- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Laris2 #15979 üzenetére
Egyszerűen nem áll össze a kép valamitől. Elolvasok mindent, megoldok mindent minél előbb (legalább is megpróbálom), de egyre jobban vesztem el a szálat a történetben, mert a párbeszédek nem függenek össze. Ott van Bes akit ki akarnak nyíratni, de hogy miért azt nem tudni, csak menj és csald ki vagy nem kapsz semmit. Aztán hogy a laborban mi történik, semmit sem értek belőle mert ott egy hosszú, csupa orosz bejátszás is, mindenemet elveszítem... de hogy miért?... Utána kicsit már jobb mert kapok némi felvilágosítást a történetről, de a lényeg még mindig nem tiszta - ki vagyok és mit akarok a Zónában? Tűvé tettem Trumpért a pályákat, de sehol se találom. A fő bajom pedig az ezekkel a módokkal, hogy egy idő után unalmasak mivel a pályák egy az egyben olyanok, mint az alapjátékban. Minden ugyanaz, a rejtekhelyek, a mutánsok ugyanott vannak, az Npc is ugyanott van csak épp a szerepük cserélődik fel. Már ösztönből megyek rá mindenre amikor egy új pályára lépek és kellemetlen csalódás, hogy mindent ott is találok ugyanúgy újra meg újra. De rájöttem, velem van a baj mert túl sokat várok ezektől a modoktól és komolyan veszem
Pedig elég lenne csak végigszáguldani az egészet és felírni a kijátszottak listájára. Ezen érződik erősen hogy egy sorozat része is, talán azért annyira idegen. Most már befejezem ha nekifogtam és a fordítást természetesen köszönöm, különben sosem tudom meg hogy léteznek ezek a modok is
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Energiaital topic
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest