- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
cheatergs
senior tag
A Niva alapból a hapsi nélkül csorog be (a semmi vezeti), majd FPS-ben a csávó dumál, utána visszakapom az irányítást, az ipse megint eltűnik, a kihalt bázisra berohannak a dögök, amiket aztán levadászok.
Közben Contact-man az egyik épületben fekszik kinyúlva. A map szerint ő a zöld célkereszt, de ha egyszer hulla...
Mindeközben a Task üres. A Failed kategóriában is csak a kötelező Find Strelok van, úgyh még csak el se rontottam.Szal ebből gyanítom restart lesz. Patch után.
A save-et kösz, de én magamtól szeretek elérni mindent, meg gondolom te másh haladsz, másmiket veszel fel és tárolsz.Szerk.: Am én úgy emlékszem, h párral korábbi feladat volt megszerezni vmit innen, amihez likvidálni kellett a bagázst. Még az utánuk érkező erősítést is kivégeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest