Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shingen
addikt
Na mi van béka van már vmi kapás, vagy szárazság van.
風林火山
-
Keem1
veterán
Szégyenérzetem van. Elmentünk tegnap a kedvenc pubunkba. Mi öten 20 ezret fizettünk jattal együtt. Körülöttünk a külföldiek 50-60 ezret, plusz 10-es jattot
[ Szerkesztve ]
-
wertigo1984
őstag
válasz nggabi #88082 üzenetére
Van egy Huawei mediapad T1es de direkt a sim valtozatot vettem...kiprobaltam vele a telefonalast....istenem a regi szep idok
A G3 ota 5.5 col alatt nem akarok venni mert rajottem, hogy az meg kenyelmes fogasu. Meg a Note szeria is tokeletes szamomra, bar megfogadtam hogy soha nem lesz amoled kijelzos telefonom, de azt kell mondjam hogy baromi jo. Rem egyszeru; egy full fekete kepet raktam be hatternek.
Ezt a telefont ugyis asszony orokli meg februarba, igy egyel tobb okom lesz ra, hogy miert legyen az enyem az elso utes a P8 Lite-jara amit gyulol nagyon. Azt mondta hogy jovore kalapaccsal szetveri.(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
nggabi
félisten
válasz wertigo1984 #88081 üzenetére
Nem lesz az kicsi neked? mondjuk most én is elvagyok az s7edgel, néha mellényomok a billentyűzeten. Annyiért sztem vállalható.
"szenyor dzsíííí"
-
wertigo1984
őstag
Gabi 30at szerinted megert egy fuggetlen Note3?
A keret itt ott kopottas de a kijelzo karcmentes, uvegfolia volt rajta amit lecsereltettem mert repedt volt. Ismerem az elso tulajt mert a kolegam, tole vettem at. A G3am meghalt es mindenkepp kellett valami telo februarig. Remenykedem a Note 8ban, hogy szolgaltatonal lesz, az lenne az egyik valasztottam a masik pedig a Htc U11.Amugy sziasztok mindenki, remelem melegedtek ebben a fincsi majkremszagosito idoben, en is azt csinalom...de az asszonnyal.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Keem1
veterán
-
nggabi
félisten
-
korcsillio
addikt
Melyikőtök dolgozik utazási irodában?
-
nggabi
félisten
esnyócban meg kicsi az akksi hiába 10nm... f@sz kivan, hiányzik árány tesó
"szenyor dzsíííí"
-
Keem1
veterán
Tényleg, Dzsíí, árány tezsvír kapott már új hallószervet?
-
Keem1
veterán
-
nggabi
félisten
stt. tegnapi buli nem volt valami jó. ma berágtam és áthívtam az 1 bites kis fiatal csajt h segíccsenmá érti a dolgát
"szenyor dzsíííí"
-
Keem1
veterán
Batt
Furikazán: akár ott is lehettem volna, de ezt intézze csak mással a kolléga
[ Szerkesztve ]
-
Armahun
addikt
Csak ha szétsül darabokra és megszívja magát vastagon olajjal.
Suliba még hétköznap sem, nem hogy szombaton.És te vasárnapi iskolába?
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Armahun
addikt
Srácok a samum minden olcsóbb telóból kisajnálta az automata fényerő szabályozást?
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Lecs@
addikt
pfffffffffgfrrr
512 GB
-
Lecs@
addikt
Hal trátttam kkkk való Lac wazz inka azt. Offf hfjbs telle GG ! ateamúgy aszj
512 GB
-
GrooveHero
addikt
Nekem is van egy S7 edge, nincs velük gond, én április magasságâban vettem kint egy O2+Tesco mobile függőt, de vadi új volt, dobozzal, mindennel, olyan 122k volt, az sztem nem egy rossz ár érték. Mondjuk még perkáltam olyan 3k-t függetlenítésért, ha még gond lesz, akkor egy doboz cigiér megcsináltatni, csak a kijelző ne törjön. Fekete 32-tes, én simán megvagyok vele, szeretem, mellette egy pixel xl van, az is 5,5"-os, ez meg lesz céges.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Keem1
veterán
batt???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek