Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
batman91
üzenetére
Nos, mivel szlav - ha jol tudom a keszitok ukranok ? - jatekrol van szo, azert meg par AK tipus bekerulhetett volna legalabb, csak hogy szinesebbe tegye a jatekot.(ez az en velemenyem)
Habugi hat jo, akkor az otleteket hagyjuk rajuk, csak meg tegyenek be par kuldetest is a meglevok melle, mert igy a nagy palyak kihasznalatlanok.Szepek, es igazan orommel nez az ember korbe uj epuletekben de ha nincs ott egyaltalan semmi, se zsakmany, se szorny, se emberek, akkor mi celja van ?
A kepzodmenyek atvaltoztatasa mas modban is van, mondjuk kerdes hogy ok vettek mas modbol az otletet, vagy azok a modderek lestek el a Dezotol ?!
A velemenyem meg mondjuk valtozhat, most ertem at a Mocsarba, kivancsi vagyok mi lesz ?
Egy helikopogo koroz es lo ram, most azon gondolkodom hogy leszedjem-e RPG-vel, vagy sem, mert ki tudja mi lesz, ha megteszem ?borovi igy van, es is atirtam 500-ra.Epp azert emlitettem, hogy a ruhak adjanak + cipekedest, fennebb kifejtettem azt is hogy miert, azert amiert te is irtal.
mickemoto vegulis ez is igaz

Új hozzászólás Aktív témák

- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nintendo Switch 2
- Eredeti játékok OFF topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Insta360 X4 akciókamera Adventure Bundle
- Quadral Chromium Style 35, polchangfal páros
- Dell 3500 üzleti 8.generációs laptop WIN11, 1 év garancia, 256GB SSD, 16GB memória
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest