- TOTP generátor PHP-ra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy újabb érdekes eset
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shingen
addikt
風林火山
-
Shingen
addikt
Én is zarul vagyok faáj a fejem, meg szar a közérzetem napok óta, de nem jött ki rajtam komolyabban, pedig de jó lenne beteg ácsi 2 hétig.
風林火山
-
-
no more
veterán
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
zoleeno1
veterán
válasz nggabi #89688 üzenetére
Hallod engem ugy oda bas.ott, hogy nem is tudom voltam e ilyen beteg... 4 napig lázas voltam, még most se vagyok jól... Szóltam bent, szerdáig pihi... Nekem a zasszony itt fekszik mellettem, nincs ilyen gond, meg már ő is hót beteg, elkaptam tőlem, egymást "kúráljuk"
Honor Magic5 Pro
-
nggabi
félisten
Fasza ez a nátha ami terjed. Tegnap egész nap lázasan feküdtem... Ma már jobb, mondjuk csaltam egy kis antibiotikummal, holnapra egyben kell legyek. Jön át exem
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
Böff.
"szenyor dzsíííí"
-
Piwi
veterán
Gyengék
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
no more
veterán
Gyengék
-
Keem1
veterán
Gyengék
-
no more
veterán
Gyengék
-
Keem1
veterán
Gyengék
-
bAtt001
addikt
válasz wertigo1984 #89674 üzenetére
Hagysz neki üzenetet az üzenetrögzítőjén
-
wertigo1984
őstag
Urak, lenne egy kerdesem.
Ugy dontottem, hogy megis eladom a Redmi Noteot, amit hardverapron meg is hirdettem. Lenne ra jelentkezo, elvileg a tag pesti. Ma lenne randink az uzlet miatt, gondoltam sokkal gyorsabb ha telefonon beszelunk, igy elkertem a szamat hogy felhivom. Nem mobilszamot adott meg, hanem vezetekest.
Ertem en, hogy a mai vilagban nem adunk akarkinek bizalmas infot, foleg telszamot nem, de igy hogy tudok vele egyeztetni, ha veletlen kozbejon barmi (kisiklik a villamos, defektes a metro vagy barmi)???Amugy ha valamelyikotoket erdekli a telo, kap kedvezmenyt. De csak mert sok a homar.
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Keem1
veterán
Halyátok ilyen banda mellett mi tök unalmasak vagyunk, megyünk 2 éjszakára wellnesselni
-
no more
veterán
Fúj! Egy nő 60 kiló alatti!
-
Piwi
veterán
válasz wertigo1984 #89659 üzenetére
csonttal a kutyák játszanak csak
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
no more
veterán
válasz nggabi #89647 üzenetére
Sajnos rossz szexben volt részem nekem is... 2 gyerekes anyuka (azta gondolná az ember, hogy ennyi tapasztalattal már ejha), de lehet max 50 kiló, szóval álom teste van, szép tenyerébeillő kis cicikkel. Erre ledobta magát, széttette a lábait és ennyi... Várta, hogy történjen valami. Mindegy, azért kétszer beleürültem, aztán reggel haza és ennyi.
-
nggabi
félisten
Reggelt.
Női logika: második randin dugni gáz, de azért csináljuk. Ottaludni a másiknál viszont nem lehet. Egyébként nem volt valami jó, mehet a lecsóba.
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
Gyenge aki gyenge
"szenyor dzsíííí"
-
zoleeno1
veterán
válasz wertigo1984 #89624 üzenetére
bekaphatja a gyömbér meg a vitamin... Október eleje óta eszek napi 1000 C-t, 2000 D-t, propoliszt, mézes gyömbért 1 kanállal. Oszt mégis... Az sem kizárt tüdőgyuszim van, mert fáj a hátam is, de a doki nem hallott semmit.
madár: annyira, hogy másik szobában aludt tegnap, de azért ápol rendesen
ördög: kabbe
Honor Magic5 Pro
-
wertigo1984
őstag
-
zoleeno1
veterán
Kösz Jó oldala, egész héten nem kell melózni
Honor Magic5 Pro
-
zoleeno1
veterán
Na gyengék, most én lettem gyenge, influenzia... Itthon döglök lázasan
Honor Magic5 Pro
-
no more
veterán
-
nggabi
félisten
válasz Shingen #89608 üzenetére
2 nővel?
Mert ma nekem konkrétan 2 nővel volt randim. Anyuka elhozta a kis barátnőjét is a mai talinkra. Ebben az a szép h tudja jól h dugnám azt is, mert szombaton eredetileg a barátnőjéhez mentem oda Szerencsére nem maradtunk sokáig 3asban
De azért jó volt, jön át csütörtökön egy kis filmezésre
"szenyor dzsíííí"
-
Keem1
veterán
válasz wertigo1984 #89599 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- BestBuy topik
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- EAFC 25
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook x360 830 G10 Laptop! / i5-1345U 16GB 256GB Garancia2027.09
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14S /i7-1185G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Kyocera MD2040 lézer nyomtató szép állapotban, hibamentesen
- Hp Elitebook 755 G5 laptopok, AMD Ryzen 5 Pro 2400U, 8GB ram, 256, számla, 2 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest