Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
Sensut
üzenetére
Először vagy három éve, jó sok segítséggel, az NSCP-2-őt. Bár amikor teljesítettem a Skadovski lakók összes feladatait, még némelyik adott pár pici feladatot, aminek már semmi szerepe nem volt. Az akrobatikát könnyen meg lehetett tanulni, mivel a játék is rásegített. PL az ereszről beugrani az ablakon, volt hogy az ablak fölé is ugrottam. Próbáltam ezt más módokban, de azokban nem lehetett esés közben előre ugrani. Vagy pl Fenrir első feladatánál a Kordonon kellett átugrani a kerítésen egy fára, ezt csak a megfelelő helyről lehetett. (helyből 12m-ert ugrani pontosan a zsákhoz) Másodszor már a fordítás végett játszottam végig. Itt Gery D-t megnyugtatom, nem teszem föl a fórumra, mivel túlnyomó rész az ő munkája. Sok segítséget is beírtam, hogy időben elérhetőek és beindíthatóak legyenek az NS-es feladatok. Viszont Miner chippes feladatát nem tudtam kibogozni, valamint az üvegkoponyás részt sem. Távol álljon tőlem, hogy hibáztassam Gery D-t, de szerintem a rossz guglis angolra integrálta a Soupos részt. Kértem is tőle az orosz szöveget, de nem kaptam meg. Gondoltam, ebben az az OP2.1-ben ez is teljesíthető lesz, mint OGSR-ban a pálinkafőzős, és banditás feladat. De úgy látszik ez még nem jön össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Többet ésszel, mint klisével: mindent felforgat a Gemini 3
- További aktív témák...
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- LG SP2 2.1 Soundbar 6 hó garancia, számlával!
- 1db nagyon apró fekete pötty a képen - Eizo EV2450 24" IPS fekete - HDMI - PIVOT - Made in Japan
- Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Apple 20 wattos USB-C hálózati adapter
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
shield