Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kutkut

addikt

válasz bAtt001 #57029 üzenetére

És az nem lehet, hogy az Apple csak szépen megvárta, amíg a többiek kitapasztalják, mit bírnak el a fogyasztók? :) Na meg a samsung évente növeli a kijelző méretét, az apple 3-4 évente. Ez miért baj? :) Te is azt írtad, hogy van egy réteg, akinek nem kellenek ezek a tepsik... Hát, az apple ezt a réteget szolgálja ki. :) És láthatóan eddig nem megy annyira rosszul a bolt. (Most azt ne vegyük ide, mennyivel több android fogy, mert annak a nagy része csak a low-end kategóriából kerül ki, mint pl most a windows phone-nál a lumia 520. (Én pl vettem volna vagy 4-et! :DDD;])
    Az Apple-nek még mindig jól megy a szekere, majd ha úgy gondolják, meglépik ők is a nagyobb kijelzőt.
    Bár azért vicces, hogy évről-évre jönnek a pletykát a tepsi iPhone-okról, azok évről-évre "egérmozik" maradnak, és aztán évről-évre így is veszik őket. :DDD

Én amúgy azt várom - és az lenne mondhatni "új" a mai helyzetben - hogy kidobnak 2 iPhone-t csontra ugyanazzal a hardverrel, csak 2 méretben (2 eltérő kijelző mérettel), ahogy ezt az iPad-nél is tették. Akkor nem lenne sírás a nagy kijelzős iPhone után, és nem lenne sírás, hogy a "mini" miért kap gyengébb hardvert, ahogy az a droidnál látható manapság. Ezt szerintem tavaly nagyon jól csinálta az Apple az iPad-nél, és ha van egy kis eszük, az iPhone-nál is meglépik ugyanezt. :)

Meizu MX3 32GB

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés