Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
Új hozzászólás Aktív témák
-
attika80
aktív tag
Hat ugye maga Aljechin is viccnek gondolta a megnyitast
Tudod a 2.Hc3 folytatast sokan valasszak es bevallom neked, jobban is szeretem
Termeszetesen d5-ot huzok ra mint minden Aljechines. Pont ebben a megnyitasban nyertem egyszer egy nagyon fontos nb/1b-s partit. Szoval Hc3 szamomra nem meglepo. Eleg sokat tanulmanyoztam ezeket a megnyitasokat szoval semmi felnivalom nincs tole. A kiralycselrol meg annyi a velemenyem ha sotet korrektul jatsza meg egyszerubb a kiegyenlites mint kozepcselben. Foglalkoztam azzal is eleget, emlekeim szerint van egy olyan valtozat amit nem igazan celszeru kikerulni vilagossal. Valami ilyesmi remlik rola szoval azert is vetettem el. A holland vedelemrol csak annyit, hogy Petrosjan annyit mondott rola, hogy ha az ellenfeled, hollandot akar jatszani akkor nem szabad megakadalyozni benne

Nem az en vilagom
A Budapest vedelmet nem igazan ismerem. A dan csel/Eszaki csel/ Annyi bajom van, hogy ott is van egy valtozat ami tok remire visz. Raadasul olyan kis valtozat, hogy nagyon gyorsan megtanulhato sajnos. Ezert maradt a kozepcsel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Tudod a 2.Hc3 folytatast sokan valasszak es bevallom neked, jobban is szeretem
Termeszetesen d5-ot huzok ra mint minden Aljechines. Pont ebben a megnyitasban nyertem egyszer egy nagyon fontos nb/1b-s partit. Szoval Hc3 szamomra nem meglepo. Eleg sokat tanulmanyoztam ezeket a megnyitasokat szoval semmi felnivalom nincs tole. A kiralycselrol meg annyi a velemenyem ha sotet korrektul jatsza meg egyszerubb a kiegyenlites mint kozepcselben. Foglalkoztam azzal is eleget, emlekeim szerint van egy olyan valtozat amit nem igazan celszeru kikerulni vilagossal. Valami ilyesmi remlik rola szoval azert is vetettem el. A holland vedelemrol csak annyit, hogy Petrosjan annyit mondott rola, hogy ha az ellenfeled, hollandot akar jatszani akkor nem szabad megakadalyozni benne