- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
riolobo #3954 üzenetére
Nekem is ez a kedvenc fegyóm. Igaz kicsit nehézkes vele bánni, meg drága, de ha pontosan célzol vele 1 lövés 1 merc
Ami modernebb, az lényegében ez, csak modernebb.
Könnyebb vele bánni, de én nem találtam olyan jónak mint a klasszikus modellt.
Attól függ, milyen sorrendben mész. Lehet hamarább is összeakadnak, állandóan harcolnak. Ha mázlid van találsz véletlenül is holt freest. Mázli is kell, de figyelheted is, hogy merre járnak a freesek. Ha átmennek a banditákhoz, akkor azokkal is harcolnatnak.
De ha beállsz közéjük, akkor elve vehetsz is. Csak akkor a duty ellenség lesz. -
emre
veterán
válasz
riolobo #3951 üzenetére
Ha véletlenül összevesznél a freedomosokkal náluk lehet taláőlni a hulláknál.
Vagy ha nem veszel össze velük, ami a fejlesztés szempontjából célszerű akkor vehetsz is náluk. A neve svdm, svdu.
A gausson kívül nincs stukker ami felveszi vele a versenyt pontosságban, és lőtávban.
Egyébként az ablak nem tipp, kipróbáltam. -
emre
veterán
válasz
riolobo #3947 üzenetére
Ha jól emlékszek a fosztogatók egész addig respawnolnak a csarnokba amíg ne foglalod el a Linaszkba vezető hidat. Éppen ezért eddig a küldetésig nem érdemes frakciózni, mert furán jönnek ki a dolgok. Viszont Limanszk után meg nem lehet ugye. Tehát a javaslatom:
Limanszk hídfő elfoglalása, játék mentése, visszajönni a jutalmakért. Aztán lehet frakciózni ezerrel.mod: a csarnok elfoglalása után sem fognak a stalkerek oda költözni, csak mindig lesz ott 1-2 lézengő.
-
Vladi
nagyúr
válasz
riolobo #3456 üzenetére
A legtöbb pendrive rejtekhelyen található. Általában ha kér egy szerelő infót, akkor az az ő pályarészén meg is található. Legalább is sötétvölgyi mind ott volt. Ezekről úgy értesülhetsz, ha fontos személynél választod a mit tudsz ajánlani opciót. akkor némi pénzért megmutat pár ilyen helyet. Bozótot, eldugott táskát ilyeneket. Érdemes minden fontos személytől megvenni az összes infót.
Én már vagy 10-et találtam.Egyébként van egy nagyon jó térkép, itt a topikban már sokszor belinkelték.
Az ellenség bázisát megcsinálhatod egyedül is, de úgy nehéz. Egyesével érdemes és várva. Mert jön majd a többi szolgálatos, csak lassan. Biztos söröznek közben egyet.
-
CptMisi
őstag
válasz
riolobo #3456 üzenetére
találtam már fatörzsben yantarba menet, kaptam már jutalomként, találtam már rejtekhelyen, volt már halott stalkernél, összevissza szét vannak szórva, de asszem ide is belinkeltek egy térképet
Anubiss próbálj meg egy mentést letölteni netről, ami arrafelé van, vagy kérj itt valakitől, ha azzal megy akkor szerencséd, ha nem lehet újra kell telepíteni, sőt....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Kerékpársportok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- World of Tanks - MMO
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest