Új hozzászólás Aktív témák

• tdd587

őstag

válasz mrzolee86 #464 üzenetére

Ezt én is észrevettem. Az biztos, hogy nem autosave, mert amikor először lementem a gólemmel bunyózni, akkor azonnal kidobott a desktop-ra és fél óra játék veszett el, amikor visszaléptem.

Egyébként az is feltűnt, hogy most már el lehet felejteni az élsimítást is, mert ha bekapcsolom, akkor durván szaggat. A demonál még alig lassított valamit.

Bug-ot egyébként lehet jelenteni nekik? 2 hétvégét végignyomtam, most dobjam ki a karimat? Meg aztán ha újra is kezdem, mi a biztosíték, hogy nem akadok el megint a főküldetésben egy másik vagy ugyanezen bug miatt?

Még az utolsó patch-hez: nehezebb lett a játék. Lehet csak a hátas vs. erősítések javítás miatt érzem, de most már kell a gyógyital gyakran, olyan sokan vannak. Amikor bementem az orkoknál a földelementálokhoz, akkor pl. látványosan belém vertek elég nagyokat. Mondjuk onnantól kezdve látványosan szétbombáztam a környéket... nem én kezdtem, ők kötöttek belém...

A gólem viszont csalódás volt, meg a trollok is. Gondoltam megüt és meghalok. 250-et ütött belém, több mint 2000 HP-ból az nem sok. Meteorzáporra ugyanez. Azért egy boss fight nem baj, ha nehéz...

A speckó hátas hol lehet felszedni? Nem a gólem közelében? Én nem találtam ott semmit.

Új hozzászólás Aktív témák