Hirdetés
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
Új hozzászólás Aktív témák
-
marked one94
őstag
Kordon közepén van a leomlott híd ahol az alap stalkerben katonák vannak CSben meg stalkerek. Ha oda mész akkor az egyiktől megtudod kérdezni hogy mi a fene van a híd tetején valami anomália ami a szemetet dobják. Na abba bele kell menned, ugranod és az át teleportál a halott katonához akitől elveszed a PDA és oda adod a alagútban lévőnek.
-
Vladi
nagyúr
Normális. Attól, hogy van pár szabadságos barátod, még nem vagy klántag.
Amikor átmész, akkor egyszerűen "igazoltatnak". Meg kell állni, eltenni a fegyvert és
várni, hogy a pofa közelebb jöjjön. Utána mondja is, hogy mostmár mehetsz.(#4370) Akos96:
nagyon sok küldetést kell nekik csinálni. Nem 1-2. Utána majd felajánlja. De van egy térkép, ami részletezi.
-
rétisün
veterán
"ahol nehéz megérteni a sztorit, ha nem sorban játszod." nem a sztoriban keverem a dolgokat, a három játék küldetései, karakterei keverednek. a sztori se tiszta egészen, de anélkül is egész jól eljátszogattam

én nem léptem be egyik frakcióhoz sem, ezügyben nem tudok segíteni.
-
rétisün
veterán
erre már így nem emlékszem

főleg, hogy februárban értem a végére, akkor azonnal nekiugrottam még egyszer a SoC-nak....a clear sky előtt a pripjatyot játszottam végig, eléggé keverednek a dolgok
Új hozzászólás Aktív témák

- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Óra topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honda topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Elfelejtettem a film címét
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple asztali gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest