Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
maszi99
őstag
Köszi rendes vagy
de nem engedi feltenni nekem, pedig mindkettőnké eredeti példány, de találtam mást amí segít [link] !!!! 
Innen a TagesSetup_x64.exe letöltése után már el lehet indítani, csak új játékra kattintva kifagy (04-es verziót telepít kapásból), valszeg most kell 1 működő patch (09-es vagy 10-es).
működő 09-es patch !!!
nem röccenésmentesen, de elindult az új játékra kattintás után, egy pillanatra azért megakadt.
Játékban nem tudom milyen lesz a zökkenőmentesség, mert nem 1-2 órát akarunk eltölteni vele
-
maszi99
őstag
Én nem találok ilyen 09-es magyar verziós patch-t , mást meg nem akar tényleg elfogadni

Gondoltam nosztalgiázok a gyerekkel kicsit, és a Win7 kifogott ezen a játékon nálam is ugyan így, kérnék valakitől linket, esetleg más megoldást.
Előre is köszönjük:

-
maszi99
őstag
válasz
milan18
üzenetére
Ebben tökéletesen 1-et értek veled, már csak a feeling miatt is

Mellesleg hajbel-nek így tetszik akkor áldásom rá, mi csak jót akartunk
"nagyon jókat olvastam a szinkronról." ez a része meg különösen tetszett
, valaki nagyon rászedte szegényt ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na mind 1, hamar rájön ő magától is

-
maszi99
őstag
HAHÓÓÓ nem akar valaki STALKER 2 topikot nyitni !!! :U (csak kérdem)
-
maszi99
őstag
Szerencsére tényleg messze áll az agyatlan lövöldözős játékoktól ez

Ami nálam viszi a pálmát ebben a játékban az a relikviák begyűjtése (akárki is találta ki az 1 zseni)
Mindet begyűjtöttem (a leglehetetlenebb helyekről is)
Sokaknak nem tetszik a vége, de kérdem én, hogyan végezzük mindannyian
Nagyon jól ki van ez találva, alig várom már a folytatást
Az az igazság, hogy végeztem a Witcher 2-vel (párszor lenyomtam), és kissé unatkozom.
Nézegetem a polcon a játékaim, mi tudna lekötni, és nagyon ez a játék piszkálja a csőrömet, mert a megjelenése napján már megvettem, és vagy majd fél évig lekötött.
Pláne így a 2. rész fényében meg pláne
Szebb jövőt uram:

-
maszi99
őstag
Szinte biztos voltam benne, hogy összefutunk, amint látom te nagy prof vagy itt

Az összes relikviát begyűjtötted vagy lehet még neked újat mutatni
A játékban ezek a részek nyűgöztek le a legjobban (képes voltam a leglehetetlenebb helyekre is bemenni érte), de összességében is nagyon szuper ötletgazdag játéknak tartom.
Mint volt említettem, nekem nagyon nem pálya a sok agyatlan lövöldözős game, de ez kivétel, olyannyira, hogy lehet képes leszek újra nekiállni
Enyhén szólva leesett az állam most, hogy nézem a rengeteg 2. részről szóló hírt
Erre tuti vevő leszek az elsők közt
Amúgy sem volt egyébként rossz a grafikája szerintem, de ha javítanak rajta akkor szenzációs lesz, csak nagyon tartok a játék minőségi romlásától, mert nagyon nehéz lesz ezt a jó gémet túlszárnyalni
Én már akkor is elégedett leszek ha hozzák az ismert szintet
Azért kíváncsi vagyok a te gondolatmenetedre is.
Örülök, hogy összefutottunk, és szebb jövőt uram:

-
maszi99
őstag
válasz
milan18
üzenetére
Dobhatnál 1 linket, hogy hol olvastad, Roppant mód érdekelne !!!

Az egyetlen lövöldözős játék amit nem tartok agyatlannak, és nagyon szép teljesítménnyel végeztem (pláne ereklyék terén)
Hozzáteszem közel sem vagyok akciójátékos, és nem is a stílusom
STALKER-nak nagyon jó a sztorija, és rengeteg jó dolgot, újdonságot felsorakoztat
Új hozzászólás Aktív témák

- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Sony Playstation Portal + Tok + 5 hó garancia
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de nem engedi feltenni nekem, pedig mindkettőnké eredeti példány, de találtam mást amí segít 
nem röccenésmentesen, de elindult az új játékra kattintás után, egy pillanatra azért megakadt.

, valaki nagyon rászedte szegényt ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)