Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:07:14

LOGOUT.hu

A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13073) Antonius1978 válasza shield (#13069) üzenetére


Antonius1978
addikt

En is orulok hogy Saga59 leforditotta, kicsit olyan Way in Pripjaty hangulata van, abban a tekintetben, hogy nem hemzsegnek szazaval az emberek es mutansok a terkepen.
A loveszt nem talalod meg Kordonban, ha elakadsz, akkor irj, majd utba igazitalak, en mashol akadtam el, szerencse, hogy Saga59 betette azt a kepes vegigjatszast, mert nem talaltam a kiutat kapasbol - majd megerted hogy honnan, ha odaersz.
Az aknakat a csavarral felrobbanthatod, valoszinuleg egy vekony resen at tudsz menni akkor kozottuk.
A hidnal talan a legegyszerubb atmenni fent, a sinparnal, vegul en a bal oldali alaguton mentem, kisuleses anomaliak es aknak kozott.

Saga59 eszrevettem a radio gombot, es mar talaltam is egy adovevot.Most egyelore Borman-hoz kellene visszajussak, szornyekkel teli barlangon keresztul, ott hagytam abba.
Van egy detektor, aminel krikszkraksz van, a 0.37 sulyu es 12500 penzbe kerulo detektor - erre vess egy pillantast, ha megtalalod hogy melyik is az.Kapunk egy masikat is, talan Bormantol ? Annal magyarul van a leiras, es 120000-be kerul, ha jol lattam.
Jaj, es a kezdok falujaban elszalasztottam a szellemeket, nem beszeltem veluk, mar ha egyaltalan szukseges, de a vegigjatszas kepeken ugy lattam, hogy kuldetest is adnak, es lehet hogy a kesobbiekben is szerepuk lett volna a vegkifejlet elerese elott ? Nem tudom, mindenesetre, mostmar keso, a kovetkezo ujrajatszasnal...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.