- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Új hozzászólás Aktív témák
-
core i7
addikt
válasz
Balathruin #6199 üzenetére
Igen Vörös Erdő után eléggé össze lett csapva
-
Balathruin
veterán
Most először eljutottam odáig hogy végigvigyem a játékot. Egészen Red forestig nem volt semmi gáz, de utána borzalmas lett... Limansk volt a legnagyobb csalódás, kb. végigfutottam a pályán, mert nem volt kiket lelőni, na meg az egész agyon scriptelt mocsadék, nem a szabad STALKER gameplay, hanem a CoD féle erremennyé. A CNPP meg egy vicc, ha nem sikerül az első részen a küldetés akkor a teleportoknál spameli a játék az ellenfeleket köréd, a felét mögötted rakja le. Undorító. Meglesem még az egyik korai alpha/béta buildet aztán szerintem mélyre eltemetem a CS-t.
-
Rony949
őstag
válasz
Balathruin #6197 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
Balathruin
veterán
válasz
Rony949 #6196 üzenetére
Szerintem bőven elég a pár hozzászólással korábban említett Sky Reclamation Project, grafikailag elég jó a CS (szvsz legjobb a 3 közül), nem hinném hogy első végigjátszásra több mod kellene neki.
-
Rony949
őstag
Üdv.
Pár napja elkezdtem a SoC-t és meg szeretném érdeklődni hogy a CS-hez milyen modokat ajánlotok ami egyáltalán NEM nyúl bele az alapjáték sztorijába és küldetéseibe, viszont a grafikán javít/szépít, javítja a legtöbb bugot?A Complete modról azt hallottam hogy túlságosan is könnyít a programon, emiatt pedig nem szívesen használnám ezt. A SoC-hoz most az Autumn Aurora modot használom és valami hasonló kéne CS-hez is.
Ilyesmit tudtok-e véletlenül?
-
Habugi
addikt
válasz
Balathruin #6193 üzenetére
Nincs jelentősége mert ahogy látom új játékot kell kezdeni ha azt szeretném hogy rendesen működjön.., franc aki megeszi.. legyen..
Btw.., találtam egy ilyet az SRP historyban:
"4. Artifact Respawn fix - pavlov"
Magyarítás mellé egyébként lazán mehetne be az első postba, a végeláthatatlan fix listát olvasgatva 100x hasznosabb is.
-
Habugi
addikt
válasz
Balathruin #6191 üzenetére
Ezek szerint ezt nekem is érdemes lenne használnom?
-
Balathruin
veterán
válasz
M0ng00se #6190 üzenetére
Csak hibajavítós mod az a Sky Reclamation Project.
-
Üdv sztalker fejűek
Tegnap végigtoltam a call of pripyatot, ma elkezdeném a clear sky-t ami a kedvenc részem. Nos, mivel elég bugos ez a rész kérdezném hogy létezik-e olyan patch ami kijavítja a frakcióháború hibát.pl hogy hiába ölök meg mindenkit az adott részen, nem jön a segítség, vagy a főbázist kitakarítom és nem történik semmi. -
Habugi
addikt
Artifact respawnal miújság?!
Googlet ráeresztettem tegnap előtt, több teória is létezik, az utolsó és egyben az elfogadottnak tűnő úgy szól, hogy IRL 4óra játékidő után van respawn, egy-két blowoutot követően.
Na ez nálam már megbukott mint Rottenbiller.
Találtam rá pár MOD-ot ami helyre rakja a spawntimert de fogalmam sincs melyiket érdemes használni és/vagy melyikhez nem kell új játékot kezdeni?!
Ötlet/tipp?
Absolute Nature 2
Absolute Structures
AtmosFear v1.3..nevezett trió egyébként tökéletesen működik együtt és szépen teszik a dolgukat!
-
borovi
aktív tag
válasz
Balathruin #6186 üzenetére
A Yoctosfera a sztoriba is belenyúl? Új küldetések, módosított alapsztori, esetleg új szörnyek, ilyesmik?
-
Habugi
addikt
válasz
Balathruin #6186 üzenetére
Kösz szépen Pabu, ismét!
Ennek fényében marad a trio, ha pedig belenyúlósabbra vágyom majd akkor Yoctosfera, ahogy olvastam napok kérdése és ki is adja belőle a véglegest a készítő.
-
Balathruin
veterán
Complete szerintem felejtős, túlságosan belenyúl a harcrendszerbe. Ha olyan mod kellene akkor inkább Yoctosfera.
-
Habugi
addikt
Hali,
Kérdés a következő.., hátha esetleg valaki már próbálta mind2 lehetőséget, szóval CS-hez Graf updateként melyik a pofásabb/hangulatosabb:
CS Complete 1.1.3
vagy..
Absolute Nature 2
Absolute Structures
AtmosFear v1.3..trio..?!
Az utóbbi hármashoz volt szerencsém COP esetében, nagyon tetszett, végig is játszottam velük.
-
xFreex
aktív tag
De van. Csak ne a szokásos ládára gondolj ami a tábortüzek mellett is található, hanem egy nagyobb zöldre.
A stalker bázis épületébe ne a lépcsőn át menj be, hanem a hangárajtón. Ahogy beérsz 4-5 lépés után fordulj jobbra, majd megint 3-4 lépés után fordulhatsz balra. Veled szemben a fal mellett lesz egy nagy zöld láda. Abban van a csúzli. -
max56
csendes tag
sziasztok lenne egy kérdésem van ugye a stalker cs-be olyan mellékküldetés hogy tárgy vissza juttatása és én most vagyok agropromba elkértem a mellékküldetést ugye a duty bázisról és beszél az ürge hogy ott hagyta a stalker bázison a fegyverét, oké megyek oda és látom a pda-án hogy az épületben van, megyek be az épületbe és ott nincs láda se táska megnézem a pda-án semmi sem ír hogy pontosan hol van csak
jelöli akkor biztos fent van megyek fel és semmi
akkor hol van ?
biztos valami pince vagy bunker van lent és ott van vagy bug ? vagy valami titkos helyen van ?
hol van help me
-
Dhampir
félisten
Hehe, akkor még jó, hogy nem álltam át a setét oldalra.
Egyébként érdekes, hogy az SGM modban a Szeméttelepnél csak akkor váltottak ellenségesre a banditák, ha egész közel mentem hozzájuk, aztán szitává is lőttek.
-
Aarpok
őstag
válasz
Dhampir #6177 üzenetére
Ez jó kérdés,de szerintem elvették ezt a lehetőséget a fejlesztők ugyan is Scar meg is jegyzi nem adok neked fegyvert mert még hátba lőnél vagy valami hasonlót mond.Azért mindenképpen érdekes szituáció lenne.Itt is maradhatsz független így is kivihető bár én is csak a sztalkeres részt csináltam.A banditákkal viszont ellenséges viszony mindjárt az első küldetés után mivel megváltoztatták a sötétvölgybe való bejutást.
-
Dhampir
félisten
Akkor itt lesz a bibi, én még sosem léptem be egyik kasztba sem, az alapjátékban is mindig független maradtam.
Egyébként mi történne akkor, ha az út alatti kis alagútnál ücsörgő katonával a sztalkerek ellen indulnánk, vagy a fogoly pisztolyt kapna és kijutna, ez esetben miben módosulna a játék?
-
Aarpok
őstag
válasz
Dhampir #6174 üzenetére
Csak addig amíg be nem lépsz a sztalkerekhez ott adják hogy el kell foglalni az ellenőrzőpontot és utána be is költöznek oda páran.
(#6175) sklopp Ezért szoktam magam elfoglalni mire odaérnek már nem sok dolguk van ettől függetlenül néha elfordult velem is,hogy a társaim segítettek a túlvilágra.
-
sklopp
őstag
Üdv stalkerek! Meg kell mondjam, nem nagyon nyerte el a tetszésemet az SGM 3.1 mod. A kezdeti kalandok során épp a Gépállomást kell elfoglalnunk, a saját embereink állandóan engem dobálnak gránátokkal, méghozzá igencsak sikeresen. Vajon láthatatlan vagyok, vagy a hülyék intézetébe kerültem? Ez így nem túl élvezetes játék, fél percenként kinyírnak a sajátok. Ez itt normál üzemmenet?
-
Aarpok
őstag
Elég rövid lenne ha már ott kiterülne a főhős,de ezt leszámítva tényleg csak a sötétvölgy után van kitörés és ez az alapban is így van nem a mód miatt nincsen.
(#6172) Dhampir Nekem tetszett ki is vittem párszor.Ami számomra meglepő volt,hogy itt tényleg ki lehet nullázni egy frakciót nem úgy mint az alapban.
-
Dhampir
félisten
Fürge ürge Kordonban van?
Na ez érdekes, mert a mocsárban már minden infót megvettem, és a küldetéseket is teljesítettem.
Egyedül a Halászfaluból induló táborfoglalás feladatokat nem csináltam meg, mert nem láttam kötelezőnek, és nem is lelkesedek az efféle elkísérgetős küldiktől, ha nem muszáj megcsinálni.Egy kék színű pendrive a nyakamon maradt, azt nem kérte Novikov.
-
xFreex
aktív tag
válasz
Dhampir #6165 üzenetére
Ha nem piszkáltak bele az alap leosztásba akkor Novikov első fejlesztését tartalmazó pendrive-ot akkor kapod jutalmul, ha az elején az őrtoronynál, aminél másodszor kap el a kitörés, leölöd a vadkanokat.
A 2. fejlesztést a mocsár megtisztítása közben kapod, talán akkor amikor a géptelepet sikerül elfoglalni.
A 3. fejlesztést pedig egy hátizsákban találod egy rejtekhelyen aminek adatát úgy kell megvenned Fürgétől vagy Ridegtől a bázison. Melyik adja az infot az már nem teljesen tiszta, de 800 Ru volt az ára az tuti.
-
-
rétisün
veterán
válasz
Dhampir #6161 üzenetére
igazából egy modban leginkább a gamedata mappa a lényeg (elvégre hány olyan mod van, ami csak egy gamedata mappa) szóval ha átmásolod, akkor elvileg működnie kell.
amúgy úgy emlékszem, én is végigjátszottam a clear sky sgm-et, de már nem emlékszem, volt-e ilyen gondom, meg persze az is lehet, hogy én másik verziót töltöttem le. viszont más modoknál nálam már volt ez megoldás, hogy a teljes feltelepített modból csak a gamedata mappát átmásolva működött. -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
A Clear Sky feltelepítése után a CS SGM-modot bele kell telepíteni az alapjáték fő mappájába, vagy hogyan kell helyesen rátenni?
Most mellé települt, de ez így biztosan nem lesz jó:
-
SaGa59
őstag
Ha minden igaz, két héten belül boltokban lesz az Agyar című könyv is, tegnap láttam a borítóját, már nyomdában van. Jobb, mint a két Vasziljev. Sokkal.
A halál ellen 2-nek nincs kész a fordítása és lehet, hogy nem is lesz. Magyarul csak az első néhány perc játszható... Bocs...
-
jsk
senior tag
Köszönöm szépen az infót. Anno végigjátszottam mind a három játékot. Imádtam a hangulatát. Most nekiálltam a könyveknek (még A Duplikátor gyermekei van hátra), és kedvem lett újra játszani velük. Örömmel tapasztaltam, hogy rengeteg új történetet is tartalmazó mod jelent meg. Kb. ez a terv:
S.T.A.L.K.E.R
Alapjaták + Oblivion Lost
Lost Alpha
Priboy story
Stalkersoup (ezt hagyom a végére
Lost World Requital
Call of Zone
Alternativa
Return of ScarS.T.A.L.K.E.R Call of Pripyat
Alapjáték
The way in Pripyat
A halál ellen 1
A halál ellen 2
A Szolgálat katonája
A Szövetség ideje
A sóhajok völgye
Rossz társaság
Spectrum Project - Út a homályba
STALKER SLEEP OF REASON - ZULUS STORY
Újságíró története
The project MedeirosEzeket gyűjtöttem ki, aztán meglátom, hogy meddig jutok.
-
SaGa59
őstag
Szerintem simán mehet A változás ideje a CS után rögtön. Így folyamatában játszod le a történetet. Ez némileg keveredik a ShoC történetével, csak ebben te segíted Sztrelkot abban, hogy meg tudja csinálni s ShoC sztoriját. Unalmas nem lesz és annyit nem tudsz meg a ShoC történetéből, hogy abba belekavarjon, ha egyébként ne ismernéd.
A változás idejével két gond van: az egyik, hogy némelyik pályaváltónál nincs kérdés, hogy akarsz-e tovább menni vagy sem, hanem simán továbblök, de sokáig nem történik semmi, olyan, mintha kifagyott volna. De nem, csak türelem kell hozzá. A CS-ből megismert pályaváltóknál nincs ilyen gond.
A másik, hogy egy pont után tulajdonképpen nincs igazán dolgod, de ha akarsz tovább játszani, sorban felkeresheted a különböző frakciókat és vállalható tőlük melókat. Gyakorlatilag mindegyiknél 2-3 van, ebből egy azért, hogy beléphess, 1-2 meg a belépés után.
Ha igaz, bárhonnan bárhova átléphetsz, de a szöveg szerint a zsoldosok nem csípik a dezertőröket, így tőlük nem lehet büntetlenül lelépni, viszont ténylegesen nem találkoztam ilyen problémával, igaz, túl sokat nem vacakoltam utána. -
jsk
senior tag
válasz
Musicking #6149 üzenetére
A hétvégén tettem fel én is a GOG-os CS-t. DX10 alatt már a menüben összeomlik. DX9 alatt semmi gond. Játszom azzal, úgy sem a grafikája miatt szeretem
Végigviszem így, utána még jöhet A változás ideje, majd sorban a többi. Egyébként a CS után közvetlenül játszva A változás ideje unalmas lehet az új sztori ellenére? Inkább iktassam közbe a ShoC-ot?
-
Musicking
aktív tag
A Clear Sky esetén egyedül ezzel a hibával találkoztam a steames és gog-os verziók esetén, de ez is csak dx10et használva dx11es vga-k esetén jön elő. Alternatív megoldás ha dx9-be van futtatva akkor nincsenek gondok az említett update megléte mellett sem. Egy próbát megér a dx9-re való váltás legalább akkor biztosra veheted hogy máshol kell keresni a crash-ek forrását.
-
sklopp
őstag
válasz
Musicking #6147 üzenetére
Kösz a tippet. Sajnos az említett frissítés nálam nincs a telepítettek között. Amúgy nálam is Win7 64 bites dolgozik. A játék elindul gond nélkül, van hogy megy 10-15 percet is, majd mikor egy jó ideje nem mentettem, orvul fekete képernyő és oda van az addigi gyűjtögetés-meló. De ha megmakacsolja magát, 1-2 percenként esik össze. Rohadt unalmas a rengeteg újraindítás. De kitartok már csak dacból is, végig csinálom.
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz
J.Hetfield #6145 üzenetére
Csak sikerült valahogy, megvan az exo csak nem lehet benne futni, kár mert amúgy nagyon badass.
-
J.Hetfield
aktív tag
Üdv! Beálltam a freedomhoz, el is foglaltam a duty bázist(egyedül, mert a hülye társak nem segítenek) kaptam is üzenetet róla, de a jutalom sehol, pedig direkt a menő sárga freedom exo miatt csináltam az egészet. Ez valami bug lehet?
-
sklopp
őstag
Stalkerek, töredelmesen meg kell gyónnom, túlértékeltem a GOG verziót. Olyan szinten döglik meg a játék (minden előjel nélkül fekete képernyő Windowsos kurzorral), hogy az agyamra megy. Néha elmegy több percig, majd fél-egy percenként crash, akár úgyis, semmit nem csinálok, álltó helyben kampó. Ilyen hibákat még semelyik moddal sem tapasztaltam.
-
sklopp
őstag
Találtam egy GOG verziót, csak a magyarítást tettem rá, ez eddig rendben fut.
Kösz a segítségeket.
Még egy kérdés: ez a változat a modokkal együttműködik? -
Dhampir
félisten
A másolásvédelem miatt valószínűleg szükséges a Tages-t is telepíteni, ha eddig még nem történt meg, bár más hibaüzenet szokott megjelenni.
-
sklopp
őstag
Üdv stalkerek. Nagyon hosszú idő után újra felraktam a játékot. Mindent ugyanúgy mint korábban, alapjáték, patchek, Nodvd hogy lemez nélkül fusson, magyarítás. Az eredmény:
Nem tudok rájönni, mit csinálok rosszul, régebben ez gond nélkül futott ugyanilyen feltételekkel.
Valakinek van ötlete? Előre is köszönöm. -
-
-
SaGa59
őstag
válasz
' Tzs , #6130 üzenetére
Passz, én semmi ilyet nem tapasztalok, pedig az elsők között váltottam W10-re. Még azokat a hibákat se, amire a Fallout 4-ezők panaszkodnak (belassulás Diamond Citíben, eltünedező iránytű, stb. Pedig a gépem ma már nem is számít olyan erősnek. Core I5, AMD 7770-es videokártya (ez a gyenge láncszem ebben a konfigban talán), 8 GB RAM (ez is lehetne inkább 16, ha ma építeném a masinát).
-
' Tzs ,
senior tag
Természetesen 64-es a rendszerem most újítottam be a gépet, mindennek fullon pörögnie kell
A viccet félretéve... Nem találok ilyent amit írtál sajnos. Ezt az exe-t igyekszem megkeresni akkor, próbálok nyomozni utána.Egyébként őszintén...nem lehet hogy ennyire sz*r a Win10? Amíg 7-es volt nem volt gondom, most csőstül jön a baj. Nem hogy a stalker játékok akadoznak, kilépkednek, a steam-es half-life és a többi mod is szarozik, nem hiszem el, hogy ennyire nem támogatja a 10 a játékokat? A Call of Chernobyl pld nem hajlandó elindulni zsoldosként, mindenféle hiba üzenet nélkül kilép a játék és ez csak egy a sok gond közül. Lehet ebből 7 vagy 8-1 telepítés lesz. Csak hogy visszatérjek a CS-hez 7 alatt nem volt ennyi gond vele mint most a Win10 használata során. Ki érti ezt?
-
SaGa59
őstag
válasz
' Tzs , #6128 üzenetére
Elindítod az msconfigot és a Rendszerindítás speciális beállításainál kellene lennie. Nekem 64 bites a 10-em így nem tudom, van-e ilyen /3GB beállítás, de ha 16 GB RAM-od van, neked is 64 bites lehet, így valószínűleg nincs ilyen opciód. Ez csak a 32 biteseknél játszik.
64 biten csak az exe-n kell átbillenteni a Large address flaget, vagy begyűjteni a megfelelő exe-t, amin már beállították.. -
' Tzs ,
senior tag
Na itt van szakértelem, megint a legjobb helyre fordultam
Win10-em van és 16 Gb RAM-om. A 10-ben pld nem találom a boot.ini-t. Amit másodiknak írtál nem tudom hogy kell, lehet majd kérem a segítséged, ha erre lesz szükség.
A boot.ini-s lépésen kivül mindent megcsináltam, de ugyanúgy csak Pripyatban vagyok. Se a radarra, se az erőmű felé nincs kiút. Gondoltam lemegyek az x16-ba de ott is kifagyott. Hiába az autosave, semmi nem történik. Állandóan az xrGame.dll-el van gond. Már gondoltam hogy felteszem az eredeti game-t és abból átmásolom vgyy nem tudom. Írtam a vk.-com-on is a mod készítőinek, remélem válaszolnak.. -
SaGa59
őstag
válasz
' Tzs , #6126 üzenetére
Ez egy olyan exe, ami képes 2 GB-nál nagyobb memóriét is használni. A normál 32 bites windows exe-k alapértelmezetten 2 GB-t használhatnak. Egy falget 8egy bit az exe headerben) át kell billenteni, hogy többet is tudjon, de ehhez a windowsnak is meg kell mondani (ha 32 bites), hogy adjon többet, mert alapból az is csak 2-t ad egy exe-nek. Ezt a boot.ini-ben lehet beállítani. 64 bites windowsnál nincs ilyen gond.
Egyébként ilyen 2GB+ RAM-ot használó exe-t bármely exe-ből magad is csinálhatsz a CFF explorer segítségével. Előtte az exe fájlról csinálj mentést, mert vannak olyanok, amik ellenőrzik önmagukat és ha módosítottad, nem indul el többé (pl a Mount & Blade exe-i ilyenek).
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
' Tzs , #6125 üzenetére
Egyszerűen nem hagy nyugodni a fácsebokra és az orosz fórumokra is írtam a problémáról.
Jött egy ilyen válasz. Tudna ebben segíteni valaki?"It sounds like you're randomly running out of memory. Try doing this, tell us if the problem persists.
http://www.moddb.com/mods/clear-sky-complete/downloads/stalker-clear-sky-3gb-ram-for-all-versions"Ezt letöltöttem, de nem vagyok túl jó angolból (sem), próbálok gugli transzlétörözni, de nem akarok elrontani semmit.
-
' Tzs ,
senior tag
válasz
' Tzs , #6122 üzenetére
BUÉK Stalkerek!
Egész sokáig eljutottam, már megvan a monolith-os lámpa fegyver is. Ehhez a modhoz egy levél nyugtató sem elég az állandó kilépkedés és mentések visszatölthetetlensége miatt.
"xrEngine.exe caused ACCESS_VIOLATION in module "C:\Games\S.T.A.L.K.E.R.A változás ideje 3.0\bin\xrGame.dll" at 0023:082D1290, CDialogHolder::shedule_Scale()+1811488 byte(s)"
Már nyomoztam amennyire tudtam, tényleg nincs megoldás ezekre? Patch, akármi, újra telepítés. Ha kell írok a mod készítőinek is erről, ha megvan hogy kik azok.
-
SaGa59
őstag
válasz
' Tzs , #6116 üzenetére
Ebben a modban előfordul, hogy a térképen átlépéskor csinál egy ctd-t, de az automatikus mentést betöltve ott folytathatod már az új pályán. A fő szálhoz tartozik az a feladat is, amikor vissza kell hozni Szidornak a csomagját, amíg nem csinálod meg, nem jutsz tovább. Ő fogja elmondani, merre ment Sztrelok. Már ha jól emlékszem.
Ebben a modban ne a CS fő szálát keresd, hisz a klán már nem létezik, az a dolgod, hogy megtaláld Sztrelokot, segíts neki megtudni, ki is ő. Amikor eljuttok a Radaron addig, hogy Sztrelok tovább megy Pripjatyba, te nem tudod már követni, ott a vége ennek a sztorinak, onnan már csak mellékküldetések vannak, különféle klánoknak csinálhatsz még ezt-azt. -
' Tzs ,
senior tag
válasz
' Tzs , #6116 üzenetére
Csodálatos. Már be se lehet tölteni az utolsó mentésemet:
"xrEngine.exe caused ACCESS_VIOLATION in module "C:\Games\S.T.A.L.K.E.R.A változás ideje 3.0\bin\xrGame.dll" at 0023:04311290, CDialogHolder::shedule_Scale()+1811488 byte(s)"EAX=00000000 EBX=1000D810 ECX=369EC73C EDX=12EE9E94
ESI=36346380 EDI=13417220 FLG=00210246
EBP=0019E670 ESP=0019E660 EIP=04311290
CS=0023 DS=002B SS=002B ES=002B FS=0053 GS=002BSe launcherrel, se az asztalon lévő ikonnal való indítással. Mi lehet a gond?
-
' Tzs ,
senior tag
Köszi SaGa!
Amúgy írok is kicsit, ha már itt vagyok. (Az előző hsz-em elveszett, írhatom újra.)
Feltettem ezt a W10-et, ezen érdekes módon mennek a a stalker mondok jobbára problémák nélkül. A vasat is beújjítottam, tehát mindennek maxon mennie kell, ilyen probléma nem lehet.
Sajnos azért beugrik ez-az. Ennél a modnál pld. az hogy eltűnt a fő küldetés szál. Már jó ideje csak mellék küldetéseket csinálok, egyedüli fő küldetés most az anomáliába ugrás. Hova lett a fő küldetés szál?A másik hogy a térképeknél való átjárásnál kilépked a játék, egyszrűen most nem lehet eljutni a Vadvidékre, hogy leszállítsak egy dobozt a csaposnak.
Feltölttem [ide] mindent, hátha esetleg érti valaki, hogy mi történik itt...
-
SaGa59
őstag
válasz
' Tzs , #6114 üzenetére
Eccerű. Felmászol a vasúti híd tetejére és beleugrasz az északi oldalán lévő téranomália gömbbe (lentről is látszik). Az átdob az alagútba, felszeded a cuccot, majd beleülsz Szidorovics járgányába és azzal ki tudsz jönni. Gyalog nem ereszt ki a "fal".
A gömbbe ugrásnál vigyázz, mert be lehet lépni a téranomália és a híd felső traverze közé és szétlapulsz odalent. -
CptMisi
őstag
Helló!
Esetleg nincs valaki, akinek van mentése Clear sky 1.5.10, Complete 1.1.3 verzióval Agroprom utánról?
Miután visszaszereztem a felszerelésem a banditáktól Garbage-en, átmentem Agropromba, megkaptam a küldetést, hogy beszéljek a Duty őrhely parancsnokával, aki történetesen nem töltődött be. Először csináltam egy mellékküldetést, hogy hátha magához tér a játék, majd megöltem a teljes őrséget, mire az lett a küldetés, hogy beszéljek a Duty parancsnokkal, aki természetesen szintén nem töltődött be (hasonlóan a különböző fontosabb karakterekhez). Mentés újbóli betöltése és az utazgatás sem segített.
Igazából korábban a játék végéhez közel egyszer már meghalt a mentésem, szóval ha kicsit későbbi mentés van, az sem baj, viszont újrakezdeni nem szeretném.
-
sinick
senior tag
Sziasztok!
A Változás Ideje 3-ban Szaharov megbízott az X8-as labor átnézésével. Két doksit, meg egy könyvet találtam ,de más az istennek se találok, pedig lehet még valami, mert nég nem teljesült a küldi.
Egy doksi a beszakadt mennyezetű alsó helyiségben volt, ahol Lebegyev képe kint van. Egy doksi volt a legnagyobb elárasztott helyiségben (azt hiszem) illevet ugyanitt volt a barna könyv is. A főbb helyeket többször is bejártam ("babasírós" helyiség, ahol a mérleg is van, illetve liftaknába le, a másikon fel trükkös helyiség is), de más nem találok. Egy heléyre nem tudok bemenni, mert oda kulcskártya kell, de - ha jól olvastam korábban - ott amúgy is csak gyógyszerek vannak (?).
Korábban már volt itt, akkor nyírtam kia burereket, de nem tudom hogy itt mit találhattam, mert nem emlékszem rá. Szaharov adta a küldit, mikor eladtam neki 3 doksit (abból 1-2 a modell No62 volt).
Emlékszik még valaki erre a részre?
(A sötétvölgyben lévő bantita bázison is sokáig kerengtem, mert a 3-ból megtalálható 2 alkatrész hamar megvolt, a 3. pedig valami mini hamutartószerű cucc volt. Azt is kerestem vagy egy óráig és véletlenül akadtam bele, pdfig nem is volt annyira eldugva, csak nem volt feltűnő.)
-
SaGa59
őstag
válasz
Awacs111 #6106 üzenetére
Pedig simán kellene. Rákatintasz a CS mappára, abban a A Változás ideje... mappára ás amit ott találsz, letöltöd.
Vagy itt:
hunfiles-16
Patch 1
Patch 2
Olvass elAmikor megnyílik az oldal, a tetején, középen lefelé mutató nyílra bökve tudod letölteni az adott fájlt.
A legjobb az Olvass-el fájl első sorában szereplő torrentet leszedni, azt telepíteni, akkor a külön mod nem kell és a patchek sem. Ezek csak akkor kellenek, ha a modot úgy szetted le valahonnan, hogy nincs benne a CS.
-
Awacs111
csendes tag
Nekem ez jelenik meg ha a Nevedre klikkelek.Mit tegyek a googléba?
Felhasználó
SaGa59
SaGa59
Cuccok
-
Aláírás
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
1540
közösség
2
piaci
-
blogok, lokál
-
Regisztrált
2012-12-04 08:09, azaz 1022 napja - senior tag
Aktivitás
utoljára bejelentkezve
2015-09-22 07:02
utolsó feltűnés
2015-09-22 07:02
Privát üzenet küldése -
Awacs111
csendes tag
Van valami titka a Változás Ideje magyarításának?Mert csak simán beillesztve a gamedatát semmi nem történik.A 2 patchot meg nem találom.Megköszönöm ha segítetek.
-
SaGa59
őstag
válasz
Awacs111 #6100 üzenetére
Magyar nincs, de egész jó angol fordítás van hozzá. Letölthető innen. Nem kicsi...
Azt gondolom tudod, hogy ez ShoC mod és az 1.0004 kell hozzá. Ha nem akarsz vele szívni, keresd meg a SeregA-Lus torrentjét a modnak és arra dobd rá a fordítást. Így megkapod az a ShoC verziót is, ami kell hozzá. Pl innen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini PC
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest