- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
de komolyan gondolom. A letöltést nem bünteti semmi, mert nem él vissza a szerzői joggal. Nézz utána. Ha pénzt kérnek azért amiért nincs joguk az a büntetendő, mert visszaél a szerzői joggal.A megosztás szintén kopirájt sértő, mert terjeszteni sem lehet engedély nélkül. Viszont ha valaki megveszi rá jogot akkor már terjeszthet. Így működnek a zenecsatornák pl vagy a youtube, vagy a legálisan működő fénymásoldák. Azt csak mellesleg jegyzem meg, hogy az efajta terjesztésből általában sem a kiadó sem a szerző nem kap egy fityinget sem, mivel a lé az államkasszába vánrdorol, onnét meg ki tudja kinek a zsebébe... Azért írtam litániát mert kifakadtam azon hogy jobbról balról mindenki minden lében kanál akar lenni, amivel már tele a hócipőm. Nem akarok linket, mert azért egyből ban járna, magam is be tudom ütni a keresőbe a kulcsszavakat. Csak kiváncsi voltam mások véleményére, hogy milyen játékot lenne érdemes kipróbálnom, és azért ebbe a topicba írtam, mert a Stalker azon ritka fps-ek egyike amelyik tetszik, gondoltam ígyy könnyebb lesz valami hasonlót találni. De am most adtál egy jó ötletet az avatáromhoz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- World of Tanks - MMO
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen házat vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Ford topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest