Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
válasz kutkut #78697 üzenetére
cinkelééés 10 óra nekem ez megvan 1 hét alatt csak minden nap töltöm közben
(#78701) twine hát végüls nincs bajom a négerekkel... főleg az ilyenekkel és mivel nem kötötted ki a nemét ezért én nőt választottam
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz kutkut #74787 üzenetére
Estét vadak...
Én tegnap álltam rá a rendelgetésekre...(magamnak) vagy mondjuk úgy félig magamnak, félig a kölöknek...
Valszeg szülinapom környékén(Február eleje) meg is érkezik a kicikínaiaktól...
Pedig Novemberben megfogadtam hogy idén már semmit...
De végül mégis "kellet" egy inimini cx10-es quadcopter,,had szaladgáljon utána az ebihal a kertben,,,de ha már elmegyünk valahova, legyen mivel feltölteni,,úgyhogy renfdeltem egy 10400-as xiaomi power bankot is "hozzá"
Plusz egyéb apró kis faszságokat...charger doktor az igényesebbik fajtából...meg droid alakú otg csatlakozót telefonhoz,,meg csupa ilyen nélkülözhetetlen f@szságot[ Szerkesztve ]
-
maggi1886076
addikt
válasz kutkut #71211 üzenetére
Semmivel nem érnek többet a nevesebb gyártók telefonjai. Igaz a garancia egyenlőre macerasabb, de ez rövid időn belül változni fog.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
GrooveHero
addikt
válasz kutkut #70233 üzenetére
azt nem mondtam, hogy én nem vagyok az. Ja hogy te még nem tudtad, hogy szefós vagyok? Zsizsikes meg sárgalapos? Akkor most szólok, hogy kisegítőbe jártam, mert gyépés vagyok
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
GrooveHero
addikt
válasz kutkut #68096 üzenetére
3 hetente? Akkor tényleg nem sokat használja. Mostmár én is csak telefonálásra, mert céges, de amúgy a wc-n is a Nexus van a kezemben
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
veterán
válasz kutkut #63381 üzenetére
Ennyi.
A felsorolt dolgok nagy része felesleges, illetve bizonyos dolgoknak vannak sokkal jobban, megbízhatóbban műkődő alternatívái iOS-en (pl. Miracast, DLNA --> AirPlay). A memóriakártya foglalat meg az akkucsere lehetősége is egyre kevesebb Androidos telónál van jelen.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
Jadro
veterán
válasz kutkut #57034 üzenetére
Értem én, hogy teremtik a divatot és nem követik, de néha jó lenne figyelembe venni a júzerek igényeit is. Egy ideig működik az a magyarázat, hogy jó ez így neked, ez a divat, de hosszabb távon mégis kénytelenek változtatni ha úgy hozza a sors.
Kicsit olyan mint a az agresszív malackás vicc:
"Agresszív kismalac részegen bicajozik haza, egyszer csak eldől. Arra megy a jótündér:
-Jaj, kismalac, megütötted magad?
-Kuss, mindig így szállok le!"Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
bAtt001
addikt
válasz kutkut #57031 üzenetére
azért az iphone eladásoknak nem sok köze van a mérethez szerintem azért veszik mert apple, murikában ezt ismerik meg ios, utána ott van a trend, mert az iphone az "menő". ahogy olvasgatom tech oldalakat kommentben mindig írják h jó volt az apple de otthagyta mert nem elég már a kijelzőméret.
és pont az apple lenne a kivárós cég? amikor mindenből újítanak inkább? nemhiszem már mióta látszik h igenis bejön a nagyítás trend, régen megléphették volna ők is, és most ez az adok +1 sor ikont növekedés nem számít
[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
válasz kutkut #57026 üzenetére
egyik másik gyártó sem ragaszkodott egy mérethez, csak az apple. ők hírdették h ennél nem kell nagyobb ez tökéletes, a többiek látták h van rá igény ezért növeltek. ennyi az egész, ezek követték a trendet az meg nem elején ki kellett tapasztalni h mennyit bírnak el a fogyasztók mert ha 4 col után egyből 7et dobnak be a kutya se vette volna... de apránként jobban hozzá lehet szokni mindenhez, ezt játszották el a telefonokkal is. nekik nem érdekük minél nagyobb telefont gyártani de ha erre van igény, márpedig látod h van akkor megcsinálják. persze mindig vannak olyanok akiknek egy idő után betelik a pohár azoknak hozzák most be a "mini" kategóriát, de az meg kompromisszummal jár persze
-
Burt1793
veterán
válasz kutkut #57017 üzenetére
Igen, mindenki a saját elgondolását tartja normálisnak. Pl én a 4,3-as telót telefonálásra, szükség esetén mindenre, a 10 colos tabletet netezésre, ha nem vagyok otthon, a 24 colos PC-met mindenre otthon, az 55"-os TV-t filmnézésre.
Amúgy én nem emlékszem olyanra, hogy a samsung azt mondogatta volna, hogy 4" az ideális. Mindig is lehetett tudni, hogy egyre nagyobbak lesznek az S modellek. Az lenne a poén, ha az S5 térfogatra nem lenne nagyobb az S4-nél.
(#57021) Cyberpunk: Igen, ha a note4 nem 5,99" lesz, megeszem a kalapom.
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz kutkut #56870 üzenetére
hát többet már biztos nem von le mert nincs hova
oké One / One X még elfogadható, de az összes többi, kezdve a Desire család trágyahalmazzal inkább kerüljön oda ahova való. akkor már inkább ZTE, azért legalább nem kell annyit kikoppintani* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
( V )
veterán
válasz kutkut #56856 üzenetére
az addig oké hogy jó a dizájn (bár ízlések és pofonok) de ezzel együtt mégis megy a süllyesztőbe, valószínűleg azért mert nem a szépségversenyről szól a piac - lásd sok ocsmány szappan sz@rszung többmilliós milliós tételben fogy.
az meg hogy egy flagshipen már majdnem tökéletesen fut a rendszer még nem teszi kevésbé szégyenletessé az egész eddigi repertoárt amit eddig a HTC felmutatott "okostelefon" gyanánt...
[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
ux1
addikt
válasz kutkut #54997 üzenetére
Máig nincs kiadva a Samsung rádió forrása. Ezért kell pl. SpiritFM-et használni.
Itt egyszerűen arról van szó, hogy az FM csip gyártók nem adják oda a kódot GPL alatt. Ez nem az android ill. a Linux hibája, hanem a korlátolt eszű chip gyár hibája. Lehet hogy akkor kiderülne, hogy ők is loptak.
[ Szerkesztve ]
-=[ 乂丨卂ㄖ爪丨 ]=-= [ 卩ㄖ匚ㄖ 千1 ]=-
-
Cyberpunk
félisten
válasz kutkut #54997 üzenetére
Hát ha portolnak egy romot rá, akkor van ez. Ahogy mondod hiányoznak driverek, a készülék bizonyos hardver elemeihez, mint amilyen a kamera, vagy a rádió. Gyári ROM esetében meg már adottak ezek, ott legfeljebb bugok miatt lehetnek gondok. Ilyenkor van az, hogy a lelkes programozók neki állnak varázsolni.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
( V )
veterán
válasz kutkut #54944 üzenetére
kut bazze, hiányoztál már mint egy 6 napos eső!
csak röviden mert unom a témát:
nem emlékszem mikor váltottál SGS, de itt az összes CM romon működik a fényképező ill. rádió. üzemidő szarabb? CM7 alatt ugyanolyan jó volt (ha nem jobb) mint a gyári GB és az Android fejlődésével meg nőtt a fogyasztás is, ezen nem kell mit magyarázni.ez a iCucc belemagyarázást meg most nincs kedvem pontról pontra elmondani, hogy Én pontosan mit is gondolok, ha neked ez ment át hát ez ment át... ennyi.
btw volt már 3GS a tulajdonomban, miután megörököltem, nem volt rossz csak baromi unalmas és messze nem az én igényemnek/ízlésemnek megfelelő élményt adott (igaz nem volt JB-zve) uh unokaöcsi örökölte.a droidos butaság már rég kialakult, hiszen nem vennének ennyi Sz@rszungot ha nem így lenne
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
rootkiller
őstag
válasz kutkut #54944 üzenetére
Véleményem szerint a Custom ROM úgy működik hogy bizonyos szempontok szerint kapsz pluszt, cserében bizonyos szempontok szerint meg áldozatokat kell hozni. Vagyis valami jobb lesz közben meg más vonatkozásokban sz**** vele.
Annak idején amikor megvettem csajomnak a GIO-t, azon is volt ilyen olyan amolyan 4.2.2, 4.0.4, stb, amellett hogy még sokkal hamarább lezabálta az akkut mindegyik, voltak egyéb problémák is. Aztán vissza lett rakva a gyári 2.3.6, azzal valamennyire élhető volt rendszeres cache ürítés és nagy türelem mellett.
Artengo TR 990 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo legion 5
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Ryzen5 3600 fèlkonfigot vennèk lap proci ram èrdekelne
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest