyan mappa Saját fájlok ebben találom meg a memóriakártyámat is external_sd néven, ezt átnevezhetem másra is. A kérdésem végül is az elsőhöz kapcsolódik, h ez nem módosítja e semmi másban stb.Amúgy az enyém T-s viszont semmilyen alkalmazást vagy hátteret nem fedeztem fel a telefonban, csak egy T-s csengőhangot, meg egy olyan T-mobile mappát amiben a bank, megapress meg ilyenek vannak, de sztem azt a sim kártya hozza magával )
Szóval nagyon szeretem!
-
Csillagkuty
tag
válasz t72killer #3344 üzenetére
Én egyszerűen kikapcsolom a bekapcsoló gombnál az adathálózat üzemmódot, és nem megy 3g netre, a wifi mindig be van kapcsolva, itthon azon megy. Amikor meg nem vagyok wifi közelben, akkor csak annyi időre kapcsolom vissza az adathálózat forgalmat, ha épp meg akarok nézni vmit a neten, vagy mail pl. utána kikapcsolom és nincs semmilyen net kapcsolat. Ez is biztonságos, a számláló szerint 3 nap alatt a wifi 165 MB-ot fogyasztott, a 3g meg 1 MB-ot. Amúgy 150 MB-os csomagra fizettem elő, így nézve ez bőven elég lesz nekem
Van egy kérdésem is, a gmailem-en vannak a telefonszámaim, címlistám, viszont nem szinkronizáltam, hanem úgy állítottam be a megjelenésnél, h a gmailes számok látszódjanak. Ez így jó is ahogy nézem. A kérdés, h net nélkül is elérhetőek ezek a számok? Azt próbáltam, h kikapcsoltam minden adatforgalmat, és működtek elvileg. Ha ez így működik, akkor miért jó szinkronizálni a gmaillel pluszban a számokat? Azért is kérdezem, h nehogy nekem is olyan hibaüzenet legyen, mint LBandi-nál.
[ Szerkesztve ]
-
Csillagkuty
tag
Közben rányomtam a szinkronizálásra, utána a gomb inaktív lett, szóval sikerült gondolom.
Most az a gondom, h nekem a sim-en is vannak számok, de nem a legfrissebbek, tehát törölni akarom, meg a telefonról is. Viszont hogy tudom törölni a telefonról a számokat, h a gmailről ne törlődjenek? Ha beállítom, h a telefon számait mutassa és le akarok egy névjegyet törölni, kiírja, h több fiókból is törlődni fog. :S
Simen azért jó számokat tartani, ha a telefonnal történne bármi, h szervizbe kell vinni, és a régit kell használnom, h ha átrakom a kártyám meglegyenek a számok. A régebbi telefonokat nem lehetett szinkronizálni gmaillelT72killer: Van adatszámlálóm, és elvileg a T is visít, ha elérem a 80 illetve 100%-ot na meg az egyenlegemen is látom, ha nagyon elszállt
-
Csillagkuty
tag
válasz CHIPman #3363 üzenetére
Persze Itt ez a nagyon jó kis widget, (Data Counter) ki lehet rakni a főoldalra, átlátszó hátteret is be lehet állítani neki
[link]
Mellékeltem képet, nekem nagyon bejönBocsi, nem tudom, h kell kicsiben berakni
[ Szerkesztve ]
-
Csillagkuty
tag
válasz ForRedGlory #3366 üzenetére
Igen, pont ilyenre gondoltam.
Köszi a tippet, legközelebb így fogom csinálni. :-)QE55QN90BATXXH, S20+, Canon 70D + 18-55 IS STM, 55-250 IS II, 28-135 IS USM
-
Csillagkuty
tag
Miért kell fólia egy ilyen telefonra?
Nekem éveket bírtak ki a telefonjaim egy szem karc nélkül, és vacak műanyag kijelzője volt, nem Gorilla Glass. Volt egy tokjuk, és ennyi.QE55QN90BATXXH, S20+, Canon 70D + 18-55 IS STM, 55-250 IS II, 28-135 IS USM
-
Csillagkuty
tag
válasz Fortunei #3993 üzenetére
A programok között van, egy kis fehér-arany színű simkártya ikon, előtte egy fogaskerék. Nekem elég régi (kb 8 éves) westeles kártyám van, olyanok vannak az ikon alatt ha belemegyek, h email, megapress, reuters és bank. Minden telefonomon ez benne volt, a kártya hozza magával. Ettől meg egy t-s csengőhangtól eltekintve semmi mást t-s dolog nincs benne.
-
Csillagkuty
tag
"4órát ment folyamatosan a wifi, közben usb-vel rá volt dugva laptopra...szinte hűvös maradt "
Csak be volt kapcsolva, vagy neteztél is folyamatosan? Mert ha otthon vagyok, állandóan be van akpcsolva a wifi, és úgy nem melegszik. Töltésnél is csak az elején, a vége felé hűvös. Akkor melegszik, ha az angry birds megy sokat, you tube, meg hasonlók. Netezés közben is langyos, de tűzforró még nem volt, ami égetett volna.
[ Szerkesztve ]
-
Csillagkuty
tag
Ha a képernyő kikapcsolás nekem be van állítva 30 mp-re akkor sem kapcsol ki töltés közben?
Azt tudja valaki, h melyik böngészőnél lehet beállítani, h a facebookon teljes nézetben böngészhessek, nem a mobilos változaton, ahol nem jelenik meg minden és csak az utolsó 10 hozzászólás látszik?
[ Szerkesztve ]
-
Csillagkuty
tag
válasz tejeszacskó #4632 üzenetére
Nekem tökéletesen elég a 150 Mb egy hónapban, kb 50-70 Mb amit elhasználok belőle, igaz nagyrészt wifiről netezem, a marketből is akkor töltök, és YT-ot is akkor nézek ha wifin van.
3g-n főleg mailt nézek, időjárás, és ilyen dolgok, mikor nem vagyok otthon ez a fontos, minden nagyobb letöltés várhat a wifireQE55QN90BATXXH, S20+, Canon 70D + 18-55 IS STM, 55-250 IS II, 28-135 IS USM
-
Csillagkuty
tag
válasz ForRedGlory #4905 üzenetére
Szia!
A 2. képen mi a neve annak a widgetnek, ami a wifi és cell mellett mutatja a hívásokat és az sms-ek számát is?
-
Csillagkuty
tag
válasz dancsuri #4907 üzenetére
Most ez van nekem is, de a hívásokat és sms-eket nem mutatja
Közben megtaláltam, Traffic Counternek hívják
https://market.android.com/details?id=com.carl.trafficcounter&feature=more_from_developer[ Szerkesztve ]
-
Csillagkuty
tag
Sziasztok!
Azt hogy tudom megcsinálni, h ha fotózok a telefonnal meg tudjam osztani Facebookon? A megosztás alatt "csak" a picasa-t hozza fel, a yahoo mailt, a photobucketet stb, a facebookot nem Mit kéne letöltenem, h működjön nem akarom feltölteni előbb egy tárhelyre, h onnan osszam meg.
-
Csillagkuty
tag
Köszönöm! Működik is!
Le is volt töltve nekem még az elején ez a program, de letöröltem, mert nem teljes egészében mutatta a FB-ot. De az a része már meg van oldva az opera böngészővel, most meg már ez is jóMedley:
Nem tudom mennyire tudok válaszolni, színsémákat én nem fedeztem fel, igazából olyanra szabod a telefon, amilyenre akarod A live hátterek többet fogyaszthatnak gondolom, na meg attól is függ, h mennyit megy a kijelző[ Szerkesztve ]
-
Csillagkuty
tag
-
Csillagkuty
tag
Ez az amiről beszéltek? Ez nekem nagyon bejön, kíváncsi vagyok jó e ha igen, rendelem is meg
http://www.expansys.hu/samsung-pouch-case-for-galaxy-s-ii-black-218551/
Bár a postaköltség elég húzós :S[ Szerkesztve ]
-
Csillagkuty
tag
válasz fireman3 #5703 üzenetére
Köszi, majd nyitva tartom a szemem
d.beni: Majd írd meg légyszi ha megérkezik hozzád, h élőben milyen és bevált e.
Lenne egy kérdésem azokhoz, akik használják a Go SMS Pro-t. Hogy tudom azt megcsinálni, h csak ez kezelje az sms-eimet, a másik gyárilag alapértelmezettre ne érkezzen meg? Mert így állandóan 2 értesítést kapok ha sms-t küldök vagy kapok
-
Csillagkuty
tag
válasz muveszur #5850 üzenetére
Köszi a választ, de nincs rootolva a telóm
zeroo5ux: Ehhez is rootolni kell? Mert akkor lehet marad a zárhang, még nem szántam rá magam a rootra, ezen kívül én mindennel elégedett vagyok.
Azért az furcsa, h csendes módban is ekkorát szól fényképezésnél, előadáson meg ilyen helyeken nem ajánlott fotózniQE55QN90BATXXH, S20+, Canon 70D + 18-55 IS STM, 55-250 IS II, 28-135 IS USM
-
Csillagkuty
tag
Sziasztok!
Gondom adódott az MMS fogadásával. Megkapom az üzenetet, de a képet nem látom. Rá lehet kattintani az üzenetben, h letöltés, de nem történik semmi, a kép nem jelenik meg. T-s vagyok, lehet külön be kell állítani pluszban vmit? Küldeni tudtam, a címzett meg is kapta a képet. Légyszi segítsetek
-
Csillagkuty
tag
Egy ismerősöm sem tud ilyen telefonnal mms-t fogadni, én is megnéztem az mms beállításokat, azok jók. Meg hát küldeni tudok, csak fogadni nem. Remélem csak annyi baja van, h vmit még ki kell pipálni vhol
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest