- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Újratöltöttem a gamét, mert most meg akarom nézni a másik féle befejezést és nem akarok kívánni semmit. Időközben rájöttem, hogy miért nem találtam meg a szállodát és abban a titkos szobát a kódtörővel. Azért, mert nem mentem el a dokihoz aki a földalatti csatornarendszerben van Strelok régi búvóhelyén. Amíg nem megyünk el hozzá, addig az a szoba nem elérhető csak ezt elfelejtettem.
Most beszéltem a dokival és már mtatja is a térkép a szobát Pripjatyban, úgyhogy most épp oda tartok.
Viszont gondoltam megamba egyett és úgy döntöttem, hogy most a szabadságiak és a kötelességiek táborát is kiírtom, me azé!Előbb a kötelességiekkel végeztem, aztán indúltam a szabadságiakhoz. Amúgy tök jó volt mert találtam egy zöld Ladát és azzal rallyztam a szabdságiak bázisán, a sok hülye meg csak leste, hogy mit akarok...
Bementem a főnökükhöz és mikor a szobába érek látom, hogy nincs ott senki( őt akartam először eltenni láb alól, ezért mentem oda ). Kerestem az egész bázison, de eltűnt. Mondom akkor nemszámít, megyek a szakácshoz, mert őt jelezte a térkép ( mivel a bár területén felvettem azt a kűldetést, hogy vigyek el a szabadságiaktól egy "bulldogot" ). Mikor odaértem arra a helyre, amit mutatott a térkép, nem volt ott senki!
Eltűnt a főnök és a szakács is! Volt már valakivel ilyen, hogy nem találta ott őket?
Ezután összeszedtem mindent ami mozdítható volt a bázison, az embereket meghagytam ( elég az nekik, hogy se főnök, se szakács), aztán ott hagytam őket. Most épp a vörös erdőben vagyok. Én már semmit se értek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Metal Gear Solid
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- i7 8700/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest