Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
balintka
üzenetére
Hali. Egy kis segítség a befejezésekhez : [link]
Egyébként tud valaki segíteni a 2295-ös hsz-ben leírtakkal kapcsolatban? Vagy lehet, hogy még senki nem tolta végig az Oblivion Lost modot?
Az alapjátékban relative egyszerű volt az a rész, mert ott legalább le tudtam lőni az ellent és kijutottam azon az ajtón amit bezárt, így magából az X18-as laborból is. Viszont itt most már egy új szörny van, amit akárhogy lövök, nem használ neki semmi. Ráadásúl letettem elé egy ilyen "gravi" ereklyét ( ami beszippantja a közelébe kerülőket, majd a levegőbe repítve széttépi ), de azon meg simán átsétált, mintha ott se lett volna!
Így most teljesen megakadtam a játékban, pedig nagyon szeretném tovább vinni, mert tök jó ez a mod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- EliteBook 860 16 G10 27% 16" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xbox series X+kontik+füles ajándék tölthető elemekkel és töltővel
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az alapjátékban relative egyszerű volt az a rész, mert ott legalább le tudtam lőni az ellent és kijutottam azon az ajtón amit bezárt, így magából az X18-as laborból is. Viszont itt most már egy új szörny van, amit akárhogy lövök, nem használ neki semmi. Ráadásúl letettem elé egy ilyen "gravi" ereklyét ( ami beszippantja a közelébe kerülőket, majd a levegőbe repítve széttépi ), de azon meg simán átsétált, mintha ott se lett volna!
Így most teljesen megakadtam a játékban, pedig nagyon szeretném tovább vinni, mert tök jó ez a mod.
shield