Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@nH.
aktív tag
válasz
VinoRosso #615 üzenetére
hát igen! meggazdagodni tényleg nem lehet, főleg mivel a banditák ki is rabolnak ha hagyod magad
Ami idegesítő a játékban hogy a fegyverek (legalább is nekem) rengetegszer beakadnak, pedig az állapotuk több mint a felénél van még. Az npc-k tényleg jobban lőnek mint a soc-ban(néha még túl jól is, főleg gránát téren).A gránátról jut eszembe, néha olyan érzésem van mint ha nem is az npc dobná, hanem csak úgy megjelenne mellettem és lehet futni. Ami még szintén bug hogy a társaidat nem érdekli a sorsod, mivel csak úgy lazán kitolnak a golyózáporba.
(bár én nem patcheltem a game-t, lehet hogy javítva lett ez a dolog) Viszont azért itt tényleg összedolgoznak az npc-k.
Viszont mindent egybevetve szvsz jó játék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Legion Slim 5 16AHP9 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Be Qiet Dark Rock PRO 4
- Asus ROG Strix RTX 3060 TI V2 OC
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB DDR5 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16 GB-os Sapphire Pulse Radeon RX 7900 GRE - garanciával
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest