- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekeeci
senior tag
válasz
shield #10071 üzenetére
Én ezt úgy oldottam meg, hogy az első telepített verzióról (felhasználói profil a játék mappájában - fsgame.ltx átírva '$app_data_root$= true|false|$fs_root$|user\') csináltam mentést, arra azt a patc-et teszem fel amelyiket akarom (így van most kb 10 különböző STALKER és mod a gépemen).
A Snipert még nem próbáltam, utánanézek.
(#10075) Alienhun79
Kipróbáltam, nekem működik (1.5.10 magyar verzió), mondjuk a párbeszédeknél csak a linkek láthatók. Ha hiányzik a játék mappájából az fsgame.ltx, ezzel pótolhatod (ha megvan, akkor csak írd felül - természetesen előtte ments).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest