Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kutkut
    addikt

Egyébként ezt annyira nem értem... Szinte az összes droidos gyártó folyamatosan növeli a képernyő méretét, erre ha az apple is megnövelné, az már ennyire "vicces"?! Jajj persze, mert sokak szerint a 3,5-4" az ideális... Hát, erre csak annyit tudok mondani, hogy biztos van egy csomó olyan Apple user/szimpatizáns akik nem bánnák a nagyobb kijelzőt. (Pl én. :D) De amúgy is... Régen az SGS is csak 4"-os volt. Akkor most a samsungot is röhögjük ki, hogy ők komolyan gondolták, hogy a 4" az ideális méret?! És az rossz szöveg, hogy azóta fejlődtünk, haladni kell a korral, növelni kell a kijelző méretét... mert ez hülyeség. Nem kell. Akkor kukázzuk a hagyományos (nyomógombos) telókat?! Nem. Van akinek az kell, mert csak alap funkciókra használja a telefonját. Persze, érthetetlen... Hát, én meg azokat nem értem, akik azt hiszik, hogy az 5-6"-os kijelző nagy, és azon már milyen jól lehet netezni, filmet nézni. Nekem a normális netezési élmény a 9,7"-os iPad-nél kezdődik és valahol a 23"-os monitoromnál fejeződik be, a filmnézés meg még csak itt kezdődik. Ehhez képest egy note 3 is vicc, egérmozi, stb...

Új hozzászólás Aktív témák