Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
sagajr78 #3422 üzenetére
+ PeL
Ertem.Nos csak azert kerdeztem ra, mert gondoltam lehet en elkerultem oket.Amugy kivancsi vagyok, hogy mi a menkot arulnak majd, mert gyakorlatilag nincs semmi extra fegyver a jatekban...Az AK fegyverek helyett rakaptam az 5,56-osokra, a TR301-re azert mert tarat fejlesztettem rajta es tuzgyorsasagot, kozelre remek, valamint a Viper 5 is.Ha tovolra akartam loni, akkor ott volt a G36, igaz annak fejlesztese soran a pontossagot es kezelhetoseget fejlesztettem, igy kimaradt a jobb tavcso, de kozepes tavra elment.Soretesbol maradt az eleve elit SPAS, pisztolynak meg egy Walther 99, tuzgyorsasagra fejlesztve.Meg egy rovidebb csovu mesterlovesz, de azzal rikan lovok...
Minden fegyvert ami elerheto volt szamomra felfejlesztettem, de ezek tuntek a leghasznalhatobbnak...Kepzodmenyek : az osszeallito taska listajaban meg lenne hely par egyedi kepzodmenynek...
En pl eddig nem talaltam Mica nevu kepzodmenyt, es azt a fura nevut, amirol mar volt szo egyszer a forumban...Wolf kulcsa : tenyleg azzal mi van, vagy mit kell tenni, az elejen nalam volt a kulcs, es azt hiszem veletlenul valami helytelen valaszt adtam Wolfnak, utanna meg mar nem kell neki a kulcs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Eladó kézisúlyzók
- Asus TUF FX705GM 17.3" FHD IPS i7-8750H GTX 1060 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+
- Szuper áron eladó 2az1-ben HP Pavilion x360 /14" i5-1335U, 16GB ram, 512 GB SSD, FHD, IPS,
- Lenovo IdeaPad Slim 5 16IAH8 16 col 12.gen i5 / 16GB / 1TB új 1 napot ment eddig összesen.
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest