Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
Igen, a játék szerintem is nehezebb lett. Amíg én eljutottam a vasúti hídhoz, addig 2 kutyákkal, farkasokkal és zombikkal teli falka támadott meg. Utánna meg ráadásúl még egy csomó kis patkány szerű lény is jött, nálam meg csak egy kis pisztoly volt alig 50 tölténnyel meg ami a tárban volt. Csak úgy tudtam megszabadúlni tőlük, hogy visszafutottam stalkerekhez, ahol kezdődik a játék és ők leszedték a nagyját.
Szerencsére azóta csak az X18-as labor elhagyása után támadott meg megint 2 falka, ráadásúl éjszaka, így alig láttam valamit, szakadt az eső és a villámok fényénél lövöldöztem mindenfelé, ahol mozgást láttam, nagyon kemény volt!
Mindezeket leszámítva szerintem is nagyon jó lett a játék ezzel a moddal, az eredeti is nagyon tetszett, de ez nagyon ott van. Sokféle új szörny is van, meg végre mostmár lehet használni az "artifactokat" ( tűzgömb, gravi ) és grafikailag is szebb lett ( bár nekem az eredeti is tetszett ).
Tényleg csak ajánlani tudom én is mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Fogyjunk le!
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest