Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
sagajr78 #3746 üzenetére
Az lehet hogy at tud, de en valahogy mindig ugy csinaltam, hogy majdnem 90 fokban lebegett felettem, szoval nem tudott lefele loni (igy kepzelem en el).
A barnal is igy szedtem le mindket helit, es a tegnap ahogy kijottem a konzolparanccsal, Kordonban is igy szedtem le.Ha latnak teged, akkor rohej, de ahogy elereszted a raketat, arrebb libbennek.A barnal az elejen duhrohamot kaptam, mert nem tudtam eltalalni oket.Aztan bementem egy epuletbe, mellette nott valami fa vagy bokor es abbol lovoldoztem ugy, hogy az ajtoban alltam de takart a noveny.
A raketaja az tenyleg kellemetlen dolog, -25% a katonai ruha tartossagabol ahogy felig meddig eltalalt Kordonban. -
(Piro)
csendes tag
válasz
sagajr78 #3746 üzenetére
Jól emlékszel... mivel kb 3 kereke volt a kocsinak mire átmentem a kapun, másik mapon gyalog útra kényszerültem és ott is elég szépen leszedett pedig fa mögé bújtam, amikor hallottam hogy rám céloz. Meg ugye ott szereztem meg az rpg-t amivel kb 5x eltaláltam lövésenként visszatöltve a játékot hátha az RPG ment rossz helyre.
Lehet hogy én tévedek de az Agropromnál levő helit se tudtam leszedni, de lehet csak én céloztam rossz helyre, mer ott is csak idegességembe löttem bele úgy 500 lőszert, esélyes hogy 1 sem ment jó helyre. (szerencsés alkat vagyok
)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest