- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdd587
őstag
válasz
mrzolee86
üzenetére
Ezt én is észrevettem. Az biztos, hogy nem autosave, mert amikor először lementem a gólemmel bunyózni, akkor azonnal kidobott a desktop-ra és fél óra játék veszett el, amikor visszaléptem.
Egyébként az is feltűnt, hogy most már el lehet felejteni az élsimítást is, mert ha bekapcsolom, akkor durván szaggat. A demonál még alig lassított valamit.
Bug-ot egyébként lehet jelenteni nekik? 2 hétvégét végignyomtam, most dobjam ki a karimat? Meg aztán ha újra is kezdem, mi a biztosíték, hogy nem akadok el megint a főküldetésben egy másik vagy ugyanezen bug miatt?
Még az utolsó patch-hez: nehezebb lett a játék. Lehet csak a hátas vs. erősítések javítás miatt érzem, de most már kell a gyógyital gyakran, olyan sokan vannak. Amikor bementem az orkoknál a földelementálokhoz, akkor pl. látványosan belém vertek elég nagyokat. Mondjuk onnantól kezdve látványosan szétbombáztam a környéket... nem én kezdtem, ők kötöttek belém...
A gólem viszont csalódás volt, meg a trollok is. Gondoltam megüt és meghalok. 250-et ütött belém, több mint 2000 HP-ból az nem sok. Meteorzáporra ugyanez. Azért egy boss fight nem baj, ha nehéz...
A speckó hátas hol lehet felszedni? Nem a gólem közelében? Én nem találtam ott semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mini-ITX
- Bluetooth hangszórók
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest