Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jozso929

csendes tag

Rengeteg pénzt lehet szerezni a ládákban talált lőszerek eladásával. Az első ilyen nagyobb mennyiség a 2. pályán lesz a hadseregnél, de aztán már a Szemétdombon is lesz olyan láda ahol 8-10 féle lőszer és mindegyikből 600-1000 darab körüli mennyiség lesz. Sőt, Agropomnál volt egy olyan épület ahol az első emeleten volt a trader, a másodikon pedig a 80 kiló lőszerrel teli láda, két fordulóval levittem neki mindent és jól megszedtem magam. A Vörös erdőben az Erdész után 2 helyen is van ilyen láda, ott már 2000 körüli töltény lesz típusonként a ládában. A harmadik-negyedik pálya legelején a fosztogatókkal nem is elegyedtem beszédbe, kaptak három gránátot még a busz mögül, aztán kiirtottam őket a Vintarral a "telephelyükön" is, ott is a sorompó melletti kis épületben volt egy ilyen láda. Sőt asszem a legtöbb olyan helyen ahol táboroznak és gitároznak, tűz mellett melegednek, ott is van ilyen és nem is szólnak rám ha kipakolom a készletet :)
    Azt hiszem csak lőszereladásból 80e rubelt szereztem. 03-as peccset használok, lehet hogy ezt a későbbiekben javították.
    Amúgy jól jöttek ezek a ládák hogy feltápoljam a készleteket a .45-ös és 9*39-es töltényekből, én csak két fegyvert vittem magammal, mindenre elegendőek voltak. Főleg hogy Limanszk környékén már nem találtam ilyen ládákat, a katonáknál pedig inkább csak AK47-esek és bele való töltények voltak.

Új hozzászólás Aktív témák