Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AthlonXP

őstag

Újratöltöttem a gamét, mert most meg akarom nézni a másik féle befejezést és nem akarok kívánni semmit. Időközben rájöttem, hogy miért nem találtam meg a szállodát és abban a titkos szobát a kódtörővel. Azért, mert nem mentem el a dokihoz aki a földalatti csatornarendszerben van Strelok régi búvóhelyén. Amíg nem megyünk el hozzá, addig az a szoba nem elérhető csak ezt elfelejtettem. :B Most beszéltem a dokival és már mtatja is a térkép a szobát Pripjatyban, úgyhogy most épp oda tartok.
    Viszont gondoltam megamba egyett és úgy döntöttem, hogy most a szabadságiak és a kötelességiek táborát is kiírtom, me azé! ;] ;] Előbb a kötelességiekkel végeztem, aztán indúltam a szabadságiakhoz. Amúgy tök jó volt mert találtam egy zöld Ladát és azzal rallyztam a szabdságiak bázisán, a sok hülye meg csak leste, hogy mit akarok... :DDD
    Bementem a főnökükhöz és mikor a szobába érek látom, hogy nincs ott senki :F :Y ( őt akartam először eltenni láb alól, ezért mentem oda ). Kerestem az egész bázison, de eltűnt. Mondom akkor nemszámít, megyek a szakácshoz, mert őt jelezte a térkép ( mivel a bár területén felvettem azt a kűldetést, hogy vigyek el a szabadságiaktól egy "bulldogot" ). Mikor odaértem arra a helyre, amit mutatott a térkép, nem volt ott senki! :F Eltűnt a főnök és a szakács is! Volt már valakivel ilyen, hogy nem találta ott őket?
    Ezután összeszedtem mindent ami mozdítható volt a bázison, az embereket meghagytam ( elég az nekik, hogy se főnök, se szakács :D ), aztán ott hagytam őket. Most épp a vörös erdőben vagyok. Én már semmit se értek... :F

Új hozzászólás Aktív témák