Hirdetés
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
Kassadin #8607 üzenetére
Modolni nem akarok, direkt tetszik hogy dönteni kell mit vihetsz magaddal, ez ad egy kis plusz nehézséget a játéknak. Általában majdnem max telepakolom magam, és felteszek egy rakat endurance növelő artifactot hogy bírja szuflával a karakter, az Agroprom alatti alagutakban van egy elektromos anomália, annyi esett hogy csak győztem felkapkodni.
Nekem sem ez az első végigjátszásom, de a ládákat eddig nem nagyon használtam.
Most végre úgy akarok végigmenni rajta, hogy lehetőleg az összes mellékküldetést is megcsinálom, korábban valami bug miatt, vagy mert szimplán feledékeny voltam nem sikerült még.
MOD
PeL
Köszi, ha elérek a Bar területére le is pakolok, arra sokat jár az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- JÁTÉKOS Asus NVIDIA 2gb Intel core i7-8550u 16gb ddr4 256gb ssd +1TB hdd win11
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Dell Precision 5530 / i7-8850h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- IPhone 13 Pro 256GB gyári független ÚJ akku
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest