- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagajr78
tag
válasz
Antonius1978 #3432 üzenetére
Azzal a kulccsal 3 dolgot lehet tenni mikor beszélsz Wolf-fal. Egyik esetben visszaadod neki, cserébe ad egy jellyfish artifact-ot. A másik két esetben nálad marad a kulcs és azzal lehet nyitni a Garbage-ban a bárba vezető kapu mellett lévő vasúti kocsi ajtaját. Odabent dobozok vannak amiket szétverve ellátmányhoz lehet jutni.
A vicc amúgy az, hogy az a kocsiajtó nincs is bezárva, mert visszaadott kulccsal is simán kinyílt.
Különleges fegyverekből meg akad pár a játékban. Én ezek alatt az egyedileg, eleve módosított cuccokat értem. Például a Black Kite spec változata kisebb visszarúgással és jóval masszívabb sebzéssel rendelkezik és nem .45-ös lőszert prüszköl hanem 9x39-eset. Találni lehet belőle egyet a szarkofág kóddal lezárt ajtaja mögött. De említhetném a sniper változatát a TR301-nek (eleve távcsővel meg hangtompítóval, igen nagy pontossággal és a legjobb sebzéssel ami assault rifle-nek van a játékban, ráadásul még gránátvetőt is lehet rátenni) vagy épp a sniper/storm obokan típusokat amik szintén nem kaphatóak csak megtalálhatóak. Pisztolyra másik példa a hangtompítóval egybeépített tuningolt Kora. Sörétesből egy SPAS 12-esből találtam speciálisat valami lecsapott embernél amit szintén nem lehet boltban megszerezni.
De vannak ilyen speciális módosított eszközök páncélokból és majd minden fegyverből. -
Habugi
addikt
válasz
Antonius1978 #3432 üzenetére
Feltételezem a Doughboy-ra gondolsz, nos magam sem találtam még..!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Bittorrent topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Crypto Trade
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- További aktív témák...
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest