Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: Zsebszámológépek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
helion25
csendes tag
válasz
Szuperboci
üzenetére
Az elejében igazad van, bár nem hiszem hogy olyat írtam ami nagyon felfedne olyan dolgokat, mi előre elrontja a játékélményt, inkább csak segitségek.
Egyik haverom hetek alatt nem jött rá, hogy mitől, milyen rendszer szerint mennek felfele a zöld csíkok a CA fejlesztésekhez :-) de ez persze lehet hgy az ő hülyesége :-)
de pl. a gépigény az sztem nem magától értetődő, mivel hát valljuk be nagyobb a játék gépigénye mint amit hivatalosan közzétettek...főleg mivel ha gyengébb a video, jobban ki van hajtva, és amikor elér egy bizonyos hőmérsékletet, jön az fps esés. még akkor is, ha a játszás kezdetén még tök simán futott
eccer én is raktam fel 64 bites wint, de több játéknál is volt vele problémám, sőt nem csak játéknál, Autocad se ment rajta rendesen...
úhogy azota csak 32 bites XP..ezen még soha semivel nem volt gondom..jo mondjuk eredetisztem amugy érdemes megosztani a rendszert. XP 32 bit a játékoknak..és ha szereted a Vistát is, azt meg másik boot particióra rakd fel. és attól függően hogy mit akarsz majd csinálni, választod a neked megfelelő boot partíciót
nekem is igy volt egyszer, csak kellett a hely és még nem vettem uj vinyot, uhogy most csak XP 32 bit van.
sőt hogy egyáltalán ne kavarjanak be egymásnak, a másik op rsz-es particiot tartalmazo vinyot olyankor le is kapcsoltam (persze ehhez min. 2 vinyora van szüks a gépben))
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Arc Raiders
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- PNY RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest