Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
válasz
Dhampir
üzenetére
Jelenleg elég gyenge, alsó-közép kategóriás gépem van. (i5 8400, GTX 1060 6GB és 16GB DDR4)
STALKER 2-nél ez a konfig ki fog akadni. Max azt tudom elképzelni, hogy minden lowon van és akkor talán tudná a fix 30 fps-t, azt viszont én nem szeretem. Ami 60 fps alatt van, az nekem már rossz.

Hál' istennek úgy tűnik, hogy a videókártya árak végre visszaállnak a józanész határába. Szóval most kitaláltam nagyokosban, hogy évvégére cserélni kéne gépet. Ha az RTX 4000-es széria nem lesz akkora előrelépés és/vagy túl drága lesz, akkor egy RTX 3070 lesz kinézve egy i5 12600K mellé.
Egyelőre ez a terv. A 1060 már amúgy is egy 6 éves kártya, szóval megérett a cserére, de őszintén szólva a STALKER 2 a fő motiváció. Egyik nagykedvenc játékszériám, szóval én ezt a lehető legszebben és legsimábban szeretném élvezni.

-
Rony949
őstag
Sajnos a legbugosabb rész a három közül, de hangulatban és küldetésekben nekem ez jön be a legjobban. (a finálét kivéve, mert az nagyon fos és elkapkodott lett)
Illetve grafikailag is ez a top. Még a Call of Pripyat is visszább vett ebből, hogy jobban fusson a gépeken.
szerk.: Ja igen és töltsd le a Sky Reclamation Project nevezetű nem hivatalos patch-et. Én kétszer is kijátszottam teljes vanilla formájában és játszható, de az idegesítő bugokat az SRP orvosolja, szóval ajánlott.
-
Rony949
őstag
válasz
' Tzs ,
üzenetére
Az SRP (Sky Reclamation Project) csak a Clear Sky-hoz jó. Eléggé ajánlott, főleg hogy ez a legbugosabb epizód a három játék közül. Ennek ellenére én kétszer is kijátszottam mindenféle mod nélkül, úgyhogy te szerintem csak simán beszoptad. Ez van, tényleg instabil játék.
A ZRP (Zone Reclamation Project) csak a Shadow of Chernobyl-hoz jó.
A Call of Pripyat gyakorlatilag a legstabilabb epizód. Nulla modot követel. Önmagában is teljesen jó.
-
Rony949
őstag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
SRP fent volt?
-
Rony949
őstag
válasz
batman91
üzenetére
Szedd le a Sky Reclamation Project-et! Ez egy unofficial patch, ami orvosol "pár" dolgot. Azt nem tudom hogy az optimalizációhoz van-e köze, esetleg majd letesztelheted. De a lényeg hogy ezen kívül rengeteg bug javítva lett és így talán szórakoztatóbb lesz számodra a végigjátszása.
szerk.: Meg jó hír egyébként hogy az alapjáték már nem nagyon crashel. Legalább is nálam, a legutóbbi vanilla végigjátszásnál nem crashelt egyszer sem.
-
Rony949
őstag
válasz
batman91
üzenetére
A Sun Rays beállítást kapcsold ki vagy legalább csökkentsd le medium-ra vagy low-ra. Ha jól emlékszem, az nagyon optimalizálatlan. Az élsimítást is kikapcsolhatod, hátha dob rajta egy keveset. Azt tudom hogy full maxon nekem is droppolt az fps rendesen. Mókoltam egy kicsit a beállításokkal és sikerült összehoznom egy fix 60 fps-t. (persze tipikus A-Life lagokkal együtt).
-
Rony949
őstag
válasz
Dhampir
üzenetére
Lehet ezzel egyedül vagyok, de nem sok hasznát látom az artifacteknek. Egyedül talán a radioaktivitást csökkentő meg a plusz terheltséget növelő az, ami hasznos.
De ami a legjobb lenne, egy hatalmas nagy védelem gránátok ellen. Se artifactekkel, se páncél fejlesztéssel nem lehet védekezni ellenük.
-
Rony949
őstag
Üdv.
Pár napja elkezdtem a SoC-t és meg szeretném érdeklődni hogy a CS-hez milyen modokat ajánlotok ami egyáltalán NEM nyúl bele az alapjáték sztorijába és küldetéseibe, viszont a grafikán javít/szépít, javítja a legtöbb bugot?A Complete modról azt hallottam hogy túlságosan is könnyít a programon, emiatt pedig nem szívesen használnám ezt. A SoC-hoz most az Autumn Aurora modot használom és valami hasonló kéne CS-hez is.
Ilyesmit tudtok-e véletlenül?
Új hozzászólás Aktív témák

- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Logitech z5500 5.1
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest