- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
válasz
proci985 #4207 üzenetére
Köszi a tippet! Annyi suit volt aztán, hogy bőven lehetett választani. Itt most kivételesen exo-ban megyek a cipelés és a golyóállóság miatt. Mekkora hangulata van a reaktornak! Komolyan mondom az ilyen játékok miatt érdemes még PC-n játszani!
Direkt nem siettem el a végigjátszást, hogy minden részét kellően kiélvezzem. Wish granter környékét bejártam amennyire tudtam, de semmi extrát nem találtam ott sem ahová felvitt az előtte lévő teleport. Remélem nem hagytam ki semmit ott.
Most kint mászkálok az épületen a teleportok közt. Gauss ott van, de Vintar még mindig a favorit. Bárkit leszedek bárhonnan
Mekkora feeling! Utoljára a Half-Life 1 és a 2 volt ilyen, de főleg az 1. Alig várom, hogy folytathassam. Nagyon durva, hogy pl az Assasins Creed-et már az elején unom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- LG 27MK600M-B 27 IPS Full HD monitor eladó
- Dell Vostro 15,6" FullHd IPS,Magyar vil.bill,core i5,8-32GB RAM,240GB-1TB SSD,Új akku,Új töltő
- Makulátlan!Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256SSD+1TBHDD,ÚJ AKKU!
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest