- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
***OL 2.0-hoz***
Namost én is eljutottam már az X-18-ig. Addig nekem sem volt gondom vele csak most, amit írtam. De a távcsöves fegyverek használhatatlansága az nagyon idegesít továbbra is! Mert azzal nincs is baj, hogyha mozog egy kicsit ( hisz a való életbeni is, kiv. ha ki van támasztva.... bár a STALKER-ben azt se lehet
), de az már röhely, hogy most meg annyira mozog, hogy egyszerűen használhatatlan, alig tudok célozni vele.
Mintha részegen akarna célozni egy földrengés közepén...
Ráadásul a gránátvetővel felszerelt gépfegyverek célzása is más lett gránát üzemmódban. Oldalról mutatja a fegyvert, eddig meg egyenesen tartotta célzáskor és könnyű volt vele célozni. De most az sz@r lett, találgatnom kell, hogy vajon hova fog lőni a fegyver. Szal szerintem ezt a részét nagyon elrontották a gaménak.
Ja és én az 1.00-5-ös patcht használom, mert az írta az OL 2.0, hogy neki az kell, az 1.006-nincs tesztelve ( vagy vmi ilyesmi..), ezért én nem is kísérletezek a 6-ossal...
Egyenlőre még bírom, aztán ha felidegesít, akkor DELETE, aztán vissza az OL 1.33. Az jó volt nem voltak ilyen gondjaim vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest