-
LOGOUT.hu
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz rootkiller #52418 üzenetére
Az s3mini, egy hoki...tehát az ésszerűség vesz rá valakit.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
mycso
veterán
válasz maggi1886076 #41403 üzenetére
Sokmindent árulnak, ami semmire sem jó.
Ha fejen van aux in, akkor egy mp3 lejátszó vagy telefon nem jó, mint megoldás?“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
mycso
veterán
-
mycso
veterán
jó8
-
mycso
veterán
Ha valaki komoly pc-t akar, ezt ki ne hagyja:
-
mycso
veterán
Az amoled sz@r, ezt most olvastam itt az egyik, alig elvakult LG fanatikus kollégától:
Ezt a prémium szervizt a samsung az amoled beégése miatt találta ki..
-
mycso
veterán
válasz GrooveHero #22976 üzenetére
Ja tényleg, már csak simán (E)MSE a neve, a régi volt MSSE, sőt w8 alatt már nincs is külön, hanem alapból települ, mert a Defender része.
-
mycso
veterán
No,ma voltam a telemaxban a tabommal, meg egy s3-ban kijelzőt cseréltetni (35k).
A tabra azt mondták, hogy náluk nem jelentkezett a hiba, biztosan a simem sz@r (ja mind a 4 amikkel kipróbáltam). Azért kicserélték a sim foglalatot. Azóta felismeri a simet, viszont olyan 3-4 percenként újraindul.
-
mycso
veterán
-
mycso
veterán
válasz nggabi #22489 üzenetére
Közben meglestem normál simmel is és sajnos nem a micro sim a baj.
Megadta magát a sim foglalat, mert a normál simet sem ismeri fel....
(illetve mindjárt ráhúzok, egy szűz gyári romot, hátha, de szerintem nem ez lesz a baj)[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
Táblagép (illetve a lényeg, hogy bedugós a sim foglalat) VS micro sim + adapter kombóval van valakinek tapasztalata???
Sehogy nem akar működni. Eleve szorul is benne, kiszedni is nehéz. Megnéztem több microsimmel, de nem adja --> nem érzékeli a simet. (mintha p7500-nál sikerült volna, de most a p6200-nem eszi meg.)
-
mycso
veterán
Végre hozzánk is ideért a vérvihar.
AVC Hercules vízhűtéssel van valakinek közelebbi ismeretsége???
nggabi: A múltkori C7, amit írtam, hogy megroppantottam a kijelzőjét, csak sikerült rendbe hozni.
A bekapcsoló gomb mikrokapcsolója volt leszakadva, az vissza lett forrasztva (egy ilyen 1.5mm X 1.5mm méretű kapcsoló).
Meg volt itthon egy N8-as, ami félig-meddig döglött, mondom meglesem már a kijelzőjét, hát pont passzol a C7-be.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
mycso
veterán
Jaja, a lagokat még nem tapasztaltam, bár még csak 5 perce van a kezemben, de kijelző az nekem is feltűnt elsőre, hogy nem az igazi. (sőt egy hányás --> szép rózsaszín a képe)
-
mycso
veterán
válasz nggabi #20770 üzenetére
Aztakur....aaaa.
Ez nagyon büntet.
Más.: S4 totyikban sz@rnak válaszolni, nem tudjátok, hogy hol található az S4-ben, ha van egyáltalán a makró mód a gyári fotó alkalmazásban?
Szerintem amúgy sehol nincs, mert már átnyálaztam milliószor, de nem lelem.[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
Basszus, SGS4 gyári rom 2.6GB
Samfirmware --> hotfile-ről egy napig tölti, bár becsomagolva, csak 1.6GB. Durva ez...
-
mycso
veterán
Ma láttam, hogy mekkora takarítás volt a p6200 totyikjában...
Érdekes, hogy a kedves tag nem tudott érvelni a baromságai mellett, így inkább töröltette a párbeszédünket.
Bár felesleges volt, mert legalább szépen kategorizálva leírtam az utolsóban, hogy mi-miért-hogyan működik a gyári visszaállítás alkalmával, így másoknak is jól jött volna.
De, hát ilyen ez....“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
mycso
veterán
Mindenki éjszakás?
Vagy van olyan, aki azért felkel ilyen hamar, hogy elsőnek homárkodhasson?“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
mycso
veterán
Találtam egy jót:
-
mycso
veterán
Ma megnyomkodtam egy note2-t, hááát szerelmes lettem bele.
Pedig eddig nem jöttek be ezen méretű cuccok, de most erősen gondolkodom a tabom eladásán, aztán telefont sem veszek, hanem egy note2-re rámegyek.
-
mycso
veterán
A kedves ismerősünk, igen kegyetlen már....link
" Nekem akarsz előadást tartani az SoC-król? "
Kegyetlen lett.
nc
-
mycso
veterán
válasz nggabi #10861 üzenetére
Inkább p6200-ra hoznál JB-t.
Bár tartok tőle, hogy már nem lesz...
Először feb. 22. majd utána a mai napot márc. 22. tűzték ki, de nem nagyon jött ki rá....gondolom a napokban majd kijön egy újabb hír, hogy ápr. 22. és így tovább.[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
válasz kali8n #10388 üzenetére
Az a csávó nem okos, már többször kitárgyaltuk. Tudás és tényleges tapasztalatok nélkül játssza ott az agyát, nagyrészben valótlan baromságokkal.
Egyébként látszik a hozzászólásaiból, hogy sok tesztet, cikket olvas telefonikról, de ez sajnos kevés, hogy ezek alapján próbál véleményt, tapasztalatokat formálni, hát ez van.
-
mycso
veterán
válasz nggabi #10365 üzenetére
Samsung Prémium Szervízfutár szolgáltatás:
Galaxy S (GT-i9000)
Galaxy S Plus (GT-i9001)
Galaxy S II (GT-i9100)
Galaxy S III (GT-i9300)
Galaxy S III Mini (GT-i8190)
Galaxy S Advance (GT-i9070)
Galaxy Latona (GT-i9003)
Galaxy 3 (GT-i5800)
Galaxy Ace (GT-S5830, GT-S5830I)
Galaxy Ace 2 (GT-i8160)
Galaxy 551 (GT-i5510)
Galaxy Note (GT-N7000)
Galaxy Note II (GT-N7100)
Galaxy Note II LTE (GT-N7105)
Galaxy Nexus S (GT-i9020, GT-i9023)
Galaxy Nexus (GT-i9250)
Galaxy W (GT-i8150)
Galaxy Beam (GT-i8530)
Wave (GT-S8500)
Wave II (GT-S8530)
Wave III (GT-S8600)
Wave 723 (GT-S7230)
Omnia 7 (GT-i8700)
Omnia 2 (GT-i8000
&
Galaxy Tab (GT-P1000, GT-P1010)
Galaxy Tab 10.1 (GT-P7500, GT-P7510)
Galaxy Tab 10.1v (GT-P7100)
Galaxy Tab 8.9 (GT-P7300, GT-P7310)
Galaxy Tab 7.0 (GT-P6200, GT-P6210)
Galaxy Tab 7.7 (GT-P6800, GT-P6810)
Galaxy Tab 2 7.0 (GT-P3100, GT-P3110)
Galaxy Tab 2 10.1 (GT-P5100, GT-P5110)
Galaxy Note 10.1 (GT-N8000, GT-N8010)
Galaxy Note 10.1 LTE (GT-N8020)Házhozmegyünk szolgáltatás: (tudtommal, csak Bp.)
Galaxy S II (GT-i9100)
Galaxy S III (GT-i9300)
Galaxy Note (GT-N7000)
Galaxy Note II (GT-N7100)
Galaxy Nexus (GT-i9250)
&
Galaxy Tab (GT-P1000, GT-P1010)
Galaxy Tab 10.1 (GT-P7500, GT-P7510)
Galaxy Tab 10.1v (GT-P7100)
Galaxy Tab 8.9 (GT-P7300, GT-P7310)
Galaxy Tab 7.0 (GT-P6200, GT-P6210)
Galaxy Tab 7.7 (GT-P6800, GT-P6810)
Galaxy Tab 2 7.0 (GT-P3100, GT-P3110)
Galaxy Tab 2 10.1 (GT-P5100, GT-P5110)
Galaxy Note 10.1 (GT-N8000, GT-N8010)Érdekes, hogy az sgs1-hez nem jön ki, de a p1000-es tabhoz meg kijön megcsinálni...
-
mycso
veterán
Szakad már megint ez a retek hó....
-
mycso
veterán
Egyébként valóban ez a létező legrosszabb samsung táblagép, a 8.9-el együtt. Ez egyébként első sorban a csodálatos tegra2 soc-nak köszönhető. Ami nem feltétlenül a soc, hanem a vele foglalkozó (nem foglalkozó) programozók, fejlesztők hibája.
-
mycso
veterán
Tényleg a színes (meleg) sapkás kollégga hazaért a vonattal, túlélte ezt az apokaliptikus éjszakát?
-
mycso
veterán
Asszem kimondhatjuk, hogy sz@rszamszung.
jó8
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
Basszus, közel kétszáz-ezren hallgatják ezt a jó zenét a dzsátubén.
-
mycso
veterán
válasz Cyberpunk #9235 üzenetére
Tolja nálunk is reggel óta, mondjuk ez inkább valami kásás havas-eső. Gondolom majd éjszaka jól rommáfagy, aztán még esik majd rá....
Le kéne mennem az autót lepucolni, mert holnap ezt a ráfagyott trutyit nem lesz vicces levakarni.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
mycso
veterán
-
mycso
veterán
Néha úgy érzem, ez nem a Samsung Galaxy felhasználók OFF Topikja....
Hanem valami egészen "más".
megy itt a b.ziskodás rendesen
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
A papír nem sok mindent jelent, de mondom, egyszer ha összefutunk állok elébe nézegetheted az autómat amíg akarod, úgy van minden, ahogy leírtam.
Ja ha már papírod van róla, akkor majd írd már meg, hogy itt hol írtam, hogy a csúcsokhoz nem volt hozzányúlva:
"gyári bontatlan a motor/turbo/váltó/kuplung, stb..."
...zavart érzek az erőben...
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
Majd egyszer megmutatom az autómat és csekkolhatod a gyári alkatrészeket, meg a futott 320k km-ert.
Az a 80k km-enkénti csúcs felújítás, hát hogy is mondjam....vicces????
Érdekes, hogy az enyémben és a többi cégesben is kibírtak kb. 200k km-ert a gyári csúcsok, az enyémben 2 lett a teljes futása alatt felújítva....(tehát még 2 érintetlen, viszont mostanában kezdenek megfáradni, mert alapjáraton nincs meg a 220bar, csak 190-200 és picit ráz)A castrol olaj, nem tudom hogy jön ide, arról nem írtam sehol
Látod ezért is írtam, hogy konkrétumokkal cáfolj, de látom az nem megy, hát e van.
(ja egyébként tényleg van hiba egy szintén a renault által nem elismert tipushiba létezik a 106 lovas 1.5dci-knél, 200k km körül széthullik bennük a hatókar csapágy, mert sz@r anyagból van --> 7k körül van az új minőségi csapágy)[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
Fogalmazzunk úgy, hogy dci-ből a 120 lovas 1.9 dci-k amik szarok (illetve típus hibások, csak a renault nem ismeri el). A többivel nincsen baj, sőt nagyon is jó motorok, de cáfolj meg ha nem így van. (konkrétumokkal)
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
Mekkora nagy életigazságok vannak itt az utóbbi pár hozzászólásban...csak ámulok.
-
mycso
veterán
Jó éjt.
-
mycso
veterán
válasz haligábor #4903 üzenetére
Ebből nekem is az jön le, hogy zárlatos vagy rosszul van bekötve az előlapi usb.
És szépen kinyírtad a pendrive-ot, meg a winyót is.A winyó sata?
Ha igen, akkor szedd ki a házból és kösd rá az alaplapra, így kideríthető, hogy megpusztult-e, vagy ahogy írták szerencséd volt és a rack védelme szállt el.
-
mycso
veterán
EZT láttátok S3 totyikban???
Behaltam rajta“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
mycso
veterán
B@sszus, mennyi új hozzászólás...mire végigolvastam.
És mennyi hasznos volt közöttük
-
mycso
veterán
Nem szokása az ablakoknak lejönni, sőt mostanában a bal1-ben egyáltalán nem akarja az ablak az igazságot...már 2x szétszedtem, először a motor volt beállva, másodszor a bovden ugrott ki a sínből, most nem tudom mi kínja van, de ilyen időben nincs kedvem szétszedni, így tavaszig marad így.
A gagyi olaszfelni darabjának új ára 40k körül mozog...nekem egyébként bejön, ez a polír&fekete.
A következő kiszemelt, amiért oda vagyok, az EZ, csak 17-18 collban eléggé nem baráti az ára...
Egyébként te vagy az első ember, akinek nem tetszik.(vagy mások nem merték mondani )
(#1887) Cyberpunk: annó, ha tehettem volna akkor vagy egy VTI civic-et, vagy ha annyi pénzem lett volna akkor egy type-r -t vettem volna, csak ez jött jó áron, meg az ésszerűség ezt diktálta.
Viszont most már, max második autónak választanám a két említett gépet, egyébként mindenképp valami 2liter körüli dieselt vennék magamnak.Ha már ámerikai, ez pl. élőben elég bitang (főleg, így motorikusan is teljesen átalakítva):
[ Szerkesztve ]
-
-
mycso
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.