Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMM23
tag
Igen próbáltam. Szépen lecseréli a fegyvereket meg még sok mindent. Némelyik kicsit talán túl gyorsan lő, de ezt leszámítva szerintem jó mod.

Hirtelenjében pár kép amit lőttem belőle akkor

(bocsánat csak így tudok képet feltölteni, mert az oldal szerint "túl nagyok", magyarán elértem vmi limitet... de aki nagyban akarja látni annak jobb gomb rá és url másolása
)

-
ToMM23
tag
Új fegyver ballisztika, talán új fegyverek meg tucatnyi sok sok dolgot javít. Ja meg sok mindent be tudsz Te magad állítani. Úgy mondd, "testreszabni" a játékodat kicsit jobban. Hálózsák az 100%,hogy lesz ha akarod
Lopakodást is tudod állítani, az enemy gránátesőjét is, tároló helyeket,fegyverneket, géppuskafészek pontosságát .. Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Ez egy régebbi lista szerintem,hogy mik is vannak, de többet Én sem találtam róla.. [link] -
emre
veterán
Eredeti telepítőlemezről kimásolt Stalker Clear Sky hun teljes magyar szinkron és felirat.
S.T.A.L.K.E.R-Clear Sky HUN.7z.001
S.T.A.L.K.E.R-Clear Sky HUN.7z.002
Sajnos méret korlátozás miatt csak két részletben ment a feltöltés, először a két részt TC-vel összeilleszteni, majd mehet a kicsomagolás. A feltöltés előtt mind a két műveletet kipróbáltam, crc hiba esetlegesen pc tuning miatt fordulhat elő.
-
genndy
addikt
Magamat tudom idézni:
Clear Skyhoz messze nem jelent meg annyi, mint a másik kettőhöz. Én speciel csak a Complete-t tudom (magyarítottat meg pláne csak ezt, szerintem semmi másik CS-mod nincs magyarul).
Ha bírja a géped, textúra mod még mehet rá (Absolute Nature+Structures).
Plusz fegyvereket majd mond más, szerintem az nincs a Complete-ben, de biztos lehet hozzá okosítani.
Új hozzászólás Aktív témák

- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)