Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
Egyébként valóban ez a létező legrosszabb samsung táblagép, a 8.9-el együtt. Ez egyébként első sorban a csodálatos tegra2 soc-nak köszönhető. Ami nem feltétlenül a soc, hanem a vele foglalkozó (nem foglalkozó) programozók, fejlesztők hibája.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Piwi
veterán
mondtam már hogy tegnap nyomkodtam volna egy Sony Xperia Z-t? hamar vissza is tettem a helyére,hát valahogy nagyon kényelmetlen fogni,ugyanolyan mint az iphone na meg nem is lehetett bekapcsolni,a kijelzőre kiváncsi lettem volna pedig..
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
legenda
arra, de mint írtam is, ettől inkább/főként az iphone 4s esetén féltem, és nem is alaptalanul, élő példa volt rá, ezért más kárán tanultam.
az az igazság, hogy én a sony szervizével nem fogog direktben megismerkedni, egyrészt nem szoktak elromlani a telefonjaim, másrészt - valós - hiba esetén cseréli a szolgáltató!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
twine
veterán
válasz nggabi #10139 üzenetére
édes f@szom miket túrsz elő,,,
drága fiatalságom,,,azok a kis csepp bugyik amikben turkáltam ezekre a zenékreGlobe Disco a Jovánékkal a ligetben...
Hali Gali a f@szom tudja milyen téren budán,,,17:00-21:00-ig tinidiszkó...ott voltak a legnagyobb ribancok[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
válasz nggabi #10139 üzenetére
Nem nyúltál annyira mellé, életem első kerékcseréje éppen akkor talált be amikor a Playtic dreams felcsendült, előtte már épp szentségeltem hogy átpallantottak...
De a legdurvább akkor is az volt amikor 2009-ben Dádpusztán leszállt egy űrhajó!!!
-
maggi1886076
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest